- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Netfone
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Aktív témák
-
cascada
senior tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni abban, hogy milyen programmal és/vagy beállításokkal lehet ingyen 3G adatkapcsolaton keresztül Facebookot használni Samsung Galaxy Ace (Android 2.2)-es telefonon? Domino kártyás csomaggal?
Tudom, hogy a 0.facebbok.com -on elvileg adatforgalom mentesen lehet Facebookot használni, viszont nem tudom pontosan milyen adatkapcsolati beállitásokat kell engednem ahhoz, hogy a facebook jól működjön, viszont pénzt ne vegyen le a telefon fölöslegesen?
Remélem tudtok segíteni. Köszi előre is!
-
cascada
senior tag
Sziasztok!
Ti milyen PDF olvasó programot használtok?
Én az Adobe Readert, Docs to Got és a Repligo Readert.
Ismertek még valamilyen jó olvasó progit ezeken kívül? -
cascada
senior tag
Sziasztok!
Létezik valami jól működő J2ME emulátor program Android 2.1-re?
A Java ME-ben írt programokat szeretném futtatni Androidon.
Találtam egy ilyen emulátor szerű progit, de nem tudom mennyire működhet jól.
Valaki próbált már esetleg ilyet? -
cascada
senior tag
Szia!
Kifejezetten jelszó tároló programokra gondoltam
Ilyen adatbázis szerűre. Már láttam ilyet. Fel lehet venni bejegyzéseket. Pl weboldal neve, felhasználónév, jelszó, stb.
Fontos lenne, hogy a programba csak jelszóval lehessen belépni, mivel időnként lehet, hogy olyan személy is kezébe veszi a telefonomat, akinek semmi köze a jelszavaimhoz. Az egész adatbázis titkosítva történő tárolása (pl AES titkositás v bármi más) azért lenne fontos, hogy esetleg ha elhagynám a telót/memória karit, ne tudják visszafejteni olyan könnyedén a jelszavaimat. És igen van néhány tényleg nagyon kényes/fontos jelszó. Ezért szükséges lenne. Esetleg ha nyitott HotSpoton netezek WiFin nem ártana, ha nem másolnák le a jelszavakat -
cascada
senior tag
Sziasztok!
Melyik PDF olvasó a leggyorsabb és leg használhatóbb?
Android 2.1-re kellene.
Fontos lenne, hogy legyen benne X. oldalra ugrás funkció, valamint a képernyőből semmit ne használjon el feleslegesen. Az Androidos Adobe Reader X 10 sajnos nagyon fagyogat, igy használhatatlan, a Docs To Go-ban nem tudok meghatározott oldalra ugraniKöszi előre is!
-
cascada
senior tag
válasz
dokee78 #6999 üzenetére
Most nem tudom hogy tudsz. De ha van Androidos telód, akkor rákattintassz a Market ikonra, utána kéri, hogy add meg a Gmail-es userneved és jelszavadat, utána rákattintassz a Log In gombra (természetesen a Gmail adataidat csak az első bejelentkezésnél fogja kérni. utána már nem zaklat többet vele), ezután bejön a Market-es oldal. Kereshetsz név, kategóriák, leírás alapján. Ha megtetszik valami rákattintassz az Install gombra, majd pár mp múlva jelez is hogy letöltötte és fel is telepítette.
Szerk: most is be lehet lépni. Market oldal jobb felső sarkában Bejelentkezés link: Beírod a Gmail accountod adatait, majd belépés. De amint látom letölteni nem lehet a programokat/játékokat, mert az Install gombra kattintva kiírja, hogy nem talál Android-os telefont.
-
cascada
senior tag
Sziasztok!
Milyen víruskeresőt érdemes használni? (WiFi miatt kérdezem) [ZTE Blade telóra kellene Android 2.1-re].
Nem tudom, hogy célszerű-e tűzfalat is feltenni? Egyáltalán van-e?Másik kérdésem az lenne, hogy tudtok-e valami megbízható jelszótároló programot? Olyanra gondolok, ahova beirhatom a jelszavaimat, és a progi inditásához is jelszót kér? Esetleg olyan is jó ami eltitkosítja a már meglévő dokumentum fájlokat.
Köszi előre is!
-
cascada
senior tag
Sziasztok!
ZTE Blade telóra (Android 2.1) tudok olyan progit, aminek segítségével Böngészőben ha behozok egy URL-t: http://szerverem.hu/csengohang.wav vagy http://szerverem.hu/hang.mp3 vagy ... .jpg vagy .. .apk fálj kiterjesztéseknél kérdezze meg, hogy hova akarom menteni a fájlt, és megadhassan neki az SD kari egyik mappáját, hogy letöltse szépen oda a fileokat?
Akár direkt eléréssel, akár egy html, php oldalon található fileokra mutató linkekre kattintás után?
Van erre lehetőség?
Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Xbox Series X|S
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- EA Sports WRC '23
- Milyen processzort vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- További aktív témák...
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest