- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
Aktív témák
-
Dantes74
csendes tag
válasz
james008bond #4617 üzenetére
Köszi a segítséget.
Jelenleg HD2-t nyomom wm6.5-el.
Ezen minden gond nélkül megy az outlook szinkron.
win baj, hogy naponta lefagy 3-4-szer. mindig a lehető legrosszabb pillanatban. reset. újraindít, stb.
Vártam a HD7-et a wm7-el. Megjött. beszaladtam megvenni. De az értékesítők ismerték már az elvárásaimat a kütyükkel szemben és finoman, barátian megjegyezték, hogy ez nem lesz az Én Op. rendszerem és felsoroltak jó pár hiányosságot.
Nosza hát mi a helyzet a android 2.2-vel 3 helyen nézettem meg a kérdéses sync problémát egyik helyről jött vissza érdemeges infó. NEM MŰKÖDIK.
Na patt helyzet. wm6.5 haldoklik. wm7 számomra nem hoz megváltást. Andrioddal a régi nóta.
valószínűleg maradok wm6.5.
Egyszer csak rájönnek androidéknál, hogy nem mindenki játszani akar, lövöldözni, vonalkódot olvasni, vásárlást nyilvántartani, hanem kezelni az infóit és telefonálni.Majd türelmesen várok.
Köszönettel Ed
Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch 6 40mm okosóra
- Apple Watch Series 9 41mm okosóra Silver S/M Kék szíjjal
- Asus TUF A17 Gamer Laptop 17.3" 144 hz Ryzen 7 7735HS 16 GB RAM RTX 4060 512 GB SSD Garanciával
- MSI Claw A1M Hordozható játékkonzol garanciával.
- Asus ROG Ally Z1 Extreme hordozható játékkonzol dokkolóval, garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506HE / 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest