- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
paolinho
őstag
válasz
tibcsi0407 #132890 üzenetére
De hát a Honor 8 Pro tudja a B20-at (lehet a V9 nem?!) plusz a kamerája (a leírtak alapján) rendesen ráver a OP5-re. Ha mellé teszem még azt is, hogy az akkuja is jóval masszívabb, akkor nem értem, hogy OP5 mitől is olyan népszerű? Én 10 napig teszteltem egy OP5-öt, aztán ment vissza (a legnagyobb sajnálatomra). Nekem ennyi pénzért nem/sem nyújtotta azt, amit elvártam volna tőle. Noha igazán sajnálom, mert nagy reményeket fűztem hozzá, de az őszprodukciót tekintve a Honor 8 Pro nekem sokkal meggyőzőbbnek hat. Nagyon szép kamera képek, nagy akku, és ami nekem még egy fontos szempont, rendelkezik infra porttal is.
-
han_lev
senior tag
válasz
tibcsi0407 #132888 üzenetére
Arra én is kiványcsi leszek.
De látom neked sem melegszik meg egy teló a zsebedben -
antal750
senior tag
válasz
tibcsi0407 #132867 üzenetére
Heló tibcsi
Segíts nekem,Ha jól tudom neked volt van honor 8 teló.Most akciós a media markt-ban,szemezgetek vele.
Kérdésem,milyen tapasztalataid voltak vele?Megbízható gyors jó képeket csinál stb..? Minden érdekel,ha van negatívum az is..
Esetleg ha van másnak is ilyen teló írhatna róla egy pár sort akár privátban is .. -
8nemesis8
veterán
válasz
tibcsi0407 #132867 üzenetére
Oké, igazad van. Folyt. küv. odaát, köszi a segítséget mindenkinek!
-
8nemesis8
veterán
válasz
tibcsi0407 #132865 üzenetére
Ha DHL-el rendelem, akkor hogyan megy ez a történet? Ők kezelik az Áfát? Ilyenkor VÁM az lesz-e esetleg?
Mennyi nappal számolhatok minimum és maximum? -
8nemesis8
veterán
válasz
tibcsi0407 #132863 üzenetére
Köszi srácok! Sok segítség!
Eu express-t valóban nem látok, mint szállítási opció. szerk.: Bocsánat, ezt bekevertem a GearBest-el!
A tréfa ha jól látom lenne vagy 10 000, de ami gáz, hogy postától bekerül NAVhoz és midnen egyéb, akkor simán 3-5 vagy még több nap rámegy a vámkezelésre, nem?
-
atee_13
őstag
válasz
tibcsi0407 #132652 üzenetére
köszi a pontos beírássokkal megy
-
atee_13
őstag
válasz
tibcsi0407 #132650 üzenetére
elvileg annyi különbség van, h nem online hanem net van írva, de gondolom az a fordítás miatt lehet
mást nem veszek észre eltérésnek, ha csak el nem néztem, de mobilnet sajna nem megy.
ha bevisszük egy telenorhoz megtudják csinálni vajon?
-
atee_13
őstag
válasz
tibcsi0407 #132647 üzenetére
már megy, de egy darabig a sima xda-t sem töltötte be
-
atee_13
őstag
válasz
tibcsi0407 #132645 üzenetére
csak nekem nem tölti be?
-
válasz
tibcsi0407 #132626 üzenetére
Ők sem gyártanak készüléket, a Gionee biztos nem lehet, mert azt a Blu-val kevertem be.
A Doogee gyártósorról , már ha van ilyen, akkor jöhet.
Doogee Mix meg elég hasonlóan néz ki
-
AsusBoy
senior tag
válasz
tibcsi0407 #132619 üzenetére
Ha kulfoldi rendeles lenne akkor is max csak eu-bol rendelnek.
Honkong Goldwayes rendelèsnèl még játszik a vám nélküli rendelés?
-
AsusBoy
senior tag
válasz
tibcsi0407 #132617 üzenetére
Olyat lehet fekete szinben vasarolni, eu raktárrol?
-
atee_13
őstag
válasz
tibcsi0407 #132612 üzenetére
Köszi az infót
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #132571 üzenetére
Most akkor mi a különbség a Note 4 Snapdragon és a Note 4X Snapdragon között?
Tényleg nincs LED a 4X-en? -
Atomgeszi
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #132580 üzenetére
Az igaz. Csak még erre rájönne az Eu Exp szállítás. Plusz legkésőbb jövőhét péntekre nálam kellene lennie, mert SOS kell küldenem ki külföldre. És akkor még valami csirkeláb mentes ROM-ot is rá kéne hegeszteni.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #132575 üzenetére
Sok összehasonlító képet nem találtam, de 30-cal többet ezek alapján nem ér szerintem.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #132573 üzenetére
És ez a Redmi Pro dupla kamerával? Igaz ez B20 nélküli. [link]
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #132571 üzenetére
Akkor le is szűkült a kör a Redmi és Note 4X-re.
Melyiknek jobb a kamerája? Ha jól látom, akkor a kisebb mintha szebb képeket lőne.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #132569 üzenetére
És a Redmi Note 4X?
-
Ájvé
veterán
válasz
tibcsi0407 #132464 üzenetére
Igen, ez is tény.
-
Ájvé
veterán
válasz
tibcsi0407 #132457 üzenetére
Sok mindenre elég (HSDPA-val persze), de nyilván 4G-vel nem versenyezhet.
-
trebrona
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #132451 üzenetére
Fiamnak kékeknél Mychat kártyás csomagra (1849,-/hó) váltottam már úgy
fél évetöbb mint egy éve. 1GB + ez az összes közösségi bizbasz ingyen:Nem szokott elfogyni a keret.
-
RVR400
veterán
válasz
tibcsi0407 #132451 üzenetére
Annyi a havi keretem... Nesze Neked 4G.
Lehetne egy usage time statisztika, gyakorlatilag másodpercek alatt elhasználható havi keretek lennének.
-
Ryoo
senior tag
válasz
tibcsi0407 #132455 üzenetére
Csak jönne már, akkor nem lenne b20 hajhászás legalább.
-
Ájvé
veterán
válasz
tibcsi0407 #132453 üzenetére
Persze nyilván, nem is arról van szó, de talán valami elindul/változik, mert az árak egyébként a fellegekben járnak. UPC-nek egyébként rég óta van korlátlan csomagja, de az csak 3G-s, még sem ugyan az.
-
Zeki
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #132453 üzenetére
A Digi talán csak jövőre indul el...
-
Ájvé
veterán
válasz
tibcsi0407 #132449 üzenetére
Most indultak a Telenornál a korlátlan csomagok, hűség nélkül is. Nem reklám, csak pozitív példának.
-
Zeki
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #132449 üzenetére
De jól mutat a staisztikákban, ezekkel lehet villogni a befektetők és részvényeek előtt.
-
svgyula
addikt
válasz
tibcsi0407 #132435 üzenetére
Szia! Csak addig lesz hátrányban amíg nem feljeszt ki egy saját videó vezérlőt. Utána már nem lesz ilyen különbség(szerintem). Így is a harmadik helyen van az eladási listán.Talán nem véletlenül.
Amúgy a vitátokhoz csak annyit, hogy az én szememben egy meddő vitázás egy gyártót/fejlesztőt egy szerelőcsarnokkal összemérniHuawei v. Xiaomi.........
A csaomi majd akkor lesz az én szememben valami ha nem csak összeszereli a más gyártóktól vett alkatrészeket hanem jön egy saját hardverrel. Addig nem "telefongyártó" csak egy jól ellenőrzött összeszerelőcsarnok.Persze ez nagyon sok más "márkára" is igaz. Ezért esnek ki ezek nálam.
-
AsusBoy
senior tag
válasz
tibcsi0407 #132423 üzenetére
Honor 8 vs Samsung galaxy s7 versenyben melyik lenne a befutó?
-
han_lev
senior tag
válasz
Igen, de ahhoz nem tudsz venni hozzá illő fogkefét
-
antal750
senior tag
válasz
Ennyiért hol lehet kapni?
80000ft-t írt. 😉 -
han_lev
senior tag
válasz
tibcsi0407 #132408 üzenetére
Igazad volt, az ARM csak licenszel.
"Sok félvezetőgyártó cég rendelkezik ARM licenccel, ezek közül néhány: Analog Devices, Atmel, Broadcom, Cirrus Logic, Faraday technology, Freescale (a Motorola-ból 2004-ben kivált cég), Fujitsu, Intel (DEC-el való kapcsolata miatt), IBM, Infineon Technologies, Nintendo, NXP Semiconductors (a Philips-ből 2006-ban kivált cég), OKI, Samsung, Sharp, STMicroelectronics, Texas Instruments és VLSI." -
ctibor
senior tag
válasz
tibcsi0407 #132405 üzenetére
Magyarul a V9-ből hiányzik a B20.
(Cserébe viszont - gondolom - olcsóbb kínai piacról beszerezni)
-
Upo
addikt
válasz
tibcsi0407 #132398 üzenetére
Ez így van. Én sem tudom mire ez a teljesítmény hajhászás, a legtöbb embernek antutun kívül semmit nem jelent (azaz epenis). Hacsak arra nem, hogy az olcsóbb, aztán már a legolcsóbb hardver is eléri ezt a szintet, és az alkalmazások még lehet hogy akkor sem lépnek túl rajta.
A 810-ről meg annyit, hogy itt vannak a snapdragon 660-as készülékek, lassan kaphatók lesznek, és ez már a qualcomm szerint is mindenben erősebb a 810-nél! És ez már a középkategória. Tényleg az lesz előbb-utóbb a vízválasztó, hogy valamiket mesterségesen visszafognak a nem csúcs gépekben, pl. kamera minőséget, mert a teljesítményre alapozott használhatóság egyre alacsonyabb kategóriában lesz elfogadható. -
ctibor
senior tag
válasz
tibcsi0407 #132398 üzenetére
Csak egy kérdés: van bármi különbség a Honor 8 Pro és a V9 között?
-
han_lev
senior tag
válasz
tibcsi0407 #132396 üzenetére
Igazad van, nem vitatkoztam, csak elmondtam az érveimet. Ha valakinek rendszer szinten stabilabb teló kell, és a jobb képek is fontosak, akkor nyilván Honor. Az viszont drágább is. És persze nincs olyan alkalmazás, ami ne futna a kirinen, de akkor is gyengébb a snap 835 nél, ami később úgy is kiadja magát. Persze attól függ. Valakinek a 650 es is, vagy a 635. ös is elég.
A ram 6 giga mindkettőben, és a háttértár szabványát sem tudom hirtelen, hogy ugyanolyan ufs e mindkettő, vagy van különbség. A kijelző tényleg állat a Qhdben. Személy szerint már a fullhds kijelzőn sem látom a pixeleket, hacsak nem kapok fel egy VR szemüveget. Azt meg elég gyakran nem veszek fel.
Ezzel szemben pedig az áll, hogy ha hosszú távra gondolkodom, akkor a MI6ban lévő andreo videocsippet jó sokáig nem fogja belassítani semmilyen alkalmazás, főleg, hogy fullhdra kell dolgoznia.
De persze ez a mi esetünkben (szerintem a tiedben is meg az enyémben is) nem releváns probléma, mert mire oda érünk, addigra már a Honor is meg lehet a MI6 is új gazdájánál fog ketyegni..
-
Somatom
veterán
válasz
tibcsi0407 #132383 üzenetére
Inkább CIFS lenne. Az SMB klienst ezer módon tudod pótolni. A CIFS viszont kernel szintű, amit nem olyan egyszerű utólag belehegeszteni.
-
Somatom
veterán
válasz
tibcsi0407 #132256 üzenetére
Nem próbáltam. Van abban rizikó faktor? Mert jelenleg egyszerű a szitu. Beviszem a bótba, ahol vettem, és közlöm, hogy nincs GSM az 1 -es sloton. Nem szeretnék rontani ezen a pozíciómon azzal, hogy "illetéktelen szoftveres beavatkozás" jogcímen elutasítsák a garanciális javítást. Egyébként van vkinek használható, Lenovos szervízvonala? Mert ha "jófejségből" Nugáttal kapnám vissza a telót, akkor a kardomba dőlnék.
-
mrmft
senior tag
válasz
tibcsi0407 #132241 üzenetére
Megenzem, a kameraja jo? Lumiahoz es Hongmihez vagyok szokva, rosszabbat semmikeppen nem szeretnek.
-
ben-ga
tag
válasz
tibcsi0407 #132218 üzenetére
Én nem a sebesség miatt cserélném, hanem mert nem akarok mostanában utána másikat venni, egyben egyszerűbbnek tűnik pár új dolgot belevenni...
-
Rawulf
őstag
válasz
tibcsi0407 #132211 üzenetére
Nekem még a Helio P10 sebessége is bőven megfelel. Ha egy SD625 vagy 626 ugyanazt tudja legalább, akkor sokaknak bőségesen meg fog felelni.
-
Upo
addikt
válasz
tibcsi0407 #132208 üzenetére
Hirtelen kevertem a redmi pro 2-vel, az snap 660-as, 1600/1800 RMB nem rossz ár érte, a 4/64-es note 4X-et adják 1300-ért. [link] [link]
De ez a Max 2 tényleg vicces a 625-el. Az meg már csak személyes preferencia, hogy ez már majdnem akkora mint egy 7" tablet, én biztos nem röhögtetném ki magam egy ekkora lapáttal. A telefon legyen telefon, ne kelljen már külön zsebet varratni amibe belefér...
Mondjuk a 625 ezzel az 5300-as akkuval, full hd kijelzővel biztos dobja az üzemidőt. [link] -
aAron_
őstag
válasz
tibcsi0407 #132208 üzenetére
Számomra az SD625 elég nagy csalódás, még a prémium változatban is az van.
-
válasz
tibcsi0407 #132145 üzenetére
Sziasztok.
Köszönöm mindkettőtök válaszát.
Ez lesz még nagy dilemma részemről, hogy melyiket válasszam.
30-33k különbség lenne a két telefon között (ha eustock nettó áron tudom megvenni).
Szeretek fényképezni a telefonnal, de nem tudom ér ez annyit. -
aAron_
őstag
válasz
tibcsi0407 #132116 üzenetére
Pletykákat én is hallottam, de hivatalos megerősítést még nem. Köszi az infót.
-
Dhampir
félisten
válasz
tibcsi0407 #132101 üzenetére
-
Rawulf
őstag
válasz
tibcsi0407 #132101 üzenetére
Igen. Abban a dobozban is kínai van és az a doboz sokkal nagyobb (és van hozzá egy kis extra doboz is).
Az utóbbiról viszont úriember(bár nem vagyok)nem beszél. -
Rawulf
őstag
válasz
tibcsi0407 #132099 üzenetére
Igyekszem arra is sort keríteni, csak most kissé el vagyok foglalva és először más termékkel szeretnék foglalkozni, ami szintén tapizásra vágyik tőlem 2 méterre és szintén a dobozában.
De ez már OFF lenne, mivel nem telefon.
-
Rawulf
őstag
válasz
tibcsi0407 #132097 üzenetére
Én még nem tudom, hogy jópofa-e, mert még nem bontottam ki.
-
Rawulf
őstag
válasz
tibcsi0407 #132095 üzenetére
坚果Pro
Igen, az.
-
gamegod
senior tag
válasz
tibcsi0407 #132082 üzenetére
Le Pro 3-ból melyik? Spemallnál leskelődök..
-
citkar
addikt
válasz
tibcsi0407 #132075 üzenetére
Ha van bejáratott router, megfelelő firmwarrel és hozzá stick amivel működik az csak öröm.
Sőt érdekelne mik voltak, mert ismerősnek még lehet jól jönne.
Kerestem pár topikban ilyet, de csak egyet találtam valahol, gondoltam az kell majd...de az a router elég gagyi volt, nem lett volna megfelelő nekem. -
citkar
addikt
válasz
tibcsi0407 #132073 üzenetére
Pontosan az Asus routereket próbáltam, Tomato alatt, régebbi és újabb MultiWAN-osokat, de sikertelenül...
Annyi, hogy csak egy T mobilnál kapható Stick-kel, ami rajta volt a listán, elvileg kéne kezelnie.
Volt aki használta a topikban egy egyszerűbb routeren, de utánaolvasva elég sokaknak volt hasonló, sikertelen próbálkozása. -
citkar
addikt
válasz
tibcsi0407 #132068 üzenetére
Az a baj, kevés router van, ami sok sticket kezel stabilan. Utánaolvasva még reménykedtem, hogy lesz egy valamire való router egy stickel (figyelve a kompatibilitásra) és próbálkozva is feladtam. Túl sok a probléma...nem jól működnek együtt (többségében).
-
buca84
őstag
válasz
tibcsi0407 #132068 üzenetére
+1 az ASUS routerre.
Atomgeszi
mi is konkrétan ez a Telenor-os korlátlan net? A Telenor oldalán nem találom.
Ha le lesz terhelve az a torony, amire csatlakozol, akkor mennyire lesz jó a net-ed. Mennyire lesz döcögös kiszolgálni az eszközöket? -
Ájvé
veterán
válasz
tibcsi0407 #131956 üzenetére
Ha mobil piacra gondoltál csak akkor igaz, de Sharp ügye kijelzőket gyárt valószínűleg sikeresen, LeEco pedig tartalom szolgáltatás terén van otthon, mobil piacon egyik se meghatározó magában, talán pont ezért működnének együtt. Coolpaddal viszont akkor mi van? Nem velük állt össze korábban a LeEco?
-
atee_13
őstag
válasz
tibcsi0407 #131956 üzenetére
Csak azért lepett meg mert eddig nem is botlottam bele ebbe a hírbe/párosításba, a coolpados legalább szemelőt volt.
Annyira nem futhat ez a szekér sem mert kb gyári adatokon kívül mást nem nagyon találni róla.
-
Dhampir
félisten
válasz
tibcsi0407 #131923 üzenetére
A Mall megbízható?
-
törölt tag
válasz
tibcsi0407 #131907 üzenetére
Nincs tökéletes teló, valamiben mindíg alkut kell kötni. Nem csak ezt buktam, hanem a dedikált kamera gombot, és a kijelzőn kívüli navigombokat is. Pontosabban, még nem tudom, hogy bebuktam -e, mert cserébe kaptam egy olyan feature -t, amivel még csak most ismerkedem, de lehet, hogy kárpótolni tud mindenért. Ez a Modok lehetősége, és tulképp ettől lett nekem must have ez a teló. Persze, nem arra a jelenlegi négy, gyári, méregdrága minekre gondolok. Hanem arra, hogy a csatoló felület szoftveres lekezelése nyílt. API -k, fejlesztői környezet, dokumentáció, stb. Ezekkel bárki fejleszthet rá Modot és a Lenovo támogatja is az ilyen külsős fejlesztéseket. Jönnek is az ötletek. A billentyűzetes mod sztem meg fog valósulni. Én egy Storage Mod -ot szeretnék, de úgy tűnik, hogy ebből viszont nem lesz kész termék. Úgyhogy, a következő beruházás egy Moto Mod Developer Kit és indulhat a Lego.
Mi legyen még benne? Infra? Plusz hardvergombok? Esetleg még 4 SIM?
Szóval, úgy gondolom, hogy többet kaphatok, mint amennyit beáldoztam.
beg:
Sztem így is lesz mivel játszanom. -
KamuMazsola
őstag
válasz
tibcsi0407 #131889 üzenetére
Azt had kérdezzem meg, hogy a kuponok a magyar raktárba is érvényesek, vagy csak a linken szereplő telefonhoz jó az adott kupon? Redmi 4A 2/32 a kiszemelt.
-
sharp4
őstag
válasz
tibcsi0407 #131872 üzenetére
De nem érted, sajnos. Egyáltalán nem fért bele az ő kategóriájába. Az egy dolog, hogy az egyik típust elveri, sőt a készülékek 90%-át, na és?! Ez ilyen hozzászólás gyűjtésnek tűnik nekem. Részemről OFF vége!
-
sharp4
őstag
válasz
tibcsi0407 #131870 üzenetére
Nem a Honor 8 a lényeg
hanem ajánlottál vmit, ami drágább, és nem tudni mire kell neki. Ráadásul az emberek általában a felső összeghatárt adják meg. Vagy nincs igazam?
-
sharp4
őstag
válasz
tibcsi0407 #131868 üzenetére
A környéke az erős, az inkább 130-140K. Ezért is nem értettem az ajánlást. Semmit nem írt, Te meg a közel legerősebbet ajánlottad neki. Lehet, nincs is rá szüksége.
-
sharp4
őstag
válasz
tibcsi0407 #131866 üzenetére
Ezt, hogy számoltad ki?
semmit nem írt jóformán, hogy mire használná. Ennyi erővel a Honor 8 is jó lenne!
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
tibcsi0407 #131862 üzenetére
...és nem oldotta fel a szemét?
Nos igen, ezért mondtam , hogy ízlés dolga.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
tibcsi0407 #131858 üzenetére
Nálunk az asszonynak hátsó FP van, használtam pár napig de nekem borzalmas kényelmetlen. Persze biztos megszokás kérdése, de nekem nem feküdt.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
tibcsi0407 #131856 üzenetére
Jó ajánlat az biztos. Csak ezek a színek, no meg a hátlapi FP... Lábrázást kapok tőlük.
Persze ez már ízlés dolga, ami teljesen szubjektív.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
tibcsi0407 #131854 üzenetére
Jah, valóban.. Vissza olvasva a B20 is feltétel.
-
Zeki
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #131750 üzenetére
ment PÜ.
-
Zeki
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #131748 üzenetére
Van 4X a fővárosban, és rendelhető? Mennyiért?
-
törölt tag
válasz
tibcsi0407 #131733 üzenetére
Ő....kb annyit, amennyi a választott teló ára ? Az jó, mert akkor tudok venni a végtelenségig....
-
törölt tag
válasz
tibcsi0407 #131729 üzenetére
már nagyon, de nagyon jó lenne....
az se lenne baj, ha a spemall-os árnál olcsóbb lenne
-
Zsiráfnyál
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #131692 üzenetére
Köszi, akkor ha jól értem, egy [ilyet] kéne berendelnem. A visszajelzések alapján is megbízhatónak látszik.
Azt jól gondolom, ugye, hogy ezt itthon kár is keresnem ? Dupla ár + 1.000 Ft szállításért látom mindenhol, ami összességében 2.5-szeres szorzó.
-
törölt tag
válasz
tibcsi0407 #131498 üzenetére
Sztem egyszerű a képlet. Mi a gyorsabb? Egy üres asztalra lerakni valamit, vagy egy teli asztalon előbb helyet csinálni neki, és utána lerakni?
-
monti0222w
addikt
válasz
tibcsi0407 #131495 üzenetére
Egyértelmű, csak arra szerettem volna rávilágítani, hogy a Meizu jobban bánik a ram kapacításával, nem zárogat be feleslegesen alkalmazásokat van mindig szabadon hely a feladatokra.
-
törölt tag
válasz
tibcsi0407 #131495 üzenetére
Én örülök, ha nem zabálja fel mindet az OS alap futása, hanem az általam futtatni kívánt alkalmazásoknak is hagy valamennyi RAM -ot. Sztem kifejezetten előnyös, ha egy induló alkalmazás számára van szabad RAM, nem pedig azzal kezdi a rendszer a futtatását, hogy más processzeket zárogat be azért, hogy felszabadítsa a szükséges RAM mennyiséget.
-
SamiCsillag
senior tag
válasz
tibcsi0407 #131444 üzenetére
Állíts prioritásokat. Biztos nem a munkád a fontosabb, mint pl a hobbid.
-
aytukabozs
addikt
válasz
tibcsi0407 #131442 üzenetére
Hamár "Szívesen letesztelem, írok is róla.."
V9-ről nem lesz?
-
Upo
addikt
válasz
tibcsi0407 #131438 üzenetére
Nem véletlenül vagánykodik a meizu a pro7-el...
-
smithsys
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #131438 üzenetére
No így már hihetőbb...
( bocsi )
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
tibcsi0407 #131436 üzenetére
Dehogy találtad...
A lelki béke akkor jön el, mikor már nem hajtjuk a jobbnál jobb vasakat,de megelégszünk azzal, ami kielégíti az igényeinket. Így van ez a nőkkel is!
Ám a Mi6-ra én is kíváncsi vagyok. Első blikkre tetszik, -aztán majd ezt is tönkre veri a xiaomi a szoftveres bohóckodással!
-
no, amjd megláss'uk
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
tibcsi0407 #131434 üzenetére
Végre valami... Már kezdtem feladni!
-
batai15
félisten
válasz
tibcsi0407 #131419 üzenetére
ennyiért ithol is kapok telefont ami megfelelő lenne.
-
batai15
félisten
válasz
tibcsi0407 #131415 üzenetére
Az nem 5 collos nem?Na meg mennyi is az magyar forintba ?A sima z2 60 felett van.
-
batai15
félisten
válasz
tibcsi0407 #131413 üzenetére
Pedig kezdtem meg örülni..
Nincs olyan telefon jelenleg a kínai telefonok közül ami nekem jó lenne, azért ez gáz nem kicsit..
-5 coll
-b20
-3gb ram
-jó akku, kamera
-fp elől
-A brand gyártja (meizu xiaomi stb) annak minden hozományával ... (os, össze szerelés, közösség)
-(opcionális az usb type c lenne )
Ezek mindegyike olyan amiből nem fogok engedni, de csak a drágább szegmensbe európai gyártóknak van..
Pl galaxy a5 2017.Hiába jó lenne a mi5 is ha vodásként a b20 sokszor meg szivatna
-
batai15
félisten
válasz
tibcsi0407 #131411 üzenetére
De amúgy nézem, tényleg gyenge ez a p10, hiába nem játszom, fele annyit se tud mint a kenzo
-
batai15
félisten
válasz
tibcsi0407 #131407 üzenetére
mint írtam , jobban is tetszik
Amúgy is egyenlőre a kenzo után mondom ezt hogy elől nekem jobb lenne.
-
batai15
félisten
válasz
tibcsi0407 #131405 üzenetére
Fp mindenképpen, előlapi is , jobban is tetszik , meg kocsiba is jobb lenne .
-
batai15
félisten
válasz
tibcsi0407 #131403 üzenetére
csak sajnos vodás leszek, kellene a b20, na meg az 5.5 is még midíg sok , játszani nem játszom, viszont az fp és 3gb ram kell mindenképpen.
Sajnos redmi 4-be nincs b20 , így ezért is gondolkodom rajta.
Na meg minimális bukóval tudnék át mászni meizura. -
Ájvé
veterán
válasz
tibcsi0407 #131389 üzenetére
Rendben köszi az infót
-
Ájvé
veterán
válasz
tibcsi0407 #131387 üzenetére
bobcat-nek mondd, ne nekem, neki kell, nekem még jó a Mi3
-
SamiCsillag
senior tag
válasz
tibcsi0407 #131287 üzenetére
És a Z2 Pro?
-
monti0222w
addikt
válasz
tibcsi0407 #131251 üzenetére
OK, majd mindenben egyezik meg a N4X meg a N4. Ennyire nem mélyedtem bele, de itt a B20-ról volt szó.
-
Ájvé
veterán
válasz
tibcsi0407 #131138 üzenetére
"Material Silicon & Rigid Plastic & Rubber & Gel & TPU"
Hol van ebben fém? Már elnézést! -
batai15
félisten
válasz
tibcsi0407 #131126 üzenetére
Tudod , kenzom van, így pont tudom hogy nekem nem kell hátulra.
-
aytukabozs
addikt
válasz
tibcsi0407 #131118 üzenetére
Mikor 11 után lepacsiztam a DPD futárral pont azon gondolkoztam hogy nálad is jártak-e már..
Szép kis kütyü. -
batai15
félisten
válasz
tibcsi0407 #131124 üzenetére
Ha elől lesz az fp akklr jöhet.
-
batai15
félisten
válasz
tibcsi0407 #131122 üzenetére
Nekem a p10 jön be nagyon, hátha esetleg lesz honor verziója olcsóbban, ha nem akkor jövőre xiaomi lesz ismét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Alkoholista nevelde
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Tőzsde és gazdaság
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest