- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Profi portréfotós lehetsz ezzel a telefonnal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
Aktív témák
-
kezman
őstag
válasz
petipetya
üzenetére
Namármost
ha feltelepítetted akkor az alkalmazások közt van egy ikonod ami alá az van írva hogy noLED beállítások, rá tapizol és máris bent vagy, ott úgy állítod ahogy akarod, magyar nyelvű, ha viszont a képernyőn tartod az ujjad akkor vidgetet tehetsz ki amivel ki és be tudod kapcsolni, bocs ha nem voltam érthető kérdezz bátran 
Apropó, majd el felejtettem , nálam spicánál úgy tudom feloldani hogy a képernyőzár kapcsolót hosszan nyomva tartom, akkor nyitja ki, egyébként fekete kijelzőn mozognak a beállított ikonok ha nem fogadott hívás,sms,mail érkezett de ezt be tudod állítani mit jelenítsen meg
Aktív témák
- Fujifilm 33/1.4 R LM WR
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Használt NVME M2 SSD-k - 1000 GB tól 2048GB-ig Samsung Hynix Intel Kioxia WD Micron Toshiba
- WD Black SN770M 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5150-4850 MBs - Eladó!
- Gamer PC 2025, Komplett gép, Garanciális alkatrészek, BESZÁMÍTÁS
- X670 DDR5 alaplapok kedvező áron garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre mini pc i5/16/512
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ha feltelepítetted akkor az alkalmazások közt van egy ikonod ami alá az van írva hogy noLED beállítások, rá tapizol és máris bent vagy, ott úgy állítod ahogy akarod, magyar nyelvű, ha viszont a képernyőn tartod az ujjad akkor vidgetet tehetsz ki amivel ki és be tudod kapcsolni, bocs ha nem voltam érthető kérdezz bátran