- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Netfone
- iPhone topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DearMan
tag
Üdv! Adott egy Cubot GT99, telepítve rajta a Skype legújabb verziója. Videokapcsolat feláll, azonban nem hallani a másik oldalon a hangot. Találkozott valaki ilyen problémával? Nem hiszem, hogy típushiba lenne.
-
DearMan
tag
Üdv! Valaki tapasztalt olyat, hogy a telefon magától kikapcsol véletlenszerűen? Nekem Zte v987 produkálja, gyári és főzött romokkal is..
-
DearMan
tag
4.5-ös méretben ár/érték arányban van jobb, mint a CUBOT GT99?
-
DearMan
tag
Üdv! Ha van itt THL W11 tulaj, írjon rám, lenne pár kérdésem. Köszönöm előre is!
-
DearMan
tag
THL W8 vagy ZTE V987?
-
DearMan
tag
válasz
CoolBoy323 #45989 üzenetére
A banggood.com nem korrekt? És van akkor valami alternatíva helyette?
-
DearMan
tag
Üdv! G4 tulaj vagyok és gondolkodom egy kínai mobil vásárlásán feleségemnek is. Kb. a G2S árában és méretében milyen alternatíva létezik még vajon? Illetve ha van G2S tulaj, szívesen venném a tapasztalatait. Ha jól tudom korrekt készülék, hibája ugyanaz kb. mint a G4-nek is (tré kamera és GPS). Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 1 Intel Core i5-10210U
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest