Hirdetés
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel topik
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
-B-
senior tag
Üdv mindenkinek!
Pár napja már kérdeztem itt, hogy nincs e valakinek hozzám hasonló gondja a Facebook for androiddal.
Az a gondom vele, hogy újra és újra kéri a jelszót. Ez a gond nálam egyik napról a másikra jelentkezett, nem került fel közben semmi új app, ami esetleg bekavarhatott volna.
Lőttem egy screenshotot, erről lenne szó:Már mindenféle megoldással próbálkoztam, de semmi nem orvosolta a problémát.
Többször uninstalláltam, majd újra letöltöttem az appot, volt factory reset, sőt romcsere is, de a hiba mindig előjön.Néha felvillan egy angol nyelvű szöveg:
Nem vagyok túl jó angolból, azt értem, hogy valami hibát emleget, de gőzöm sincs, hogy ez mire vonatkozhat.
Jelszócserével már próbálkoztam, az sem jött be.
Nézegettem a facebook webes felületén a beállítási lehetőségeket, hátha ott van valami gubanc, de nem jutottam semmire.Ha valakinek van valami ötlete, hogy mi lehet a probléma, ne tartsa magában.
Ami még érdekes, hogy ha a telefonkönyvhöz megpróbálom hozzákapcsolni a facebook fiókom, akkor azt írja, hogy "a facebook kapcsolat lejárt".
A beépített névjegyfiókok között gyárilag megtalálható a facebook, tehát ennek elvileg semmi köze sincs a Facebook for androidhoz.A készülék egyébként egy Samsung Galaxy 3, ha ez számít.
(A teló topikjában nem tudtak nekem segíteni.)
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iWatch SE 2 44mm Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest