Aktív témák
-
-B-
senior tag
Üdv mindenkinek!
Pár napja már kérdeztem itt, hogy nincs e valakinek hozzám hasonló gondja a Facebook for androiddal.
Az a gondom vele, hogy újra és újra kéri a jelszót. Ez a gond nálam egyik napról a másikra jelentkezett, nem került fel közben semmi új app, ami esetleg bekavarhatott volna.
Lőttem egy screenshotot, erről lenne szó:Már mindenféle megoldással próbálkoztam, de semmi nem orvosolta a problémát.
Többször uninstalláltam, majd újra letöltöttem az appot, volt factory reset, sőt romcsere is, de a hiba mindig előjön.Néha felvillan egy angol nyelvű szöveg:
Nem vagyok túl jó angolból, azt értem, hogy valami hibát emleget, de gőzöm sincs, hogy ez mire vonatkozhat.
Jelszócserével már próbálkoztam, az sem jött be.
Nézegettem a facebook webes felületén a beállítási lehetőségeket, hátha ott van valami gubanc, de nem jutottam semmire.Ha valakinek van valami ötlete, hogy mi lehet a probléma, ne tartsa magában.
Ami még érdekes, hogy ha a telefonkönyvhöz megpróbálom hozzákapcsolni a facebook fiókom, akkor azt írja, hogy "a facebook kapcsolat lejárt".
A beépített névjegyfiókok között gyárilag megtalálható a facebook, tehát ennek elvileg semmi köze sincs a Facebook for androidhoz.A készülék egyébként egy Samsung Galaxy 3, ha ez számít.
(A teló topikjában nem tudtak nekem segíteni.)
Aktív témák
- ASUS VZ24EHE 1080p / 75Hz / 60cm (23,8") IPS /1ms válaszidő / Gamer funkciók / FreeSync
- MSI MECH 2X RX 6600 XT - eladó!
- Újszerű Topping D10s - USB DAC 32bit 384KHz DSD256
- PCLab Pro P-689 Ryzen 7 9700x / 32GB DDR5 / RTX 5070 - halk, prémium 1440p/4K gamer PC
- 2019 MacBook Pro 16" i9 Radeon Pro 5500M 4gb 32gb RAM 1TB SSD eladó!
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3511
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy A56 Awesome Graphite 120 Hz Super AMOLED, AI-kamera 8/128 GB 2027. 08. 17-ig
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest