Hirdetés
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Műholdaktól is képes segítséget kérni az Apple Watch Ultra 3
- Telekom mobilszolgáltatások
- Oldalról rápillanthatunk a Vivo X300-ak kameráira
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Vivo X200 FE amire vágytam
- Akciófigyelő: Robotporszívó jár a Xiaomi TV mellé
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
alexw801 #103416 üzenetére
Sorg -al viszont én nem értek egyet. A Vibe Z tökéletessen megy a 2 giga ram-al 5.5" FHD kijelzővel. Röccenés sehol sincs szabad ramból pedig az én szokásaim mellett átlag 800 mega szabadon van. Bár az igazsághoz hozátartozik, hogy viber, arckönyv meg az ezekhez hasonlók nálam nem játszanak.
-
KTU
addikt
Germany and France Warehouse UMI HAMMER 144USD
-
petrosilov
tag
válasz
klarkzone #103390 üzenetére
Figyelem az eseményeket, olvasgatom a teszteket én is. Nagyjából 40 körül lehet kalapácsolni, eddigi vélemények nem túl rosszak. Van akinek a GPS, van akinek az akkuidő nem jön be, illetve a kamera talán a leggyengébb láncszeme. Ettől függetlenül benne van a kalapban, kíváncsi vagyok az első hazai véleményekre.
-
gabetti
újonc
Lenovo X2 és Thl 2015 között gondolkodom.Melyiket???Esetleg más javaslatotok lenne cirka200 eurom lenne rá!
-
beg
veterán
Akik sokat kalapácsoznak egy ideje:
EU raktárból egyéb költség nélkül 150 USD. Há'mmer jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB Dual sim mobiltelefon
- iPhone 17 - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20.
- iPhone 17 Pro - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- iPhone 17 Pro Max - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20.
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest