Hirdetés
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Netfone
Aktív témák
-
TRob1
veterán
Bocs, félreérthetően fogalmaztam. Nem azt akartam mondani hogy a telefonodon nem tudsz megoldani semmit, hanem hogy root nélkül a rootot igénylő dolgokat. Az egyébként-et helyettesítsd: másként vagy root nélkül

A root-ellenzést meg megint félreérted. Nem ebből szűrtem le, hanem az egész eddigi hsz-eidből, mikor felmerült a root szó.

(#21240) porse:
Lehet. De ez is csak nézőpont kérdése. Van aki megelékszik mindig azzal amit mások adnak/eldöntenek helyette, és van aki magának keresi meg a "legjobbat" (ami szintén relatív). Mert azt is furcsának tartom, hogy a HTC cuccai egységesen mindenkinek tetszenek, hisz a világon nincs semmi ami mindenkinek bejön. (A legszebb nők se tetszenek mindenkinek, a lenagyobb filmek se jönnek be sokaknak, a világ legszebb építményeiért se rajog mindenki... stb)
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Óra topik
- Formula-1
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan ment is a világ legdrágább csúcs-VGA-ja?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Navee S40 elektromos roller // Számla // Garancia //
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Apple iPhone 14 Pro Max Gold Dynamic Island, 120 Hz ProMotion, 48 MP kamera-128 GB-100%
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest