- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominó85
addikt
válasz
hungobungo #75113 üzenetére
Szia,
én már 3 hónapja használok egy ilyen Piston II-es fülest. Elvileg kevlár szövet van rajta egészen a hangerő szabályozó és felvevő gombos részig. Külsőre nagyon minőségi a cucc. Én eredetit vettem a Pandawillről. Akkor akciósan volt 21.99USD, de a panda-pontoknak hála én 17USD-ért szereztem be. A Xiaomi Hongmi-n érdekes módon ha beszélgetésre akarom használni a fülest, akkor a Hang beállításoknál a Xiaomi Piston II-es füles ikont érdemes, míg zenehallgatáshoz (a nagyobb basszus és tisztább közép hangok miatt) a sima füllhallgató opciót kell tapizni. Zenénél az EQ-t is be kell állítani személyre szabottan.Rosszat nem tudok elmondani eddig a fülesről. Ahogyan te is írtad, nagyon minőségi még a doboza is. Munkahelyemen és a közlekedési eszközökön rendre megbámulják mi van a fülemben, min hallgatom a zenét.
A dobozra visszatérve, van benne 3*2db pót gumiharang (3 különféle méretben), egy fém ruhacsíptető és a füles maga (egy nagyon igényes kis műanyag/gumi párnában). Az eredetisége Barcode Scannerrel (abból is a Plus-ossal, fizetős!) könnyen leellenőrizhetjük a termék származási helyét. A kevláron van egy barcode, illetve a dobozon is van egy-kettő leolvasható.
ITTEN osztottam meg jó pár képet a Piston II-ről.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Szólánc.
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Gumi és felni topik
- Eredeti játékok OFF topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Proarcher99 részére ! Apple iPhone 16 Pro + AirPods Pro 2 Újszerű állapotban
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest