Hirdetés
Aktív témák
-
toth_janika
őstag
Előljáróban szeretném leszögezni, hogy nem áll szándékomban "hitvitát" indítani, de pár dolgot meg kell jegyeznem a Go és az ADW között.
Mindkét launchert használtam.
A Go-t még stock romon, az ADW-t pedig a CM7-el. A 23 Ft-os akcióban megvettem az EX-et, mondván, hátha jobb lesz.
Nem volt fenntartásom az ADW-vel szemben, de vannak olyan hiányosságai, még a fizetős változatnak is, amik a Go-ban ingyenesen benne vannak.
Szeretném ezt két példával személtetni:
1, Mappa létrehozása a desktopon
a, ADW-ban létrehozod a mappát, és kiírja, hogy "Folder". That's all! Egyesével kell belerakosgatnod a programokat az app drawerből (lehet meg lehet oldani máshogy is, de erre nem jöttem rá pár hónap alatt sem.)
b, Go-ban kirakod a mappát, és a létrehozás előtt megkérdezni, hogy mi legyen a neve, és kipipálhatod azokat az appokat, amiket bele akarsz tenni.
Egy picit felhasználóbarátabb
2, Programok elrejtése.
Sajnos nekem ez a vesszőparipám. Mindenkinek a telefonján vannak olyan programok, amiket nem akar az appdrawerben látni, pl az Adfree, vagy a Kindle, esetleg a CarDock. Ezeket ADW-ben csak mindenféle katalógosuk létrehozásával tudom megoldani, míg Go-ban 4(!) kattintással megoldható, hogy elrejtve legyenek a programok.
És végül az akkuhasználat. Nem tudom, van-e összefüggés a két dolog között, de ADW-vel naponta kellett tölteni a Defy-t, míg Go-val 2 napot simán megy.Még egyszer szeretném elmondani,hogy nem akarok flame háborút indítani, de ezek kikívánkoztak belőlem, és bocsánat, hogy ilyen hosszú lett!
PEACE!
Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB 2028.07.18-ig Samsung Garanciával (Bravophone) Akku 100%
- Insta360 X5 - GO Ultra
- Elgato Stream Deck 10GBD9901 (Bontatlan)
- új aktiválatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple 1 év garancia
- szinte új Apple Watch Ultra 3 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022, 100% Akksi
- JBL Charge 5
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i7-8650U I 16GB I 512SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A17 FA707NV notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB WIN11
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest