Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 90 - modellalkat
Aktív témák
-
Cholard
tag
válasz canniball #14857 üzenetére
THX! Korábban néztem én is ezt, bár többet tud, mint ami nekem kell... a Fuel calculator jó lett volna, ha azt teszi, amit kell neki, de még azt sem tudta pl. hogy folytatólagosan számolja a fogyasztást (pl. a legutóbbi "-ig" km legyen a következő "-tól" km állás).
@jer1cho és DemonDani: köszönöm a "segítséget", tudom hihetetlen, hogy más is ki tudja számolni - köztük én is (tegyem hozzá nem kell hozzá számológép). A számolással semmi bajom, de nemigen emlékszem 2 hét után, mennyi volt a km óra állás, és nem használom a napi számlálót sem, de érdekel, hogy kb mennyit költök benzinre, és abból mikor mennyi megy el, főleg 95/EVO viszonylatban. Elég lenne felírni is a tankolás számlájára... na de ha van teló? Ami pedig a "Sajnálattal nézem én is, hogy milyen hülyeségekre vannak külön appok..." illeti - mit szóltok a cicilibegtetős app-ra? vagy egyéb értelmet igénylő appokhoz? Ilyen erővel, az automatikus háttércserélgető app is marhaság, ami egyébként 4 gombnyomást vált ki...
Újabb kérdés: tudtok olyan alkalmazást, amivel lehet a fórumot követni? A Tapatalk sajnos nem támogatja a prohardvert... Persze lehetne simán webesen, de jó lenne egy direkt fórumos program.
[ Szerkesztve ]
"A világegyetem két leggyakoribb eleme: a hidrogén és a hülyeség..."
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest