- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Aktív témák
-
dr_ace
aktív tag
válasz
dokee78 #7609 üzenetére
"Nem azért nincs még ,mert nincs rá,hanem nem járt le a hűségem."
T-s vagy? csak mert a T-nél úgy van, hogy ha 2 év hűséget írtál alá, akkor nem kell megvárni amíg az egész lejár, hanem másfél év elteltével már vehetsz új készüléket. a többi szolgáltatónál nem tudom így van-e.
-
l33tus
csendes tag
válasz
dokee78 #7540 üzenetére
Az az alap biztonsági rendszer része, setting -> Location & Security -> Set up screen lock, és itt válaszd a "pattern"-t.
De ezt majd csak ha lesz telefonod... Egyébként szerintem is inkább csak olvass, amíg nincs telefonod, és majd ha megvetted akkor kérdezz. Az a baj tudod, hogy sokszor annyira alapvető dolgokat kérdezel, amit ha lenne telefonod, Te is tudnád magadtól, és megértenéd, hogy miért hülyeség amiket kérdezel. Hidd el fárasztó egy vaknak heteken át magyarázni, hogy mi hogy néz ki és milyen színű...
-
ZiaN
tag
válasz
dokee78 #7565 üzenetére
Itt egy angol link a képhez:
http://www.google.hu/imgres?imgurl=http://kb.mit.edu/confluence/download/attachments/11600763/AndroidPatternLock.jpg&imgrefurl=http://kb.mit.edu/confluence/pages/viewpage.action%3FpageId%3D11600763&usg=__YK6Avt5nQeq-ff6M_3pVRhgvDeU=&h=480&w=542&sz=66&hl=hu&start=0&zoom=1&tbnid=0WJeED6v5XVVqM:&tbnh=127&tbnw=143&ei=mZx7TeHgKc3-4wbj6aGBBg&prev=/images%3Fq%3Dandroid%2Block%2Bscreen%2Bpattern%26um%3D1%26hl%3Dhu%26biw%3D1007%26bih%3D554%26tbs%3Disch:1&um=1&itbs=1&iact=hc&vpx=397&vpy=64&dur=22185&hovh=211&hovw=239&tx=66&ty=149&oei=mZx7TeHgKc3-4wbj6aGBBg&page=1&ndsp=21&ved=1t:429,r:3,s:0
Magyar link a képhez:
http://www.google.hu/imgres?imgurl=http://android.rook.hu/wp-content/uploads/2010/09/gps_off.png&imgrefurl=http://android.rook.hu/2010/09/04/akkumulator-ido-noveles-android-alatt/&usg=__nPg9JE93hSZq05371XuZPUrkeaw=&h=480&w=320&sz=27&hl=hu&start=0&zoom=1&tbnid=zhhFGnHauD1D5M:&tbnh=138&tbnw=92&ei=mp57TcTgAqiU4gbR8Y2ABg&prev=/images%3Fq%3Dandroid%2Bhely%2B%25C3%25A9s%2Bbiztons%25C3%25A1gi%2Bbe%25C3%25A1ll%25C3%25ADt%25C3%25A1sok%26um%3D1%26hl%3Dhu%26biw%3D1007%26bih%3D554%26tbs%3Disch:1&um=1&itbs=1&iact=rc&dur=93&oei=mp57TcTgAqiU4gbR8Y2ABg&page=1&ndsp=18&ved=1t:429,r:8,s:0&tx=46&ty=58
-
TRob1
veterán
-
petipetya
nagyúr
válasz
dokee78 #7565 üzenetére
Nincs androidod, ebből kifolyólag:
1. Honnan tudod hogy nincs benne, ha nem is hasznélsz androidot?
2. Igaz ez az összes többi alkalmazásra, melyről véleményt nyilvánítasz.
3. Ha valaki újonc a te hozzászólásod alapján mérlegel valamit, az félre van vezetve.
4. Van egy kereső (nem google) itt a topicban, melybe nyugodtan bepötyögheted az általad keresett alkalmazásokat, és akkor nem veled van teleszemetelve az egész topic.ui.: a feloldóminta alapból benne van az androidban
-
-B-
senior tag
válasz
dokee78 #7513 üzenetére
Részben egyet kell, hogy értsek llaszlo-val.
Az igaz, hogy ez egy android-programokról szóló topik, de lassan az egész topikban csak a te kérdéseidet lehet olvasni.Az becsülendő, hogy meg akarod ismerni az androidot még telefonvásárlás előtt, de fél év még elég hosszú idő. Addig az egész topikot át tudod olvasni + még millió androiddal foglalkozó oldalt is.
Abban is igaza van az előttem szólónak, hogy fél év alatt még kismillió új program fog kijönni, amik lehet, hogy ezerszer jobbak lesznek, mint a mostaniak.
Ezt ne vedd sértésnek, de szerintem kövesd figyelemmel ezután is a topikot és mire megveszed a telefont képben leszel, hogy milyen célre melyek a legjobb programok.
-
TRob1
veterán
válasz
dokee78 #7505 üzenetére
Kezdőoldal: 1 sor energiakezelés: wifi, bt, gps, szinkr., fényerő. Alatta: Nagy óra, dátum, nap, alatta pár ikon: market, navi, maps, gmail
2.oldal: Fullba nevek fotókkal, akikkel gyakrabban beszélek.
3. oldal: Szülinap widget, note everything widget, és xy darab alkalmazásikon amiket használok (pl. Barcode scanner, MyPhoneExplorer, Dropbox, Titanium Backup, Root Explorer, Phone Usage, szótár...)
4.oldal a szórakozásé: Winamp Widget 4x2, alatta 2 mappa (játék, poén), alatta ikonok? fényképező, QuickPic, Floating Image, kamera
Perpill. így néz ki a helyzet nálam.
Dokukra (pdf-re is) Documents To Go-t használok. -
l4c
senior tag
-
canniball
nagyúr
-
bigrock
addikt
válasz
dokee78 #7300 üzenetére
Szerintem, ha Market-ből töltöd le, felismeri az ID alapján a telefonod felbontását, és a megfelelő verziót kínálja fel. Azért gondolom, mert nekem Desire-m van, kollégámnak Xperia Mini-je és mindkettőnknek múkodj a Market-ből letöltött Dolphin. Sőt, azóta már van Dolphin Mini is, valószínűleg valami saját szerver-optimalizált verzió lehet, mint az Opera Mini. Ez jól jöhet, ha mobil internetről küldöd neki.
-
TRob1
veterán
válasz
dokee78 #7272 üzenetére
Szerintem inkább próbáld ki mindhármat, és döntsd el Te Magad, hogy NEKED melyik tetszik, ne mások szavazata alapján dönts. (A világ leggagyibb filmjei is kedvenceik valakiknek, és fordítva, a legjobbakat is utálják sokan, hogy csak 1 példát említsek a millió közül - itt is az a célravezető, ha megnézed, és eldöntöd, nem?)
-
r4z
nagyúr
válasz
dokee78 #7272 üzenetére
Az ADW EX és a LPP mondhatni egy szinten vannak. A Go egy kicsit más, van benne néhány extra funkció, cserébe nem olyan mélyen konfigurálható, mint a másik kettő (ebben talán az ADW EX a legjobb).
Maxtreme: Nekem a HTC megoldása tetszik a legjobban a gyáriak közül, bár nem használom
-
Maxtreme
addikt
válasz
dokee78 #7260 üzenetére
Ja ha számodra ez döntő, akkor oks
ps: ami még a go launcher mellett szól menü téren, hogy mappákba lehet rendezni az alkalmazásokat, illetve van 1 nagyon korrekt manuális taskkillere.
ofc én senkit nem akarok meggyőzni, mindenki azt használ amit akar.
Csupán a tapasztalatomat írtam le, úgy hogy számtalan home felületet próbálgattam huzamosabb ideig. -
Maxtreme
addikt
-
-
r4z
nagyúr
válasz
dokee78 #7200 üzenetére
Ha van root jogod, tedd fel a DroidWall-t, ott 3G és Wifi alatt külön tudod engedélyezni alkalmazásonként az internetes hozzáférést.
hétalvó: RealCalc. Alapvetően tudományos cucc, de az előznényeket mutatja.
TRob1: A MarketAccess többet tud, mint a MarketEnabler. Telepítési helyet (froyo alatt), valamint bootoláskori indítást is tud.
-
helixP
nagyúr
válasz
dokee78 #7062 üzenetére
Nem voltál még Market-en ?
Magyar alkalmazások gyűjtője. -
bigrock
addikt
válasz
dokee78 #7004 üzenetére
Hali,
én Nokia 5800-ról váltottam, ég és föld a különbség.
Én személy szerint nem tudok olyan symb. app-ot, aminek ne volna meg az androidos változata, és a Market-ben legalább háromféle változatát megtalálod annak, amit keresel.
Egyetlenegy dolog hiányzik nekem, de nagyon: a hangtárcsázás. Eddig sehol sem találtam, csak olyat, amit online kapcsolat esetén működik. -
cascada
senior tag
válasz
dokee78 #6999 üzenetére
Most nem tudom hogy tudsz. De ha van Androidos telód, akkor rákattintassz a Market ikonra, utána kéri, hogy add meg a Gmail-es userneved és jelszavadat, utána rákattintassz a Log In gombra (természetesen a Gmail adataidat csak az első bejelentkezésnél fogja kérni. utána már nem zaklat többet vele), ezután bejön a Market-es oldal. Kereshetsz név, kategóriák, leírás alapján. Ha megtetszik valami rákattintassz az Install gombra, majd pár mp múlva jelez is hogy letöltötte és fel is telepítette.
Szerk: most is be lehet lépni. Market oldal jobb felső sarkában Bejelentkezés link: Beírod a Gmail accountod adatait, majd belépés. De amint látom letölteni nem lehet a programokat/játékokat, mert az Install gombra kattintva kiírja, hogy nem talál Android-os telefont.
Aktív témák
Hirdetés
- Seasonic Focus GX 1000W 80+ gold
- Latitude 5530 27% 15.6" FHD IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Konfig Ryzen 7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX5070 12GB!
- Precision 5550 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H Quadro T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest