Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
Aktív témák
-
St3ven
addikt
válasz
Tesztelo.hu
üzenetére
Létezik vmi kód, már sajna nem emlékszem rá, mi az, amit a telszám elé (és talán mögé is) beírva kiadja, hogy melyik szolgáltatónál van az adott szám.
A T-Mobile-nál legalábbis ez nekem múltkor még működött, sztem fent van a honlapjukon ez a módszer.Ha pedig máshol van a szám, mint ahogy azt a Call Meter 3G „gondolná”, csak megadom egy külön csoportként, hogy ezentúl ezt a telenorost pl. t-mobile-os irányú tarifa szerint számolja. Ami persze ha naponta 47 különböző telszámot hívok, akkor nem biztos, hogy járható út, de nekem átlag mobilosként tökéletesen működne.
Aktív témák
- új, bontatlan, iPhone 16E gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Ú, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 15 kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 13 kártya-független, apple világ-garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Több db Nvidia Quadro M4000 8GB GDDR5 videokártya számlával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest