Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Apple iPhone 17 - alap
- Garmin Fenix 8 Pro - nézz az ég felé!
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
Aktív témák
-
chab7
addikt
Nem akarok beszállni mert ez ingoványos terület, de én mindkettőtökkel egyetértek. Minél nagyobbat érdemes nézni (ha van rá lehetőség). De ugyanakkor semmi kivetnivalót nem látok abban ha időnként (és itt az időnként a hangsúly, tehát nem nap mint nap) az ember ha olyan helyzetben van akkor szórakoztatja magát egy kis mozizással egy hosszabb várakozás alatt, vagy utazáskor.
Én pl a tesómékhoz mikor repültünk megnéztem 2 filmet, hogy ne unatkozzak.
A repülő zúgása sokkal zavaróbb volt mint a kis képernyő. És kartávolságban levő 3-4 colos telefon képernyő kb akkorának látszik mint a 2-3 méterre levő 32 colos TV
(V betű szárai, mint említették) csak a szem fókusza lesz más, de a látszat ugyanaz. Persze mint mondtam nem mindig kell így nézni, de ugyanúgy káros ha a szemed a fókuszálást nem tornázza és csak közelre kicsit néz, mintha csak távolra nagyot néz. Az egyik lesz a közel a másik a távol látó szemüveges, ha nem tornázik a szem.
Szóval kell ez is néha és nem kell az sem állandóan.
(#42645) doddencs: Nyugi, nincs veled gond, én is avizok a 32 coloson. Egy jó minőségű rip nem annyival rosszabb 2-3 méterről mint sokan gondolják/rámondják. Zemében pedig ami olyan azt én 192-ben is meghallgatom. A túlzott igényességet sem értem, mint ahogy a túlzott igénytelenséget sem. Bár rám az utóbbit fogják mondani, pedig ez a középút

Aktív témák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Xbox tulajok OFF topicja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- További aktív témák...
- Xbox Series S 512 GB, Minden tartozékával kiváló állapotban
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4200U/8GB DDR3/Win 10Home/12,5" FHD/ !ÉRINTŐKÉP!/!!!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 - i7-11GEN I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - Intel 3955U I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IWL: i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Nintendo switch oled, Új,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110-15ISK: i5-6G I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s / M920s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest