Hirdetés
- Dobja a SIM foglalatot az iPhone Európában?
- Mobil flották
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- iPhone topik
-
Mobilarena
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
HollywoodBoy
tag
Nem tudom jó helyre írok-e, mert nem egy dual simes okostelefonról van szó, hanem egy sima WI-FI-s tabletről, de mélyvíz kapcsán lenne szükségem segítségre.
A tablet típusa: Lenovo Tab 7 Essential (TB-7304F) Egy 7.0-s Android van rajta. Pontosan ez-az image: 7.0/NRD90M/TB-7304F_S110003_180821_CMB
Ez egy érintetlen gyári ROM. Mivel a System UI megadta magát és a táblagépen az Android már betölteni is képtelen, gondoltam nyomok egy factory resetet a gyári recovery-ből.
Sajnos a gyári recovery-ben nem elérhető a wipe data/factory reset opció, de még csak egy wipe cache sem. Ekkor gondoltam, ideje feloldani a bootloadert, és feltenni egy custom recovery-t. Aztán újra falakba ütköztem, mert a Lenovo gyárilag letiltotta, hogy fastboot-on keresztül kiadható legyen bármilyen unlock parancs. (Ezt több helyen is írják a neten. Pl itt vagy itt)
Ekkor gondoltam SP Flash Tool-al ráteszem ugyan ezt az image-et (sikerült levadásznom a netről). De sajnos amint elindulna a Download megkapom, hogy status_sec_auth_file_needed (0xc0030012). Próbáltam, hogy csak 1-2 partíciót flashelnék, de mindig megkapom a hibát. Sajnos ahogy néztem valamiféle auth file lenne szükséges, de nem találtam megfelelőt ehhez a készülékhez.
Ezidáig eddig jutottam sajnos. Nincs több ötletem... De én már azzal is megelégednék ha egy sima factory resetet képes lennék csinálni, de azt sem tudok.Van esetleg ötletetek?
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 7 Pro (használt, Független, 128 GB, 12 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB Fehér Titán Színben 100% Gyári Akkuval 6 Hónap Jótállással
- iPhone XR 64GB Független/1 hónap gar./Akku 80%/p4442
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 85% Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone SE 2020 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 93%/p4441
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest