Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- iPhone topik
- IFA 2025: Az állóképesség bajnoka lenne az új T-Rex
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Egészséges evolúciót mutat a Sony Xperia 10 VII
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pgemil
aktív tag
válasz
Alone50 #53599 üzenetére
Csak kérdezem, mert még nem jött le, de ez 610 MB, amikor a héten szerettem volna a kollegám vasát magyarosítani az 230-240 maga körül volt. Nem sok ez? Vagy tele van pakolva üzleti alkalmazásokkal?
A saját telómon ZTE v967S volt egy MIUI rom melyet hungobongo leírása alapján kezdtem el, de nem jött össze.
A lefordított rom csak 154 MB lett. Ezt meg keveslem, igaz nem is indult el. Kb. 5 perc indító képernyő után kivettem az akksit......
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A02S 4G 32/7GB kártyafüggetlen + dual simes okos készülék, TÖBB DARAB!
- Samsung Galaxy A20E 4G 32/3GB kártyafüggetlen + dual simes okos készülék, dobozos, TÖBB DARAB!
- Iphone 8 64GB kártyafüggetlen, újszerű okos késüzlékek, több darab! /DOBOZ/GYÁRI TÖLTŐ SZETT/
- Apple iPhone 13 128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Xbox One S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Vadiúj gèpházak! Gamereknek ès Akiknek fontos a külső!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest