- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SSlyTR
senior tag
válasz
overland #58350 üzenetére
valóban 141.5 x 71 x 9.3mm, úgy látszik a boltok nincsenek a helyzet magaslatán adatlapok szempontjából.
Nem tudom milyen fényképezője van. Keress rá neten, biztos vannak tesztek. Én a hongmi mellett döntöttem, és kb napok kérdése és meg is rendelem. Egy német tesztben a nexus 5tel hasonlították a kameráját és jobbnak találták. (ha valójában nem is jobb, de már összemérhető vele, az nekem bőven elég). Én tuti nem veszek fényképezőgépet, van egy 10 éves. Viszont nagy és eszi az akksikat, így ritkán viszem magammal. Olyan sokat nem is fényképezek, arra kevésre meg elég egy jobb telefon kamerája (de az legyen jó). Egyébként a 10 éves fényképezőgép jobb képeket készít, mint a mostani telefonok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
- Részletfizetés. ASUS TUF Gaming F16 FX608JMR-QT021
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3125, 100% Akkumulátor
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest