Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Oldalról rápillanthatunk a Vivo X300-ak kameráira
Aktív témák
-
erikke17
őstag
Üdv, tegnap feltettem Google Maps legújabb verzióját és ugye vele együtt frissül a navigációs rész is, eddig még nem használtam mondom ma kipróbálom kocsikázás közben erre az fogad hogy: A Google Térkép Navigáció ezen a helyen egyenlőre még nem érhető el aztán választhatok vagy bezárás vagy útvonalszerkesztés mapsban. Ezekszerint szlovákiában még nem érhető el ez a szolgáltatás?
Megpróbáltam vele kibabrálni hogy kikapcsolom GPS-t majd megnyitom navigációt, kéri hogy kapcsolja be bekapcsolom majd egy másodpercig látom is, hogy hol a helyzetem a térképen de megint kiirja...
De a netet megbolonditotta volt mikor eltűnt az adatforgalmat jelző ikon a két nyil majd 1-2 másodperc múlva visszajött és nem volt hajlandó működni a maps se a navigáció vagyis ki se irta azt, de a böngésző meg gond nélkül ment, net kikapcs bekapcs ment megint majd egy kis idő utána megin bedilizett..
Kicsit csalódtam benne azthittem egyszerűbbe lesz
(X10 mini 2.1)
Aktív témák
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest