Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
chab7
addikt
Tovább olvasva a cikket oké minden,míg a billentyűig nem érek. Nem látom benne sem a smart sem az anysoft sem pedig a multiling keyboardot. Pedig ezek elég jók.
Az adatmérőnél pedig a "my data manager"-t hiányolom.
Hát aztán meg az a "google earth" hogy mászott fel ami a képen van? Arra is "This item cannot be installed in your device's country".
Video playernél az MX nálam több és szebb is mint a csak és kizárólag ajánlott Mobo.
Zenére nálam most PlayerPro, de nem állítom hogy a legjobb, csak még bármit kipróbáltam nem találtam egyiket sem jobbnak, de rosszabbnak sem. Valami még hiányzik, de nem tudom mi.
A dzsatube remote-nál eszembe jutott hogy van vlc remote, én pl azzal távirányítom a tv-re kötött laptopot filmnézésnél.
Amúgy meg
a cikk, és egyedi a hangvétele, jó volt olvasni 
Aktív témák
- LG 43NANO763QA 108 cm / 43 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Dell 5470 9. generációs üzleti laptop WIN 11/256GB NVMe SSD/8GB DDR4/FHD kijelző/1 év garancia/2020
- Samsung UE55TU7102KXXH 139 cm / 55 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Dell 27" UltraSharp U2713HM QHD 2560x1440 IPS DP/DVI/HDMI/VGA monitor - PIVOT is - több db
- LG SP2 2.1 Soundbar 6 hó garancia, számlával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430u - i5-3GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 16 256 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847, 100% Akkumulátor
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
a cikk, és egyedi a hangvétele, jó volt olvasni