-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
válasz
Víz Elek #50822 üzenetére
A w200 után nehéz bármit ajánlani.
Arra mindenképp figyelj oda, hogy mennyire széles az új választott (leginkább ez szokott a nagy készülékekkel a baj lenni). Pl egy X7 szinte ugyanolyan széles (1,6mm különbség), mint egy Lenovo A820. A Lenovo P780 pl nagyon jó, de már kifejezetten széles a kisebb készülékeket kedvelők számára, 4mm-rel szélesebb egy keskeny 5"-nél.A G3s szerintem is jó, de kézben fogva nem érződik kisebbnek (még ha számokat nézve keskenyebb is), mint egy Tronsmart TS7 a hátkiképzés miatt. Az ilyen apróságok is sokat tudnak befolyásolni, ha lehetőséged adódik rá, vedd kézbe valakinél a kiszemelt példányokat. Mindenesetre nem hiszem, hogy a G3s-sel melléfogsz.
-
-
-
Groovebaby
tag
-
-
-
-
citkar
addikt
válasz
Víz Elek #45000 üzenetére
Nekem az Iocean x7 jobban tetszik én azt használtam (s amint visszaér/már elküldték gariból, ahova önmagam hibájából került) azt is fogom. A GPS olyan, mint a többi átlagos kínai telóknál (szerencse kérdése, tűzoltásra elegendő), a képei elfogadhatóak, a kijelzője pedig gyönyörű és az összeszerelés is jó. A fullHD pedig érezhetően nem meríti jobban az akkuját, mint egy HD-nak. Mivel most ez utóbbit használok személyes tapasztalatom van.
Egyedül akkor ne ezt vedd, ha van vmi nagy hardware igényű játékod, amit nem visz, én sokat játszottam rajta, mindent vitt, amit kipróbáltam. Ekkora méretben a fullHD-nek nem biztos hogy érdemi előnye van, de hátrányát semmit se tapasztaltam. -
-
sajtjani
tag
válasz
Víz Elek #41090 üzenetére
Sziasztok!
Víz Elek: Microfon beállítás: tárcsázó *#*#3646633#*#* >EngineerMode>Hardware Testing>Audio>Normal Mode>Type>Mic>level 0-1-2 200-as érték, level 3-4-5-6 255-ös érték. Minden level beállítás után set -et nyomni. Max Volume inaktív. Nálam így lett jó (Feiteng H7189) -
chab7
addikt
válasz
Víz Elek #39991 üzenetére
5.3 inch IPS Capacitive screen:854*480
Ez a felbontás büntet
a 3,5-ös Defy-m van ilyen pixelszámmal.
instantwater: Mi ez az aláírás? Már van? Vagy még csak úton?
(#40010) DJGABI és többiek: Fentebb nyomtátok a gorilla karcolódását. Hát nálam a Defy karcmentes, pedig fóliát sose látott. Igaz nem tettem kulcs mellé, de sima használat közben nem karcolódik az tuti.
Tehát nem parasztvakítás az egyszer 100%, mindenképp jobban bírja mint egy sima üvegkijelzős.(#40014) sky11: Tuti nem, hacsak direkt nem mindig olyan helyre pakolod érdes, szúrós cuccok közé. Sima zsebben hordás, és ide-oda pakolászás közben nem karcolódik.
-
-
andatti
senior tag
válasz
Víz Elek #38374 üzenetére
Eszerint 2100 az aksija és 2-t adnak ezért az árért...
Illetve 199 $ kérnek érte maximum, de ez csak ebay, használt telót pedig nem vesz mindenki...
amúgy hiába 5,5-es '260 k colors" csak 200 telefonszám fér bele, stb. így szerintem nem érte meg, van ennél jobb, hasonló árban... de te tudod. Utólag véleményt kérni pedig szerintem felesleges, ettől nem nyugszik meg a lelkiismereted, látom más sem tartja jó vételnek... akkor meg csak a vérnyomásod emelte meg.
Legközelebb előre kérdezz!MINDENKINEK NAGYON KÖSZÖNÖM A TIPPEKET!!!
(elvonultam hasonlítgatni... ) XD XD XD
-
válasz
Víz Elek #38372 üzenetére
Nem kioktatásképpen, hanem javaslat szinten:
sokszor volt már a fórumon : ha nem feltétlenül babrálni szeretnéd, akkor olyan készüléket kell választani, aminek legalább fóruma van a PH!-n, így egyszerűbb lesz az életed.
Fontos egy kínai telefon háttere, támogatottsága.Ebből a szempontból a w100 jobb lett volna, mégha másonnan rendeled is. Még ha ugyanolyat rendelsz is, mint amit a királyi posta visszaküldött.
De nézzük az előnyét: rengeteget lehet belőle tanulni, hogy mit és hogyan kell menteni, magyarítani (ha nincs magyar nyelv, stb...)
-
CoolBoy323
nagyúr
-
Ájvé
veterán
válasz
Víz Elek #38300 üzenetére
Ja Coretex A1 processzorral
Jó ez a telefon, olyan zsákbamacska játék, találtam 5,3" és 5,5"-os kijelzővel, WVGA és QHD felbontással is (minden variációban)
Amúgy itt van egy videó ez tűnik hitelesnek.
5,5" QHD
Van egyébként 6577 és 6589 chippel is.
HD Super Amoled azért egy picit túlzásnak tűnik -
CoolBoy323
nagyúr
-
Zeki
nagyúr
-
gps76
őstag
válasz
Víz Elek #36054 üzenetére
Én május végén hasonlítottam mindkettőt,keress vissza,amúgy a W100-nak tényleg szebb a kijelzője,viszont a 820-as gumirozott hatású hátlapja könnyebb kézben tartani.
A kamerája a Lenovonak jobb,a W100-ban elvileg lenne jelzőled,de csak piros színű és töltésnél jelez csak. -
szpali
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest