Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SSlyTR
senior tag
válasz
RVR400 #58297 üzenetére
Elég az 2 évnek is. A 3 év az opcionális extra felárért. Ha már külföldre kell küldeni, akkor szerintem tök mind1 merre megy.
Ráadásul ezeknél még a szerződés is pénzbe kerül, legalábbis régen úgy volt. Már majd 10 éve akartam tőlük venni és már majdnem fizettem is volna, de valami általános szerződési díjat is felszámoltak, 20 eurót asszem. Hagytam őket inkább, vásároltam máshol, de azok is szemetek voltak, mikor garanciális javítás volt. Kb ez eddigi legrosszabb ilyen tapasztalatom. Inkább 5ször küldöm el a telefont kínába, mint egy ilyen boltba belefussak. (ez nem a pixmánia volt, hanem egy mp3 lejátszókkal foglalkozó üzlet, és ez nagyon off)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
- Patika hibátlan Iphone 14 PRO MAX 128GB Független - Dark Purple - 5 Mobilxof tok + Üvegfolia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest