- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gwent1
tag
válasz
DearMan #45988 üzenetére
Ami a g2s kameráját illeti az a közepes kategóriát üti, de a beállításoknál alapból közepesre állított élességet magasra veszed akkor teljesen jó képeket lehet vele csinálni. A gps nekem minden "népitánc" nélkül fastgps helybeállítás után kb. 15-20 mp alatt fog jelet és nem dobálja el. A probléma a hanyag szerelés szokott lenni, de kevés hozzáértéssel szét lehet szedni és 10 perc alatt tisztességesen összerakni. Azok után a gyenge jeles készülékek is jelentős javulást mutattak.
-
Urby66
aktív tag
válasz
DearMan #45988 üzenetére
Én rendeltem a minitől egy G2S-t mert ebben a kijelzőméretben nem volt altenatíva. A készülék elég gyors az össszeszerelés minöségi. A kijelző fényereje a G4 után gyengének tünik. Sajnos én egy hibás pékdányt kaptam két hibás pixellel és nem müködő SD foglalattal. Elfogadták a reklamációt, és visszaküldtem nekik, szóval most várok... :-(
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS TUF Gaming F16
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest