- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Elhagyja Kínát a Vivo OriginOS rendszere
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SSlyTR
senior tag
Nekem eddig az a tapasztalatom, hogy egy normális kínai eladó sokkal segítőkészebb, megértőbb és rendesebb, mint pl. egy magyar. És nem csak azért mert negatívot jelölhetek.
Idehaza nagyon rossz garanciális javításos rossz élményem van. Hiába van 20-30 km-re a szerviz, ha 3szor vissza kell vinnem, hogy még mindig rossz és legyen szíves javítsa már meg. Az időben és pénzben is felér azzal, mintha egyszer kínába elküldöm és rendesen megjavítják vagy cserélik.
Arról nem is beszélve, hogy több helyen alkalmazzák azt, bizonyos termékekre, hogy semmisítsed meg fényképezd le és küldenek egy újat.Eddig kb 3-4szer vásároltam vateráról és egyszer sikerült is egy hülyét kifognom, megemlítem, hogy németből ipari mennyiségű csomagot küldözget hazánkba, mégis egy mogorva, beképzelt, undorító alak, aki lenézi a vásárlóit. Ebay-en rengeteget vásároltam és semmi gond nem volt eddig, egyszer adták fel késve a csomagot, de vissza is utalta a pénzemet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- PlayStation 5
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Autós topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen notebookot vegyek?
- Küszöbön az androidos PC-k
- Bluetooth hangszórók
- Windows 11
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest