- Műholdakkal is beszélgethet a Redmi Note 15 Pro+
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz
mipityu #42629 üzenetére
Ne hülyéskedj.
Akkor velem vmi gond van, mert nagyon észreveszem hogy mekkora képernyőt bámulok (ezért is szeretek moziba járni néha-néha, viszont anno mikor a hálóban volt egy 37es tv azt meg kínszenvedés volt nézni... telefonon még klippeket se szeretem nézni, nemám hogy bármi mást.) De én már csak ilyen különc vagyok, szeretek kimaradni az épp aktuális divathullámból.
Azt imádom a legjobban ha vki otthonra jó nagy tv-t vesz, de éppenséggel beéri a telefon képernyőjével is... tudom, a nagy tv-t nem lehet magammal vinni. De valszeg azért veszi az ember mert szereti nagyban nézni a műsort, nem elég a kisebb (vagy persze mert a szomszéd is nagyot vett) Vagy néha elég néha nem? Mitől függ? Ha otthon vagyok kell a nagy. ha nem vagyok akk meg mindegy? (Na én inkább akkor nem nézek semmit, kibírom hazáig)
De nem akartam vitát indítani ezzel, Ez én vagyok. És akkor is ilyen maradok, ha a világ összes embere telefonon nézi a filmet/műsort - persze ha bosszúból nem törik össze a tv-imet, monitoraimat (amiket sikerült addig is megmenteni az őrülettől).
Aktív témák
- Robotporszívók
- Formula-1
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Műholdakkal is beszélgethet a Redmi Note 15 Pro+
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX 850W 80 PLUS Gold - Garancia 2033.05.04
- Új Lenovo 14 Ideapad 5 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz - AQUA garancia 2026.04.20
- Új HP 16 Elitebook 865 G10 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 7540U 4.9Ghz 16GB 1TB Radeon 740M Win11 Pro Garancia
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest