- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Komoly akcióval érkezik Magyarországra a Honor Magic V5
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
Hirdetés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Narxis
nagyúr
Használtam, a frissítés előtti verziót. Igazából nekem a könyvjelzőim meg mindenem Chrome-ban és Firefox-ban van mivel az asztali operát nem szeretem. Szóval itt a sync-et kihasználom. Igazából az Opera Mobile kicsit gyorsabbnak tűnik, más különbséget nem fedeztem fel. De majd még kipróbálom ezt az új verziót is, főleg erre a reader mode-ra vagyok kíváncsi.
-
aimettirlz
tag
Hát itt nem azt írja hogy lebeszélhetőbe lenne az összes sms (20-70es irányba is) vagy ti hogy értelmezitek ezt?
A másik meg hogy feljebb is ment az ára? 2690? észre sem vettem...
-
atillaahun
veterán
Hát ez érdekes, én sajnos nem tudom ellenőrizni, mert ez a tetű távszámla csak a legutóbbi 3 hónapot mutatja, akkor meg nem küldtem hálón kívülre sms-t.
Biztos nem értelmezel valamit félre? Csak a Tré oldalán le van írva, hogy csak hálón belüli sms-re használható a havidíj. -
-
TRob1
veterán
Amúgy én is már próbálkoztam a cseréjével, de eddig még semmi más nem vált be vagy ez vagy az miatt (fizetni meg hülye lennék ha van egy kib. jó launcherem - ahhoz jóval többet kellene ennél nyújtania az újnak)
Ahogy a héten a GoContacts-ot is próbáltam mellőzni (Egész héten mellőztem tegnapig), de vhogy egyik másik sem jött be annyira.
Egyedül a GoSMS-t "dobtam" nemrég, mert már túl nagyra hízott (én meg nemigen sms-ezek). -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Fogyjunk le!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Linux Mint
- Debian GNU/Linux
- Azonnali játékos kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Lenovo T480 i7- 8650u / HU bill! / 8Gb DDR4 / 256Gb Nvme SSD / IPS full HD/ újszerű állapot / Win11
- Dell Latitude 5590 / i5 8350u / IPS FHD 15,6" / 8GB DDR4 / 256Gb SSD / Win11
- Micron 1100 256GB 2,5" SSD-k
- DJI Avata 2 Fly More Combo (szinte új, 3 év garival)
- Új,bontatlan,dobozos, számlás,garanciás 7800X3D CPu.
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 256GB magyarbill 1 év garancia
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Samsung Galaxy A23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest