- Az IFA-n már ott lehetnek a Samsung újdonságai
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- A Bugatti Veyron megleckéztetésére készül a Dreame első villanyautója
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple Watch
- iPhone topik
Aktív témák
-
TRob1
veterán
"de vannak érzékeny emberek -van mikor én is" - tudom, asszony is szokott menstruálni.
Egyébként meg: Jól van, na! Mindig elfelejtem hogy ez nem 18 éven felülieknek fórum, itt tilos a felnőtteknek szóló viccelődés!
Megpróbálok ezentúl nem segíteni senkinek, és csak akkor írni, ha nekem van problémám (persze akkor is csak full szárazon, fapofával, semmi célozgatással, mellébeszéléssel, poénkodással, szigorúan csak katonásan, értelmes kerek mondatokkal, ahogy a lányaim is megértenék
) csüsz
(#40653) hunkryo:
OkDe azért azt látod hogy még mindig Én foglalkoztam a legtöbbet a GOndoddal, és próbáltam tudatni hogy nem valószínű hogy a Go a ludas... de azért próbálj vmi más launchert is ki, hátha mégis (még linket is kaptál az induláshoz)
Bekukkantottam az S2 topikba is, és mit ne mondjak, az ottaniakhoz képest meg főleg sokat mondtam (fél3 óta, mióta feltetted ott a kérdést, 1 választ se kaptál a hatvanvalahány hozzászólásban - se poénost, se poéntalant)
Aktív témák
- Az IFA-n már ott lehetnek a Samsung újdonságai
- Mobilinternet
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nintendo Switch 2
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- !AKCIÓ! Garanciás Klipsch R-120SW 30cm aktív mélysugárzó SubWoofer - 200W RMS / 400W Peak
- Eladó megbízható, szép Toshiba Satelite C850
- Csere - Beszámítás! Gamer PC : I5-14400F / 32GB DDR5 / RTX 4060 Ti / 1TB M.2 SSD
- Ryzen 5600, 32GB RAM, EVGA 3080 Gamer PC
- Asus RT-AC68U router eladó (3 darab - egyben vagy külön is)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest