- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
LonGleY #42229 üzenetére
+1
Én csak az Apexet ismerem, de biztos, hogy több lehetőséget ad, mint egy ilyen app. Ha nem ismerném, én is azt gondolnám, hogy egy ilyen app a megoldás. De ha tudom, hogy akár a tálca ikonjainak a számát is változtathatom, görgethetem őket és alkalmazásokat csoportosíthatok az ikonokba, akkor biztos hogy ezt választanám és nem egy mappa alkalmazást a gyári launcheren.
-
pete_21
addikt
válasz
LonGleY #42151 üzenetére
Köszönöm, ezt is megnézem. Netem van, azzal nincs gond.
(#42155) fdisk: Neked is köszönöm! Ezt is kipróbálom, minél több, annál jobb.
(#42154) galaxys80: Ha a bejegyzéshez érkező hozzászólásokról akarsz értesítést, akkor a bejegyzést kell követni. Én most nem telefonról nézem, hanem böngészőből, de lehet, hogy csak azt lehet követni, amit előtte like-oltál.
-
canniball
nagyúr
válasz
LonGleY #42144 üzenetére
Egész megtetszett amíg el nem jutottam idáig: "Note: Helium is NOT available to Motorola devices." - pont egy MotoDefyről szeretnék pár alkalmazást tabletre átmenteni.
Azért köszi, lehet teszek vele egy próbát, hátha a fent lévő CM7-ből hiányzik az a bizonyos bug amit a leírásban említ.(#42147) Somatom!
Hát ez nem jó hír, pont az lett volna a lényeg hogy Win alól elérjem a tabot...akkor marad az FTP, az azt hiszem root nélkül is megy.
Azért köszönöm a felvilágosítást! -
Mauzes
addikt
válasz
LonGleY #42094 üzenetére
Kipróbáltam, de gyengeségei ennek is vannak. Pl. nem tudom meghatározni, hogy a hang kapcsoló milyen módokat kapcsoljon vagy az értesítési sávból nem lehet eltüntetni az ikonokat. Ha átlátszóvá teszem, akkor is"beljebb tol" minden más ikon, vagy ha emiatt lejjebb veszem az ikon prioritását (ekkor maguk az átlátszó ikonok tolódnak beljebb), akkor az értesítési sáv kapcsolók már nem legfelül lesznek az értesítési sávban...
-
fdisk
őstag
válasz
LonGleY #10149 üzenetére
Tudom,h több mint egy éves hsz-re reagálok,de látok a listádba egy fényerő szabályzó appot,a Yet Another Auto Brightness-t.
Ez mennyiben jobb/rosszabb mint a Lux szerinted?
Próbáltad már a luxot?
Azért kérdezem mert én jelen pillanatban a luxot használom. -
-
törölt tag
válasz
LonGleY #41735 üzenetére
Tényleg, már emlékszem. De ha jól rémlik, ott nem a szervert törték fel, hanem a kliens böngészőbeépülőjét. Azért az nem ugyanaz. Ha már bejutnak a gépembe, akkor úgyis mindegy. A szerverről pedig max a titkosított állományt tudják lenyúlni. Persze megfelelő háttérrel és kitartással minden törhető, de ez mégsem az a kategória, mint amikor egy operátor szerezhet olyan jogosultságot, amivel unalmában az ügyfelek adataiban túrkálhat.
-
törölt tag
válasz
LonGleY #41721 üzenetére
A LastPass -nál még nem volt balhé (legalábbis én nem tudok róla). Ezzel szemben a Drobpox bizalmi helyzete kicsit megingott, amikor az a távozó alkalmazott kiteregetett. Én a privát felhő híve vagyok. Amit meg akarok osztani, arra van ezer mód. A Dropbox annyira tornázható fel, amennyit a Gdrive alapból ad. Otthon van egy NAS, 2Terrával. Fix, belső IP, portforward, DDNS és elérés letudva. Azt tárolok, szinkronizálok, amit és ahogy akarok. Persze a LastPass adatokat is ide mentem.
-
törölt tag
válasz
LonGleY #41717 üzenetére
Igen. A leírásuk alapján online tárolódik, de a gépen titkosítódik. Nekem akkor lett szimpatikus, amikor a FAQ -ban eljutottam oda, hogy mi történik, ha elfelejtem a jelszót. Itt mindenki próbál minden "felhasználóbarát" trükköt bevetni, de a LastPass azt írta, hogy az bukta, mert a kliens oldali titkosítás miatt ők sem látják a tartalmat, így ezen nem tudnak segíteni. Viszont tényleg az utolsó jelszó volt, amit meg kellett jegyeznem. Működik kliens nélkül is, webes eléréssel. Saját vágólapot és bevitelt is lehet használni. Lehet egyszeri jelszót generálni, ha vkinek egyszeri engedélyt kéne adni. Ami még tetszik benne, hogy ha akarom, akkor be is léptet az oldalra, nekem semmi dolgom sincs vele. Akár több fiókot is tud kezelni (pl. Google belépés több fiók esetén). Új oldalnál felkínálja a mentést és ehhez csak az igenre kell nyomnom (ha nem akarok más nevet adni, vagy másik csoportba tenni). Sajnos, ez a funkció csak PC -n működik.
-
törölt tag
válasz
LonGleY #41634 üzenetére
Félreértettél. Nem kell kilőni, a hívásfogadás (vagyis az állandó aktív állapot) a programokban választható lehetőség (legalábbis azokban, amiket én próbáltam). Az ActionVoip csak annyiban épül be, hogy a rendszer hívásmenüjében megjelenik, mint a híváshoz használható alkalmazás (persze csak akkor, ha nincs beállítva vmi alapértelmezett). Egyébként saját tárcsázója és hívásmenüje van, választhatóan mutatja a kedvenc, VOIP, vagy az összes kontaktot. Szerintem korrekt. Arról nem is szólva, hogy állandóan mutatja a pillanatnyi egyenleget, az adott hívás tarifáját és a hívás végén az adott hívás összköltségét. A hívás/költséglista pedig a honlapon bármikor visszanézhatő. Jé, "kedves", hazai szolgáltatók! Lehetne így is? A Reenger -t csak egy rövid hívás erejéig teszteltem, de saját tárcsázó abban is volt. Mivel ennél a Viberhez hasonlóan a telefonszám az acc. azonosító is egyben (csak külön számmal), így tulképp egy vezetékes telószámot hívsz. Ezt teheted bármilyen esztközről, de accountból ingyenes. Persze az accountos verzió csak akkor működik, ha a fogadó oldalon be van kapcsolva a Reenger hívásfogadása. Ami a minőséget illeti, a G729 -es kodek miatt is a Reenger az előnyös.
-
törölt tag
válasz
LonGleY #41624 üzenetére
Az a gond ezekkel, hogy ha a hívásfogadás is aktív, akkor nagyon zabálják az akksit. Kedvesem Spanyolországban él, náluk nagyon megy a Whatsapp. Azon szoktunk egymásnak üzenni, aztán jöhet a hívás. Persze ez csak a hosszabb "szextelefonokhoz", mert egyébként inkább egymás GSM számát hívjuk netről. FVD -n az is csak pár forint, de még ActionVoip -pal is csak 9Ft percenként. Egyébként ha csak két account között használnád akkor a Reenger jó lehet. Ez a megoldás a Viber -hez hasonló, csak külön számot ad, ami egy 21 -es körzetes, tehát külső hálózatból, vezetékes hívásnak minősül. Az ilyet viszont több Dellmont klónból ingyen, de még ActionVoip -ból is percenként csak 0,005 Eurocentért lehet hívni.
A legtutibb persze otthonra egy GSM-VOIP átjáró, benne egy családi, flotta, társkártya, vagy üzleti előfizu. Szóval két kártya, ami ingyen hívja egymást. Ebben az esetben úgy tudsz VOIP hívást bonyolítani, hogy a telón GSM -et használsz. Ez a hangminőség szempontjából előnyös, meg azért, mert nem mindenhol van 3g. -
mexel
veterán
válasz
LonGleY #41480 üzenetére
Köszi!
Az mit jelent hogy "a launchert is kioffolja a rendszer, ami a home-ra visszatéréskor töltődik újra. "
Arra gondolsz, hogy ha elsődlegesnek is be van állítva a launcher ha megtelik a memória akkor kikapcsolhatja a rendszer és a gyári "alapot" használja? Ezen segít ha bepipálom hogy tartsa a memóriában? Az egyébként még mire jó? Több memóriát fogyaszt, vagy ugyanannyit csak nem törli?Valóban gyorsabbnak tűnik a Nova kicsit, olyan pattogósabb, viszont az apexnál az tetszik jobban hogy a bal oldali fix goggle/nahg kereső jobb, és a menüben egy gombnyomással több minden állítható (pl asztal zárolás, ez a novában csak a beálításokban elérhető)
Annyival azért nem lassabb az apex. lehet hogy az marad, még tesztelgetem.A TSF Shell az igen érdekes, kicsit bonyolultnak tűnik elsőre a kezelése
Nagyon klassz, de kicsit talán túl sok a pörgő-forgó dolog, azt sem tudom hirtelen mi micsoda. Egyszer majd még megnézem miben tudhat többet mint a többi.
-
törölt tag
válasz
LonGleY #41473 üzenetére
Bevallom, nem vagyok egy designer. Van összesen két főképernyőm, egyszerű, fekete háttérrel és ha az időjárás érdekel, akkor kinézek az ablakon. Nekem két dolog nagyon fontos. Hogy landscape -be forduljon a főképernyő és az egy ikonba csoportosítható alkalmazások. Szeretek rendszerben gondolkodni, viszont útálok tökölni a keresgéléssel. Ezért a fontosabb dolgok minden kütyümön ugyanott, ugyanúgy vannak. Számomra egy Launcher csere felérne egy kínzással.
-
LonGleY
veterán
válasz
LonGleY #41473 üzenetére
Egyszerűségben viszont továbbra is az Apex (és a Nova) nyer. A Smart Launcher lehet még jó alternatíva kisebb felbontású készülékekre olyanoknak, akik ritkábban használnak widgeteket, vagy csak egyet szoktak kirakni a főképernyőre. Előnye az automata program-szortírozás, és az egyszeri user számára is érthető felépítés.
-
Magga
aktív tag
válasz
LonGleY #41395 üzenetére
Én is így vagyok vele és nem vagyok sz..rágó, de 1.200 Ft egy apróságért!
Megveszem, ha valamit szeretek és megéri a pénzét, de...
Ráadásul próbáltam kapcsolatba lépni a fejlesztővel, aki kb. fél év múlva!! azt a választ adta, hogy nem tudja vegyem meg és majd meglátjuk, a fizetősben működik-e!!
Megvettem a Mezzmo-t is majd 10-e Ft-ért, mert szeretem és használom, ott viszont egy napon belül mindig kaptam kielégítő választ! Ott van support... -
Magga
aktív tag
válasz
LonGleY #41391 üzenetére
Igen! És azt próbáltam is, de az általam linkelthez képest macerás a beállítása és az emlékeztető sem olyan, mint amit keresnék!
Ez egyszerűen kitesz egy ikon a hívóképernyőre és ha megnyomom, akkor az értesítősávon megjelenít egy emlékeztetőt, ami mindig ott van, míg azon keresztül vissza nem hívom, vagy manuálisan ki nem kapcsolom. Egy gombnyomásra tudja ezt, nem kell semmi beállítani...
-
wardemi
senior tag
válasz
LonGleY #41354 üzenetére
Most utána néztem luxnál, ha esetleg nem kell plusz app (és használsz taskert vagy hasonlót ami ismeri lux- plugint) beállítható mondjuk másik profil pl mozi ami mínusz értékbe húzza a fényerőt. A profil kapcsolgatását meg rákötheted bármire (esemény) ikon etc. . Csak ötlet
.
ui. app factory appá kreálod, a toggles-taskot akár.
-
rjg
őstag
válasz
LonGleY #40796 üzenetére
Jogos, nálam a fókusz ezen volt, bár azt írják: "please be patient, we are working on a solution so you'll be able to enjoy Diskovery on your PC very soon."
(#40797) handrash és (#40798) LonGleY
Van egy xposed modul, ami pont erre ad megoldást, a neve "All apps in Play Store" -
-
atillaahun
veterán
válasz
LonGleY #40656 üzenetére
Ezt csak annyival hagy egészítsem ki, hogy tűzfallal nyilván csak azoknak a programoknak adsz engedélyt, aminek egyértelmű, hogy mi keresnivalója van a neten. A többinek meg az (anonim) statisztikák, célzott reklámok, helyinformációk, stb ... küldözgetéséhez kuss van, így az adatlopás is kivédve. Emellé természetesen elengedhetetlen a csillagos és írott értékelések olvasgatása is a Play-en új programok telepítése elött.
(#40660) royalka
Igen. Simám ha alap nézetben a fájlkezelőben a LAN fülre lapozol, és nyomsz egy keresést, nem találja meg a PC-d? -
air
nagyúr
válasz
LonGleY #40416 üzenetére
Cache-eket nem kell törölni!
Sőt, ha törlöd nem látja el a funkcióját.
A napokban az egyik topikban éppen egy ilyen "szakértő" adott tanácsot egy kérdésre, hogy egész nyugodtan törölhető a dalvik cache."Ezek csak ilyen triggerek."
Ezt mégis hogy érted? Ha nem futna, vagy nem lenne gyorsítótárazva a folyamat, akkor elő nem tudna jönni. Az hogy te nem látod, nem jelenti azt, hogy egyáltalán nem fut egy service, vagy process.(#40418) vadászcsiga
Én nem tartom egyáltalán hasznosnak az ilyen programokat. Pontosan az említett példa miatt lehet sokkal inkább káros, mint hasznos. -
vadászcsiga
félisten
válasz
LonGleY #40416 üzenetére
De valami mégis futhat a háttérben ha képes törlés után rögtön megjelenni. Én azóta manuálisan csinálom meg a takarítást az sd-n amikor eszembe jut, ugyanis néha nagy buzgóságában törölni akar olyan appokat is amiket én egyáltalán nem szeretnék. Nem rég linkelt be valaki egy screenshotot erről.
-
ux1
addikt
-
Foose
addikt
válasz
LonGleY #40155 üzenetére
Szóval ma megcsinálta,még profilképet is cserélt,és nem jó. Még mindig a leírtakban említett legelső profilképem látja,pedig azóta én töröltem adatot,és nem állítottam be képet. Viszont én az új profilképét rögtön látom. Nagyon nem stimm.
Valaki?? az előzményben írt whats app problémám van,tud valaki segíteni?
Az előzmény itt van -
válasz
LonGleY #40271 üzenetére
Köszi!
"Alapból nem sok, de napi szintű használat mellett a 100-500 megás csomagot is megeheti."
Mármint egy hónap alatt vagy naponta?A Sygic-et próbáltad? Ékezetekkel kapcsolatban tudsz valami tapasztalatot?
vegyszer: Köszi, megnézem azt is. Bár a leírásban ez a mondat elgondolkodtatott: Offline útvonaltervezés rövidebb távolságokra (kísérleti Mennyi lehet az a rövidebb távolság? Messzebbre nem navigál?
-
-
LonGleY
veterán
válasz
LonGleY #40183 üzenetére
#40186: Az úgy nem lehet teljesen jó, mert úgy nem tartalmazza az "A" oldalon lementett XML az "A" kontakt infóit, csak a "B"t. De ugye ez a "B"-nél történő visszaállításkor pont nem jó.
De azt hiszem, megvan a módszer: csak a számokat és a kontakt nevet kell átírni az XML-ben, és megfordítani, hogy type="1" vagy "2" az üzenet (így benne lesz az "A" kontakt infó, mintha csak a "B"-nél lett volna lementve). Ezután már mehet is a restore a másik oldalon. Pár nap és megint nálam lesz a másik kütyü. Majd megírom, hogy sikerült-e.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Panasonic Lumix gx80 + sok tartozék
- iBasso SR3 fejhallgató eladó
- GL65 9SD 15.6" FHD IPS i7-9750H GTX 1660Ti 16GB 256GB NVMe + 1TB HDD gar
- ZBook Fury 16 G9 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A2000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy S25 / S25+ / S25 Ultra új BONTATLAN 3év garancia
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest