Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Nincs megállás akkuméretben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F7
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
berigazek
őstag
Ha megjön ez a teló,akkor leállok,nem kell mindig új és új.Minek,legfeljebb majd eltelik egy kis idő és veszek tényleg egy szupert amit kiadtak abban az időben amíg nem vásároltam.Már öreg vagyok ehhez,hogy lépést tartsak mindig az új modelekkel.S3 volt az utolsó és várom a THL W3+ telómat,arra leszek majd kiváncsi.
És most pár szó a Dapeng A8500+ DUAL SIM-es telóról,legalább a GPS-éről,mert ma és tegnap sokat cseszegettem és qva jó.5" képernyőn szépen köszönget az Amigo
EPO-val frissitettem 30 sec alatt!
(a múltkor épp ezt tárgyaltuk ki,hogy néha nehéz rákapcsolódni a szerverre,de az este 30 sec alatt rácsatlakozott és frissült is!)Visszatérve a VÁM dolgokhoz:
Évekkel ezelőtt,ha jött valami nem nyítottak ki semmit,behívtak téged és előttük kellett kibontanod,ilyen volt a szabály,de mostanában,hogy a csempész árutól a fegyverekig,levélbombától tart mindenki és erre hivatkozva VAN joguk kibontani!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Elektromos cigaretta 🔞
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- Fujifilm X
- bambano: Bambanő háza tája
- Synology NAS
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- új iPhone 16 Pro 256GB desert titanium sivatagszínű titán független Apple 1 év garancia adapter
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új iPhone 16e 128GB white fehér független 1 év Apple garancia
- iPhone 15Pro 128 GB titánkék 92% akku
- Samsung Galaxy A04S 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- 3 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest