Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
Bobby G.
senior tag
Sziasztok! Lenne egy sereg kérdésem....
1, Llama programnál hogyan kell beállítani, hogy bármilyen profilban van, ha a telefon billentyűzárjával beállítom, hogy néma legyen (pl. tárgyaláson vagyok), akkor ne álljon vissza az adott profilba? Tudom, hogy a Llama menüjében be lehet állítani, hogy mennyi időre ne írja felül, de nem szeretnék folyton menübe mászkálni ha nem muszáj.
2, GO Contactnál valahogyan el lehet érni, hogy a telefonos kontaktokat szinkronizálja a facebook fiókkal? Főként az érdekelne, hogy a profilképet hozzá lehet-e csapni a telefonszámhoz automatikusan.
3, Továbbra sem tudja senki, hogy miként lehet beállítani, hogy ne jelezzen minden értesítési sávon megjelent változáskor, csak ha sms, mail, vagy naptárértesítés jön? Nagyon idegesítő, hogy feszt csipog, ha pedig lenémítom, akkor semmit sem jelez. (GO sms-nél elméletileg felül lehetne írni, de úgy visszarakja az alapbeállításra is a hangot, szóval ott vagyok, ahonnan indultam.Asszem momentán ennyi.
Köszönöm előre is!
Aktív témák
- Milyen széket vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nők, nőügyek (18+)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- OLED monitor topic
- Borderlands 4
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Touch I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- JBL Xtreme 4 új, bontatlan akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest