- Operatív igazgatót vált az Apple
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- 8300 mAh, maradhat?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magga
aktív tag
válasz
konigjanos #45141 üzenetére
Köszönöm a tippet! Bár ahogy nézem ez olyan, mint a tasker. Jól gondolom egy ennek a funkciónak (hívás átirányítás) a kapcsolgatásához root fog kelleni?
-
Magga
aktív tag
A topicban és a playen keresgetvén sajnos nem találtam olyan alkalmazást ami megadott időben bekapcsolja az átirányítást.
Tehát munkaidő után aki engem hív, azt automatikusan irányítsa át a főnökömre...Tudtok erre ajánlani valammilyen appot?
-
Magga
aktív tag
válasz
Mustármag #42055 üzenetére
Persze!
Pl.: Total commander és hozzá LAN plugin -
Magga
aktív tag
válasz
dongasre #41550 üzenetére
Én régóta a Sofascore-t használom! Mindent tud, amiket leírtál...
(#41554) Arween
Ha Play-ből telepíted akkor megkérdezi, hogy melyik eszközre telepítse! Kétszer nem tudod telepíteni? Nekem még soha nem volt egy account alá két eszköz regisztrálva egyszerre, így kipróbálni sajnos nem tudom. -
Magga
aktív tag
Én a Nemus Launchert nagyon sokáig használtam. Kis rendszerigény, gyors, viszonylag tűrhető kinézet!
-
Magga
aktív tag
válasz
LonGleY #41395 üzenetére
Én is így vagyok vele és nem vagyok sz..rágó, de 1.200 Ft egy apróságért!
Megveszem, ha valamit szeretek és megéri a pénzét, de...
Ráadásul próbáltam kapcsolatba lépni a fejlesztővel, aki kb. fél év múlva!! azt a választ adta, hogy nem tudja vegyem meg és majd meglátjuk, a fizetősben működik-e!!
Megvettem a Mezzmo-t is majd 10-e Ft-ért, mert szeretem és használom, ott viszont egy napon belül mindig kaptam kielégítő választ! Ott van support... -
Magga
aktív tag
válasz
LonGleY #41391 üzenetére
Igen! És azt próbáltam is, de az általam linkelthez képest macerás a beállítása és az emlékeztető sem olyan, mint amit keresnék!
Ez egyszerűen kitesz egy ikon a hívóképernyőre és ha megnyomom, akkor az értesítősávon megjelenít egy emlékeztetőt, ami mindig ott van, míg azon keresztül vissza nem hívom, vagy manuálisan ki nem kapcsolom. Egy gombnyomásra tudja ezt, nem kell semmi beállítani...
-
Magga
aktív tag
Ehhez hosonló appot nem tudtok?? Annyit tud, hogy ha hívnak, és ezzel a programmal "nyomom ki", egy értesítést tesz ki, hogy ne felejtsem el visszahívni. Mindezt nagyon egyszerűen, gyorsan, de ezért sajnálok ennyi pénzt kiadni!
Szerk.: tudom, hogy van belőle ingyenes is, de az csak 1 emlékeztetőt ment el, mindig a legutolsót!
-
Magga
aktív tag
válasz
samsung ace #41357 üzenetére
Beállítások/ROM vezérlés/Akkumulátor/Akksi sáv helye itt pedig "ne mutasd"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- MacBook Air M1 8/256 92% Aksi szép állapotban
- Apple 20W adapter gyári!!!! Bontatlan!
- Lenovo Thinkpad x13 i7-10610U 32GB RAM 512SSD Érintőkijelző
- Garancia! GAMER PC! Ryzen 5600X / RTX 3070 / B550 / 32GB 3200MHz /1Tb + 512Gb NVMe / 600w!
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest