- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
dokee78
félisten
-
l33tus
csendes tag
válasz
cascada #7036 üzenetére
Jelszótároló programot?
Arra célzol, hogy egy jelszóval védett dokumentumba fel szeretnéd írni az adott helyeken használt felhasználónév-jelszó párosokat?Akkor Neked csak egy doksikezelőre van szükséged, ami tud jelszóvédelmet. Nem hiszem, hogy ilyet nehéz találni? Amúgy minek? Mármint azt értem, hogy elfelejted a sok jelszót, de minek akarod titkosítani? Használja más is a telefonod?
Ha feltétlen titkosítani akarod, akkor egyszerűen változtasd meg a kiterjesztését abc.txt-ről abc.akármiértelmetlenszarság-ra. Onnantól semmilyen program nem ismeri fel és nem lehet megnyitni, amíg vissza nem javítod a kiterjesztést. Voila: sem ember, sem program nem fér hozzá, és csak Te tudod, hogy melyik file az és mire kell változtatni a kiterjesztését
-
chros
őstag
válasz
cascada #7027 üzenetére
Párat kiprobaltam, nekem ez jott be: ezPDF Reader
Aktív témák
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest