- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
- Garmin topik
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Fotók, videók mobillal
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Elődjéhez képest sokat változott a Redmi Note 15
Aktív témák
-
benfolds
őstag
sziasztok! a gmail alkalmazás nem akar menni mobilneten. max-on van a 3g térerő, 4 másodperc alatt betöltődik az m.index, youtube videót tudok nézni stb., de a gmail úgy csinál, mintha neki ez is kevés lenne ahhoz, hogy letöltsön vagy elküldjön egy pár kB-os levelet. mivel wifi-n simán megy, megpróbáltam, hogy előtte letöltök mindent, hogy csak szinkronizálnia kelljen, semmi megerőltető letöltögetés, de szinkronizál, szinkronizál, végül kiírja, hogy nincs kapcsolat. átnéztem már minden beállítást, hátha véletlenül átállítottam, hogy csak wifin töltsön, vagy nemtom, de nincs is ilyen opció, csak a mellékletek automatikus letöltésére. eltávolítottam a frissítéseket, töröltem az adatokat, de a régebbi verzióval sem működik mobilneten, csak wifin. van ötlete valakinek? (xperia ray, ics 4.0.4.)
Aktív témák
- Yamaha 5.1 hangrendszer NS-LC5 / NS-CLC5 / NS-ELC5 + YST-SW012 mélynyomó
- Precision 5550 15.6" FHD+ IPS i7-10850H T1000 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Eladó ASUS ROG Strix B550-F alaplap (olvass!)
- Ryzen 5700X3D dobozában eladó
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, gar.
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest