- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 12T - egytucat
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen okostelefont vegyek?
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
Aktív témák
-
chab7
addikt
Nem akarok beszállni mert ez ingoványos terület, de én mindkettőtökkel egyetértek. Minél nagyobbat érdemes nézni (ha van rá lehetőség). De ugyanakkor semmi kivetnivalót nem látok abban ha időnként (és itt az időnként a hangsúly, tehát nem nap mint nap) az ember ha olyan helyzetben van akkor szórakoztatja magát egy kis mozizással egy hosszabb várakozás alatt, vagy utazáskor.
Én pl a tesómékhoz mikor repültünk megnéztem 2 filmet, hogy ne unatkozzak.
A repülő zúgása sokkal zavaróbb volt mint a kis képernyő. És kartávolságban levő 3-4 colos telefon képernyő kb akkorának látszik mint a 2-3 méterre levő 32 colos TV
(V betű szárai, mint említették) csak a szem fókusza lesz más, de a látszat ugyanaz. Persze mint mondtam nem mindig kell így nézni, de ugyanúgy káros ha a szemed a fókuszálást nem tornázza és csak közelre kicsit néz, mintha csak távolra nagyot néz. Az egyik lesz a közel a másik a távol látó szemüveges, ha nem tornázik a szem.
Szóval kell ez is néha és nem kell az sem állandóan.(#42645) doddencs: Nyugi, nincs veled gond, én is avizok a 32 coloson. Egy jó minőségű rip nem annyival rosszabb 2-3 méterről mint sokan gondolják/rámondják. Zemében pedig ami olyan azt én 192-ben is meghallgatom. A túlzott igényességet sem értem, mint ahogy a túlzott igénytelenséget sem. Bár rám az utóbbit fogják mondani, pedig ez a középút
Aktív témák
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 2 év garancia!!
- Asus Tuf Gaming F15 újszerű garanciális LEGOLCSÓBBAN A NETEN!
- Gamer PC - i5 12400f, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- Apple AirPods Max (2024) 2027.01.27. Apple jótállás iSTYLE jótállás
- Switch 2 2027.07.24-ig garanciás, dobozában, karcmentes állapotban eladó!
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest