- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Extra erő egy gombnyomásra - Engwe EP-2 Boost
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
r4z
nagyúr
Sorolom, mi kell hozzá:
WidgetLocker Lockscreen
A widgetek (sorokban)
SiMi Clock, Circle Battery Widget
Smooth Calendar
Beautiful Widgets
[WidgetLocker csúszka]
Widgetsoid 2.X, valamint két shortcut.Az ikonok valamilyen WP7 Style vagy más néven Metro UI ikonpakkból valók. Ha esetleg megvannak még a gépemen, felrakom neked valahová.
Találtam is neked WP7-es ikonszettet: [link] -
Destr4ct
aktív tag
Automatizálásra én a Llama-t ajánlanám.
Egész sok mindent tud. Annyit talán nem, mint a tasker, de könnyebb is használni.
Idő, hely (alapból cellainfó, vagy gps), mindenféle feltétel alapján műveletek automatikus végrehajtása, profil váltás, stb.
Ráadásul a legutóbbi frissítés óta van benne magyar nyelv is.Én arra használom, hogy aktuális helytől függően automatikusan váltson a telefon hangprofilt (látható celláktól függően, mert a GPS sokat eszik)
Régebben próbáltam ezt Taskerrel megoldani, de ott kézzel, egyenként kellett volna a cella azonosítókat bevinni a feltételbe, nem tudom azóta ezen a téren van-e változás benne.
Azt sem tudom más alkalmazások (pl AutomateIt) ezt megoldják-e valahogyan, vagy van-e lehetőség.Mindenesetre a Llama megoldása erre elég ultimate. Meg lehet neki tanítani az egyes helyeket. Pl létrehozol egy új helyet, azt mondod neki, hogy most itt leszel mondjuk 2 órán keresztül. Akkor ez idő alatt megjegyzi az összes látható cellát.
Lehet definiálni különböző profilokat (cseng. hangerő, rezgés stb, minden ami egy profilban szokott lenni)
Aztán létre kell hozni egy eseményt, amiben feltételként hozzáadod az új helyet, műveletként pedig, hogy váltson az általad megadott profilra.Én elsődlegesen erre használom, de univerzális. Sokféle feltétel, és művelet közül lehet választani.
-
TRob1
veterán
Én erre a Timeriffic nevű appot használom. (Ha másra nem használod az Automatelt, akkor ez ötöde méretű. Lehet vele mindent időzíteni.)
-
RootRulez
félisten
Azért is nem ébreszt az android. mert, ha kikapcsolod, az tényleg kikapcsol. Egy Nokia, ha kikapcsolod, akkor "mesterséges kómában" van, de akkor is "megy". Androidnál ehhez legközelebb a repülőmóddal juthatsz, akkor ébreszt és (jobb esetben) nem is fogyaszt sokat, de ez függ a futó programoktól-widgetektől...
-
Keresztapper
senior tag
(#19838) ko9
AutomateItA bekapcsolás nem fog menni.
(#19839) kisdani
Settings / wireless & network / tethering & portable hotspot / USB tethering.
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Sony FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS
- PS5 Slim Disc 1TB 2026.10.08 GARANCIA
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest