- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
andras888
aktív tag
válasz
Bagira01 #34796 üzenetére
Nem tudom mennyire követed a Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás topicot, olvasgasd át, ott leírtam a szenvedésem, vagy ha kérdésed merült fel írj privit, tartozom a v5 beszámoló miatt
-
-
Švejk
őstag
-
-
-
andras888
aktív tag
válasz
Bagira01 #33856 üzenetére
A külső, azon belül is a méretek miatt, vágyom egy g4 re, kicsi a kezem.
Valamint a szoftveres támogatottság, meg az általad említett apróságok. Ha ezeket összegzem, és most kicsit jobban állnék anyagilag gondolkodás nélkül vennék egy g4 et.
Most nézegetem a méreteit a v5 nek. A jelenlegi telóm One x 1:1 kópia, amit megtartanék, ha valóban 6577 es proci lenne benne, 1 Gb rammal, mint a leírás szerint, és nem 6575, 512Mb rammal. Az kicsit szélesebb a G4 nél. Ennél nagyobbal már lehet meggyűlik a bajom. -
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Bagira01 #33852 üzenetére
És tényleg, köszönöm. Az még beleférne. A Vowney-ról írnál pár sort? A kijelző érdekelne, hogy nyomásra tényleg beszíneződik? És mekkora nyomástól, mennyire?
fateless: Neked is köszönöm a választ, szerintem inkább a Vowney lesz, a HD kijelző vonz benne. Agyalok itthon ezerrel ám.
-
-
blueye
veterán
válasz
Bagira01 #32182 üzenetére
Ez jó hír. Csak közben rendeltem 2 másik telefont
Erről több info van már? VOWNEY V5 PRO
-
-
gg72
veterán
válasz
Bagira01 #32067 üzenetére
Az nem bíztató, hogy csak 2 órát volt nálad az A820... És szabad megkérdezni, hogy miért csak ennyit, mi nem tetszett benne?
A Lenovo A820 topicjában írja valaki, hogy az egy dolog, hogy a telefon csak kb. 70%-ben tud magyarul, de angol nyelv esetén is tele van kínai "tyúklábakkal". A V5 esetén ez hogy néz ki? Legalább az angol nyelvi támogatottság (közel) teljes?
-
blueye
veterán
válasz
Bagira01 #32034 üzenetére
Tudod h gondolkodom a V5 vásárlásán, ezért futottam bele ebbe a PRO verzióba de nem értem: a V5-öt most adták ki nagyon jó áron, erre rögtön kiadnának egy PRO verziót ami HW-ben megegyezik a simával és csak egy kis SW változtatás van benne. Ennek semmi értelme.
Azt a mikrofont nem lehet letiltani videózás közben?
Vannak még +tapasztalataid?
-
RVR400
veterán
válasz
Bagira01 #31680 üzenetére
Akkor vágd meg, pár telót nézegettem mostanság 6577-tel, és ott a normál SIM 2G, a mini (szerintem a Tiéden is mini van) pedig a 3G-s kártyához van. Vagy bemész egy GSM-boltba, és megvágják Neked az eredetit.
(#31669) Cotina : Igazad van, az OTG teljesen más, mint a linkelt képeden az OGS, lévén teljesen más az egész mozaikszó.
(#31688) Groovebaby : Igaz, de ők legombolnak ezért jó pár ezrest.
-
blueye
veterán
válasz
Bagira01 #31685 üzenetére
Estére ki tudod nekem deríteni? Kösz...
Most olvasom hogy az x7 is ilyen: 2G: normál SIM, 3G: mini SIM, nincs erről valahol egy táblázat? (melyik telefon tud 3G-t mindkét SIMen)
-
Cotina
csendes tag
válasz
Bagira01 #31659 üzenetére
Az OGS elvileg vékonyabb üveg a kijelzőpanel fölött, ami tartalmazza az érintőpanelt; vagy nem?
és mit jelent az elszíneződés?
(mivel vékonyabb az üveg, jobban "benyomható", ezáltal már hozzáér a kijelző felületéhez, ami elszíneződik???)vagy valami más?
szerk: ha a más telefonokon is tapasztalható elszíneződés, akkor nem is az OGS hibája, hanem a nagy kijelzőé, ami felett nyomásra "behajlik" a tapipaneles üveg?
-
-
-
kmisi99
addikt
válasz
Bagira01 #31535 üzenetére
Kíváncsi vagyok milyen lesz. Jelenleg vowney tetszik meg a newman k1 mindkettő nagyon hasonló. A newman tényleg 7,8mm körüli vastagságú? Mert nekem az is nagyon fontos hogy vékony legyen. Jelenleg nem tudom melyiket válasszam. A fehér/fekete színösszeállítás mindkettőnél nagyon jó.
-
gg72
veterán
-
peter76bp
aktív tag
válasz
Bagira01 #31382 üzenetére
Én is így gondolkoztam, mikor még csak Desire-em volt. De az 5" jól megfogható kisebb kézzel is. Nekem sincs lapát kezem, mégsem ejtettem még soha le a W8-at, de még csak nagyon meg se csúszott a kezemben.
dhgm: Próbáltam több ponton is jelezni, hogy csak figyelemfelhívás ha esetleg nem tudnál róla
-
SzaChe
tag
válasz
Bagira01 #31136 üzenetére
Igen Gps megy, meglpően pontos, bár az elején az első hsz ban leirtaknak megfelelően meg kell hekkelni, ezt nem tudom nekem jól sikerült e. De működik a rendszer.
Régi Blade I emen remekül ment az endo gyorsan pontosan talált jelent. Most umi x1s en is meglepően gyors de utána olyan bődületes baromságokat tud produkálni, hogy lehet trackinghez maad a régi blade, az új teló meg GPS-t leszámítva minden másra jöhet.
A kamerája vmiért nekem homályos, Nem vágodtam tőle hanyatt, bár én szerintem 5 év alatt nem csináltam 100 fotót előző telefonjaimmal.
De X1S nagyon pofás -
Pachenkoooo
tag
válasz
Bagira01 #31159 üzenetére
Hát igazság szerint a huawei ascend d2 az eddigi favorit. Kiló ötven körül. Ahogy az aplikációkat nézem, hozza a mostani csúcsgépek (samsung s4, htc one, siny z) szintjét. Nem azt mondom, hogy ha kínai, akkor eredendően gagyi, csak nem vagyok otthon a kínai típusokban.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- E-roller topik
- Elektromos autók - motorok
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PlayStation 5
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest