Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • LonGleY

    veterán

    válasz Karima #33065 üzenetére

    Külön csak az értesítések időzített halkítására nem tudok megoldást. A csengetési hangerő viszont kényelmesen időzíthető. Leírom, hogy én miket használok, hátha más is hasznukat látja...

    Az egyik a Shush!, ami annyit csinál, hogy ha leveszed a csengés hangerejét rezgésre vagy némára, automatikusan felbukkan egy kis tárcsa, amin egy mozdulattal beállíthatod, hogy mennyi idő múlva, és milyen hangerőre állítsa vissza a csörgést. Beállításkor berak egy notification ikont, így nem lövi le a rendszer, megbízhatóan visszaállítja a hangerőt. 1-2 megát eszik.

    Emellett a Slider Widget-et használom, amivel kellemes felületen, gyorsan állíthatók az értesítés / multimédia / alarm / system hangok és a fényerő (nem muszáj minden ikont kirakni). Így összesen 2-3 kattintásból megvan, amit szeretnél. Mindkét progi minimál fogyasztású és ingyenesen elérhető.

    Amit nagyon hiányolok, az a whitelist a Shush!-ból, hogy meg tudjak adni olyan kontaktokat, akik lenémítás alatt is csörgethetnek. Erre tlaáltam már más programot, amiben működött, de maga az app csapnivaló volt.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák