Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nightzone
aktív tag
válasz
stangli #71095 üzenetére
Látom nincs root, sajnos az nem árt az ilyen appokhoz hogy hozzáférhess a system infókhoz is, de az már most látom az 5 órás 15%-os statisztikából, hogy ott valami nagyon nem frankó.
Valamelyik appod az nagyon ébresztgeti a telót.
Nekem most 2 nap után 1% (!)-on van a felső csík, és én Greenfy-al együtt használom.
A Beállításokban vedd ki a pipát az Advanced mód mellől, ha akkor sem mutat semmit akkor tedd újra. -
nightzone
aktív tag
válasz
stangli #70996 üzenetére
Tedd fel ezt: Wakelock Detector. "Find out what keep your phone awake and drain your battery when it is idle."
Ha nem is látsz aktív alkalmazást, attól még elég sanszos hogy ott van az. Én ezzel kezdeném.
-
Cartman023
aktív tag
válasz
stangli #5417 üzenetére
Próbáld ki a MyPhoneExplorert!
Lehet vele usbn, wifin, és BT-n is csatlakozni a telefonhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Eladó Garanciális (2027.10.08) AMD 7700 processzor
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / 1TB M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- ASUS ROG STRIX 850W Gold Aura Edition RGB Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 2x 12VHPWR
- Corsair RM850i 850W Gold Moduláris Tápegység
- Corsair RM750X 750W Gold Moduláris Tápegység
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest