- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jesszjessz
tag
válasz
mizoli #171002 üzenetére
A "másolás ide" helyileg másolja, egyik mappából a másikba. A "megosztás" sem a legjobb megoldás, ha mondjuk 3 Discord szerverre akarom elküldeni és mindegyiken van 20 csatorna, meg mellé még pár embernek itt-ott.
Nekem olyan kellett, ami egyszerűen vágólapra kimásolja a képet, amit aztán oda illesztek be, ahova akarok, mert alapból ilyen opció nincs (vagy csak én voltam teljesen vak). Viszont közben már átnéztem az ajánlottakat és az Aves tudja ezt. Képet megnyitva az "exportálás" fül alatt van ez az opció. -
jesszjessz
tag
válasz
zelos #170998 üzenetére
Moto Edge 30-am van.
De ez sem az a megoldás, amit én keresek, nekem olyan kellene, ami nagyon hasonlít az iOS megoldásra.
Illetve láttam az összefoglalóban felsorolva galéria appokat, valamelyikben van olyan opció, hogy simán kimásolom a képet? Nem megosztom, kikeresem, hogy hova vagy kinek szeretném küldeni, csak simán másolás opció.
-
jesszjessz
tag
válasz
jesszjessz #170969 üzenetére
Senki nem tud ezek szerint?
-
jesszjessz
tag
Sziasztok, nemrég még egy iPhone SE 2020-at használtam, de váltás lett Androidra. Viszont az iPhone-on a screenshot sokkal használhatóbb volt, leginkább a "Másolás és törlés" opció miatt. Androidra van valami olyan app, ami tud úgy képernyőképet csinálni, hogy azonnal töröljem is aztán? Igencsak megkönnyítené az életet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Fotók, videók mobillal
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen processzort vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Háztartási gépek
- lacixtal: Laci XTAL - Emlékproffil
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Azonnali fotós kérdések órája
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- LG 55QNED87T 139 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- LG 65QNED87T 165 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- MacSzerez.com - 2022 MacBook Pro 13" Retina M2 / 8GB RAM / 256GB SSD / Asztro / Garancia / Magyar
- 3x ASUS Turbo RTX 2080 Ti (11 GB) / Frissen pasztázva / Igény esetén + EKWB vízesblokk.
- LG 75QNED87T 190 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest