Hirdetés
- Vonzó Realme mutatkozott be
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
Aktív témák
-
benfolds
őstag
sziasztok! a gmail alkalmazás nem akar menni mobilneten. max-on van a 3g térerő, 4 másodperc alatt betöltődik az m.index, youtube videót tudok nézni stb., de a gmail úgy csinál, mintha neki ez is kevés lenne ahhoz, hogy letöltsön vagy elküldjön egy pár kB-os levelet. mivel wifi-n simán megy, megpróbáltam, hogy előtte letöltök mindent, hogy csak szinkronizálnia kelljen, semmi megerőltető letöltögetés, de szinkronizál, szinkronizál, végül kiírja, hogy nincs kapcsolat. átnéztem már minden beállítást, hátha véletlenül átállítottam, hogy csak wifin töltsön, vagy nemtom, de nincs is ilyen opció, csak a mellékletek automatikus letöltésére. eltávolítottam a frissítéseket, töröltem az adatokat, de a régebbi verzióval sem működik mobilneten, csak wifin. van ötlete valakinek? (xperia ray, ics 4.0.4.)
Aktív témák
- !!AKCIÓ!! GAMER PC AMD Ryzen 5 5600X/MSI MPG B550 GAMING PLUS/GeForce RTX 4070 DUAL 12 GB/32GB DDR4
- Apple iPad A16 (2025) 128GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- XPS 14 9440 13.4" 3K OLED érintő Ultra 7 155H RTX 4050 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- iKing.Hu - OnePlus Nord 4 5G 16/512 GB Használt, karcmentes 3 hónap garancia
- Eladó Samsung Galaxy Tab A9 4/64GB / 12 hó jótállás
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
- Bomba ár! Asus Vivobook X411UA - i3-7GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest