Hirdetés
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
include777
aktív tag
válasz
WOT-H-A-C
üzenetére
Lead 1hez annó kerestem rootolást, lead3hoz volt, és úgy próbáltam, ahogy lead3hoz le lett írva, sikerült.
De ott írták, hogy bootloadert kell nyitni.
Namost sp-vel én már újraraktam a telefon romját-gyárit vissza-, meg bootloader nyitás nélkül is rootoltam.Viszont magát az állapotát, hogy nyitott vagy zárt, nem tudom lekérdezni semmivel

A program amivel először ki lett nyitva (a program szerint, ezt leszögezném, nem tudtam ellenőrizni) a kingo soft sony bootloader unlock-ja volt - ezt írták a lead3 rootolásánál az xda-n.Ez végigment, a végén azt írta ki hogy bootloader unlock.Azóta már újraraktam a romot sp-vel, és loader nyitás nálkül simán kingo root-al rootoltam.
A kísérlet semmi egyéb, csak az állapotlekérdezés érdekel, mivel nem tudom hogyan lehet, és bosszant

Nem akarok semmilyen cust romot felrakni, mivel a gyári tökéletesen megfelel, illetve annyi még, hogy mivel seholsem találtam infót erről, így hátha itt tud valaki segíteni

Illetve sp flashelésnél-ha gyári romot rak vissza az ember, akkor a bootloader locked lesz-e vagy sem.Ennyi szűken röviden

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- GeForce RTX 3060 (OEM HP)
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest