- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ne felejtsd el a páncélt lemeríteni!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Egy óra, két rendszer
- Megfizethető lett a Samsung új AI fülese
- Motorola G86 - majdnem Edge
Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
Köszi a válaszodat,
már fel is raktam, eddig nekem is tetszik,
azt szeretném csak megkérdezni, hogy a Go Launcherben az app drawerben az alsó házikó ikont ki lehet kapcsolni?Nem zavar, de a Tattoo kijelzőmérete nem a legnagyobb, ezért a felső három fül, plusz a házikó ikon kissé elvesz helyet az appoktól, emiatt van hogy egy app ikonja belelóg a felette lévő app nevébe, szóval kissé sűrűn vannak emiatt, ezért gondoltam, hogy ki lehet-e kapcsolni esetleg...

A launcherekkel kapcsolatban szeretném még azt megkérdezni, hogy az ingyenes adw, és az adw EX között mi a különbség, csak widgetek, vagy működési is?
Ezt a launchert néztem még, többen dicsérik ezt is, állítólag a memória és az akku kezelése is jó,
de sajna fizetős, és nem tudom, hogy a Go után érdemes-e megpróbálni, mert igazából az effektek nem nagyon érdekesek számomra, mert nem biztos, hogy lassulás nélkül elbírná a telefon, ezért ha más lényeges különbség nincs köztük, akkor nekem nem igazán érné meg az árát...Bármilyen infót előre is köszi!

Aktív témák
- Robogó, kismotor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A Battlefield 6-tal tenné vonzóbbá Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- SSD kibeszélő
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- YouTube
- Helldivers 2 (PC, PS5)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Windows 11
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Dell Precision 5540 i7-9850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest

már fel is raktam, eddig nekem is tetszik,
azt szeretném csak megkérdezni, hogy a Go Launcherben az app drawerben az alsó házikó ikont ki lehet kapcsolni?