- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobvoi TicWatch Pro 3 - Wearzióproblémák
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Redmi Note 13 4G
Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy tudnátok ajánlani valami jó ébresztő appot, ami mindig megbízhatóan ébreszt?
Én először még az alap (1.6 sense) ébresztőt használtam, azzal egy ideig nem volt probléma, de egyik 1.6-os sense-s romban amit próbáltam volt olyan gond, hogy a sense-s óra néha 2-3 órákat késett, és ezért nem is ébresztett a telefon (HTC Tattoo) reggel.
Azóta az Alarm Clock Xtreme Free nevű appot használom, már több mint egy hónapja, (közben váltottam 2.3-as CM7-es romra) eddig nem volt gond vele, de a héten egyik nap ez se ébresztett, bár ezután újratelepítettem, és eddig ok.Ezért szeretnélek megkérdezni titeket, hogy tudnátok-e ajánlani valamilyen 100%-osan megbízható ébresztő appot, mert jelenleg a régi telefonomat (Nokia e51) használom tartalék ébresztőként, de már lassan szeretném továbbadni a családban...

Igazából extra feature-ökre nincs szükségem pl. alvásciklus figyelés, bőven elég amit az Alarm Clock Xtreme Free tud, csak nem tudom, hogy van-e androidra olyan ébresztő progi, ami 100%-osan megbízható...
Bármilyen infót előre is köszi szépen!

Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- eBay
- Linux kezdőknek
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- PlayStation 5
- Battlefield 6
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- További aktív témák...
- iPhone 12 Pro 128GB gyári független új akku fizikai dual SIM!!!
- Samyang AF 85mm f/1.4 FE II objektív Sony E
- Eladó egy igazi ritkaság Dell UltraSharp 32" 8K Monitor - UP3218K
- eladó Dell U4320Q Monitor 42.5 " 3840 x 2160 (4K UHD)
- Új Bontatlan Lenovo ThinkPad P16v Gen2 Mobil Munkaállomás -50% Ultra 7 165H 32/1TB RTX 2000 8GB 30Hó
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3752, 91% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Sale.exe: 26.10.2025-ig Kedvezményes ár! 120.000ft!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest