- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz
Viktor0610 #145258 üzenetére
Nem hiszem, mert nálam két kiosztás van és a felső sor jobb oldali gombjával tudok váltogatni közöttük. Szóközre csak szóköz van, nincs más funkció.
-
dunc
nagyúr
válasz
Viktor0610 #145252 üzenetére
Köszi
-
Aurig@
őstag
válasz
Viktor0610 #145237 üzenetére
Ok, köszi!
-
mvkly
senior tag
válasz
Viktor0610 #145168 üzenetére
Köszi! Gondoltam, hogy e miatt, de kicsit félreérthető a fogalmazás egy laikusnak.
-
cidalain
veterán
válasz
Viktor0610 #145134 üzenetére
Ó ez eszembe sem jutott. Van Erste MobilePay app a Play áruházban, akkor asszem megoldódott.
-
dodopek
addikt
válasz
Viktor0610 #145097 üzenetére
Sajnos pont ugyanezt csinálja az Swifi App is. Mindkettő jól működött korábban. (
Akkor adódik a kérdés. Tudtok olyan Wifi hálózat váltó appot, ami ezt az egyszerű műveletet megbízhatóan elvégzi 10 alatt?
Köszönöm! -
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
Viktor0610 #144770 üzenetére
A profik több körben megcsinálják ezt a feltöltést. Talán felváltva csupa 0-csupa 1 fájlokkal.
-
-szabi-
addikt
válasz
Viktor0610 #144685 üzenetére
Erre nem emlékszem.
Ezeket kérte play szerint:
Címtár
Fotók/Médiaelemek/Fájlok
Tárhely
Egyéb
-run at startup
-control vibration
-prevent device from sleeping
Persze azt nem értem egy névnap alkalmazásnak miért kellenek a képek.
Kipróbálom amit szimi57 ajánlott.
Köszi.
üdv -
lovi27
addikt
válasz
Viktor0610 #144666 üzenetére
Ebben az esetben nem használhatók a 64 bites utasítások hiába olyan a SoC, mert az alkalmazások nem közvetlenül a SoC-cal, hanem rendszerhívásokon keresztül kommunikálnak, ami nincs erre felkészítve.
Ez egy Xiaomi baromság, de ha kiadná a kernel forrását az xda fejlesztők tudnák úgy módosítani a kernelt, hogy fusson rajta a 64 bites Android. A SoC nem lehet gond.
Legfeljebb nem a MIUI lesz az, hanem a Lineage OS. -
nyisziati
veterán
válasz
Viktor0610 #144666 üzenetére
Redmi Note 2 is ilyen volt emlékeim szerint.
2015 környékén volt a váltás. -
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
Viktor0610 #144403 üzenetére
Köszi. Már este volt nagyon.
-
pube111
senior tag
válasz
Viktor0610 #144397 üzenetére
Ok, köszi.
-
mobilizmo
Topikgazda
válasz
Viktor0610 #144340 üzenetére
Nyilván, ha a gyerek jobban ért a mobilhoz, mint a szülő, akkor nyilván nem fog olyan megoldást találni, amit a gyerek ne tudna kijátszani. Az én gyerekem már önálló (kis)felnőtt így van tapasztalatom ebben a témában. Azt kell, hogy mondjam a mindenidők legjobb app az a beszélgetés a gyerekkel, a tanítás.
-
darvinya
titán
válasz
Viktor0610 #144329 üzenetére
Ne már, mentés nem csak lokális, függetlenül béta vagy nem béta.
Legújabb nem bétában is lehet felhőbe menteni, csak kézzel.működik, mivel más tárba is menthető. -
Tökimanó
senior tag
válasz
Viktor0610 #144329 üzenetére
Komolyan kezdek megijedni.
Lehet valami speciális telefon és billentyűzet az enyém hogy nálam működik?
A mentésről már írtam hogyan lehet másik telefonra átteni a szótárt. Persze lehet ez is csak nálam működik.
-
Face8814
őstag
válasz
Viktor0610 #144295 üzenetére
Hopp, akkor valamit benéztem.
Van olyan billentyűzet ami mindkét funkciót tudja?
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Viktor0610 #144271 üzenetére
Neki lehet nahhh
Vannak az egyenlők és az egyenlőbbek , a Gboard ha már Google termék az utóbbiba tartozik -
darvinya
titán
válasz
Viktor0610 #144271 üzenetére
Ha nem rendszer alkalmazás, akkor ez a funkció nagyon korlátozott, de ez függ melyik gyártó rendszer miként módosítottak rajta.
-
Tökimanó
senior tag
válasz
Viktor0610 #144243 üzenetére
És tényleg
A magyar qwertz és a magyar kézírás volt beállítva.Mondjuk engem nem zavar az sem ha a nyelv van odaírva ,de az sem ha google. Csak zzz03 -nak válaszoltam. Azt hittem nála van valami másképpen. De ezek szerint ha csak egy nyelvre van állítva akkor mindenkinek a google van ott .
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Viktor0610 #144215 üzenetére
Ha kilövöd az appot , majd újra inditod akkor is?
Ha a memóriába bent volt , akkor egy ideig még jó. -
citkar
addikt
válasz
Viktor0610 #144164 üzenetére
Köszi! A tab grid layout volt az.
-
oszi666
őstag
válasz
Viktor0610 #144121 üzenetére
Remenykedtem hatha tudtok valami titkos dologrol ami meg nem lett itt kitargyalva...
Ennek annyira nincs ertelme, miert kellett ezt most megvaltoztatni. -
Somatom
veterán
válasz
Viktor0610 #144096 üzenetére
Mi az, hogy "sem"? Csak az nem jó. Az 1.3.0029 -es tökéletesen müxik, csak 1.3.0030 -ra frissítés után apk -ból sem lehet visszatenni. Ezért nem szabad frissíteni.
-
válasz
Viktor0610 #115377 üzenetére
10 percig kerestem. De nem találtam.
Köszi.
Itt a fórumban kellett volna kezdeni a keresést. -
Tökimanó
senior tag
válasz
Viktor0610 #144007 üzenetére
Na bazz! Ezt jól benéztem. Eszembe nem jutott hogy az appra gondolt
Az android verzió is említve lett ,nekem meg úgy jött le hogy azt kell újrarakni
Na holnap délután teszek egy próbát az app újratelepítéssel. És köszönöm hogy felnyitottad a szemem!
-
snooze
veterán
válasz
Viktor0610 #144008 üzenetére
én sem találtam semmit..köszi..
-
Tökimanó
senior tag
válasz
Viktor0610 #143988 üzenetére
Nálam is 9.1 . Viszont mivel nem értek hozzá , ezért nem is buherálom a telefont. De tudok élni a kihangosítás nélkül,igaz néha jó lenne.
-
kezman
őstag
válasz
Viktor0610 #143988 üzenetére
Nálam emui 9.1, megpróbálom ujrarakni.👍
Megvan, 😃 -
snowdog
veterán
válasz
Viktor0610 #143966 üzenetére
Nekem jönnek, és az appok időnként (emlékeim szerint minden teljes újraindítás után) maguktól újra aktiválódnak.
atees
Nem hiszem hogy tiltott lenne, csak írd be a keresőbe, és meglátod mennyi hozzászólást dob fel. -
snowdog
veterán
válasz
Viktor0610 #143963 üzenetére
Ezzel a módszerrel csak az a baj, hogy frissítések ettől még jönnek. Aztán időnként meg az appok felébrednek. Viszont az itt [link] leírt módszer nálam tökéletesen működik.
atees
A helyet foglalja, de gyárilag telepített alkalmazásokat root nélkül nem tudsz törölni.
A root miatt meg ugrik a gari. Választhatsz! -
atees
őstag
válasz
Viktor0610 #143963 üzenetére
De a helyet ugyanugy foglalja🤷🏻♂️
-
paolinho
őstag
válasz
Viktor0610 #143937 üzenetére
A ColorNote-ba írogatok (egy S9+ -om van). Mire gondolsz jelszókezelő app gyanánt?
(#143938) Astery: Hát nagyjából ehhez kérnék segítséget. Tudnál valami ötletet adni?
(#143939) egykori: Köszi, megnézem, hogy mit nyújt a progi.
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
Viktor0610 #143908 üzenetére
Erről a Join-ról található valahol részletes leírás, lehetőleg magyarul?
-
buherton
őstag
válasz
Köszi!
(#143913) Viktor0610: így van, ezekre tényleg nincs szükségem, csak a SIM kártyához köthető dolgokra: hívás és SMS.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Viktor0610 #143911 üzenetére
Mondjuk az értesítéseken kívül még van pár jó funkciója, főleg, ha PC-t is használ az ember. A Chrome kiegészítő segítségével akár weboldal linkjét (akár direktbe megnyitva), képet, stb. át lehet küldeni az egyik eszközről a másikra. Simán keresek egy képet PC-n, majd beállítom háttérképnek a telefonon anélkül, hogy ez utóbbihoz hozzányúlnék.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Ezt most nem értem? A Join nem csak nem fogadott hívásról értesít. Ugyanúgy átküldi az SMS-t és bármelyik alkalmazás értesítéseit, amelyiket kiválasztod. Én így küldöm át a céges telefonról a GMail és a Hangouts értesítéseit is a sajátomra. És persze sokszor a sajáton látom, hogy épp hívnak a cégesen, ezért még odaérek, hogy felvegyem. A sajátról meg PC-re az AquaMail, a Messenger és a SofaScore (bár erre most sajnos nincs szükség) értesítések mennek.
-
kiraly.andra
aktív tag
válasz
Viktor0610 #143825 üzenetére
Erre írtam már az első alkalommal, hogy mivel eseményenként szabályozható az értesítés, azoknál ki kell kapcsolni, amelyekről nem akarunk hallani.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Viktor0610 #143883 üzenetére
Vanced eszedbe se jutott?
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #143883 üzenetére
Igen az utobbi kell neked. De siman nezhetsz reklam nelkul is YouTube-ot.
AdGuard segit neked, vagy Vanced, NewPipe, Invidious, stb. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
Viktor0610 #143781 üzenetére
Hmmm, ezt jó lenne tudni, van-e fb fiók hozzá...
Fiam használná tabon is, mert mostanában azt használja többet. -
balazs1956
senior tag
válasz
Viktor0610 #143770 üzenetére
Köszönöm!
Tehát a jobbra húzás az nem végleges törlést jelent?
Merthogy a kukába nem került!
Az összes levél illetve az archiváltakat hol találom?
Bocs a lámaságért..Sikerült , örök hálám, minden megoldódott!!!
-
wolfman
veterán
válasz
Viktor0610 #143763 üzenetére
Gondolod nem tettem már meg vagy 4x?
-
Snowy_owl
őstag
válasz
Viktor0610 #143744 üzenetére
Kicseleztem a rendszert, eltávolítottam a frissítést. Trololololololo
-
sittes79
addikt
válasz
Viktor0610 #143680 üzenetére
Annyi volt, hogy országot váltottam pár napja play áruházban és utána kezdte el, nem tudom van e köze hozzá?
-
Somatom
veterán
válasz
Viktor0610 #143664 üzenetére
Samud van? Dobtad a MIUI -t? Pedig az neked bejött.
-
Tetsuo
őstag
válasz
Viktor0610 #143597 üzenetére
Aham, köszi.
-
crok
Topikgazda
válasz
Viktor0610 #143581 üzenetére
Az meg azért érdekes, mert most feltettem és nálam oda ment, és minden babrálás nélkül is csinált egy [belső tár]/Android/data/com.microsoft.emmx/files/Downloads könyvtárat.
Szerk: amúgy bakker, 81MB az APK, telepítés után 280+ MB maga az app, még első indítás előtt.. tud ez az Edge ennyivel többet mint bármi?
-
crok
Topikgazda
válasz
Viktor0610 #143579 üzenetére
Vagy meg nem adott jogosultság miatt nem tudja máshova menteni..
-
Kumblee88
csendes tag
válasz
Viktor0610 #143576 üzenetére
Sajnos nem oda menti! Nekem is keresgelnem kellett android/data/microsoft edge ide es a jo ég tudja miért
-
Bozek
nagyúr
válasz
Viktor0610 #143492 üzenetére
Amúgy meg van ennek is külön topik: link
-
válasz
Viktor0610 #143494 üzenetére
Jaja. Igen.
Amúgy a leghasznosabb app. Ha mennem kellene a BB-től nagyon sajnálnám. Főleg, hogy lassan a QR kód feloldás is lesz. -
válasz
Viktor0610 #143492 üzenetére
Elég a képernyő feloldása. De ott is 2 opció van. Képernyő feloldása vagy képernyő feloldása és azonosító kérés. Pin vagy ujjlenyomat.
-
Somatom
veterán
válasz
Viktor0610 #143433 üzenetére
Én is erre gondolok. Csak, gondoltam leírom a tapasztalatomat, mielőtt vki emiatt rohanna Note 9 -et, vagy Note 10 Lite -ot venni.
-
crok
Topikgazda
válasz
Viktor0610 #143426 üzenetére
Az rémlik, hogy pl. GMail appban (meg több másikban is) lehet választani olyat hogy unified inbox vagyis minden fiók bejövő mail-jei egy helyen láthatóak ha akarod, de nincs egybemosva a többi fiók többi könyvtára vagy minden fiókot külön ki kell választani és külön lehet megnézni a tartalmukat.
-
válasz
Viktor0610 #143419 üzenetére
A saját az reklámoz meg minden baja van.
A Gmail-ben teljesen el tudom különíteni? Azt még nem próbáltam és addig nem merem amíg nem biztos, hogy nem keveredik össze.
A Yahoo-s a szemét fogadó. Nem szeretném kerülgetni az értékes levelek között!
Most a céges és a gmail is külön app. Így könnyebb nekem. -
MikeWazowski
veterán
válasz
Viktor0610 #143411 üzenetére
Koszönöm szépen!
-
Somatom
veterán
válasz
Viktor0610 #143347 üzenetére
Ez világos, de vajon ott kéne legyen? Az igaz, hogy így jelenthet akár szélességi, vagy hosszúsági fokot is, de azért na.
-
HoldfenyLuna
aktív tag
válasz
Viktor0610 #143336 üzenetére
Köszi, ez települt... Még VPN se kellett hozzá... Így már rá is jöttem, hogy nem figyeltem, hogy van Wear OS-re is...
Crock: Neked is köszönöm, hogy próbáltál segíteni :) 🤗
-
darvinya
titán
válasz
Viktor0610 #143318 üzenetére
Honnét tudod, hogy nem Go az alap?
Persze örüljek neki, hogy 2GB RAM memóriába tartást tud(mint Go max.-ja), miközben készülék 8GB-os.
A2 4GB RAM-jával köröket ver rá, és ugyanaz azt a mentet apk-t szó nélkül települt. -
g_g_g
őstag
válasz
Viktor0610 #143318 üzenetére
Simán lehet telepíteni az apk-t.
-
iceQ!
addikt
válasz
Viktor0610 #143295 üzenetére
TotalCommander nem engedi, gyári Samu fájlkezelő igen... Fura, biztos 10es frissítés miatt van.
-
darvinya
titán
válasz
Viktor0610 #143295 üzenetére
Beépítet írja ezt, külső app nem csinál semmit, pedig külső forrásból telepítés engedély megadva.
-
sharp4
őstag
válasz
Viktor0610 #143236 üzenetére
Igen, az exchange fiók naptára működik, de a Gmail nem. Pedig ez is fontos lenne. Így nem fogom megvenni, ha nem megoldható, pedig egy szuper alkalmazás lenne.
-
válasz
Viktor0610 #143219 üzenetére
Már emlékszem. A kék fény szűrő. De egyszerűen nem tudok vele mit kezdeni, mert azt akarja, kapcsoljam ki. Ki is van. De valami fedvény miatt azt hiszi be van. Valami biztonsági dolgot akartam beállítani. Holnap megpróbálom reprodukálni, hónapok óta volt, csak beugrott, ahogy beszéltetek róla.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
Viktor0610 #143196 üzenetére
Köszönöm!
-
válasz
Viktor0610 #143192 üzenetére
LOL, a képeket nem is néztem. Pár éve használtam, mikor a technikusok mobil alkalmazását teszteltem, hogy ne kelljen a cikkszámokat kézzel bepötyögni. Aztán oda elég volt a vonalkód olvasás, most meg megijedtem, hogy ennek a QR kód nem megy...
-
w751230
tag
válasz
Viktor0610 #143136 üzenetére
Köszi mindenkinek
-
zhorvath
aktív tag
válasz
Viktor0610 #143136 üzenetére
Hát a kolléga meg sem említi a Shazamot, de amúgy igen, tudja a Shazam, amit írsz.
A telefonon lejátszott zenét (legyen az rádió, Spotify, mp3, bármi) simán felismeri. -
jozsi252
veterán
válasz
Viktor0610 #143129 üzenetére
Elkezdtem nézni YT-os videókat elég jónak tűnik ez a Smart Switch. Ez lesz az első amit megpróbálok. Köszi a tippet!
(#143130) Somatom
Igen sajnos azt veszem észre hogy az iCloud-tól elég messze van ezen a téren. De ez a Smart Switch remélem jól fog működni. Illetve a képeket lementem külön mindenképpen. -
Somatom
veterán
válasz
Viktor0610 #143066 üzenetére
Köszi a tippet! Edge kilőve! Nem értem a fejlesztőket. Külön panelt csinálnak azért, hogy onnan gyorsan el lehessen érni funkciókat. Aztán fekvőbe fordítom a telót és pápá edge. Mit gondoltak a fejlesztők? Hogy fekvőben már nem kell a user -nek a gyors elérés? Mennyivel jobb a Nova oldalra húzható dokkja! Az működik fekvőben is és még 1x1 -es widget is kirakható. Ugyanez az értesítési sáv parancsikonjai. Miért nem lehet azokat is oldalra húzni? Nem kéne lenyitni egy teli oldalnyi panelt. Az SGS 2 -m gyári alapú, custom ROM -ja ezt tudta hét évvel ezelőtt.
-
hangyász2
aktív tag
válasz
Viktor0610 #143066 üzenetére
Ha jól értem, azt mondja, hogy persze, kikapcsolható, átprogramozható a Bixby, de ha átprogramozza, akkor nem kívánt gesztusai lesznek. Neki meg csak az átprogramozott Bixby kellene ezek nélkül.
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #143032 üzenetére
Hm,
Okes koszi
-
válasz
Viktor0610 #143015 üzenetére
Kértem valamit. Nem viccből!
NE folytassátok! -
Tökimanó
senior tag
válasz
Viktor0610 #142998 üzenetére
Persze , ez rendben is van. A sűrűn használtat elmenti . Amit példaként kiraktam az csak egy lehetőség egyes szavak mentésére. De nem is ez érdekel. Én a teljes szótár mentésére vagyok kíváncsi. Mert pl. ha új telefont veszek, arra is felrakom a gboardot. De a régi telefonon lévő gboardba mentett szavak nem lesznek benne. Vagy ami még rosszabb, elromlik a telefon akkor még kimásolni sem tudom a mentett szavakat. Azért érdekel hogy felhőbe vagy bárhová lehet e menteni a szótárt, ahonnan valami módon az új gboardba is be lehet rakni.
-
TODI1111
veterán
válasz
Viktor0610 #142987 üzenetére
Köszi, hogy megnézted. Miért kell elrontani azt ami jó.....
-
TODI1111
veterán
válasz
Viktor0610 #142984 üzenetére
-
Snowy_owl
őstag
válasz
Viktor0610 #142951 üzenetére
Nem mondom el twollahnak, ha kirpóbálod.
🤗
-
válasz
Viktor0610 #142951 üzenetére
A legjobbak is hibáznak!
-
Snowy_owl
őstag
válasz
Viktor0610 #142948 üzenetére
Ha átállítod a nyelvet ábécére lesznek balra dőlő ékezetek.
-
crok
Topikgazda
válasz
Viktor0610 #142948 üzenetére
Mobilon irva soha nem hasznaltam ekezetet, barmit irtam
-
kaisers
aktív tag
válasz
Viktor0610 #142924 üzenetére
Természetesen root nélkül működik!!!
Az Android 10-et megerősíteni tudom. -
sharp4
őstag
válasz
Viktor0610 #142923 üzenetére
Köszönöm, sikerült és újból be kellett állítani.
Még annyi, hogy beállítottam egy Gmail fiókot is, de az ottani naptárbejegyzéseket nem mutatja az összesített naptárban. -
kaisers
aktív tag
válasz
Viktor0610 #142857 üzenetére
Légyszíves segíts abban, hogy Nine alkalmazásnál milyen beállítás kell, hogy egyből megkapjam az emailt, mint Outlook esetében. Push-nál nem kapom meg...
Igazából csak emiatt használom az Outlook-ot
-
OmniaI900
tag
válasz
Nem értem ezt a Nine t ,, nem szinkronizalja le a gmail os naptárt meg névjegyeket sem van valami trükk esetleg ?
-
sharp4
őstag
válasz
Valóban 2 hét a próbaidőszak, addig tesztelem és, ha megszokom, akkor megveszem. A naptár funkcióját is használatba vettem.
-
sharp4
őstag
válasz
Viktor0610 #142841 üzenetére
Fizetős verzió mivel tud többet?
-
sharp4
őstag
válasz
Viktor0610 #142839 üzenetére
Esetleg tudtok ajánlani egy megfelelően működő email appot exchange levelezésre?
-
TODI1111
veterán
válasz
Viktor0610 #142786 üzenetére
A Google fotók nem egyenlő a Google drive-al. Neki a fotókból kellene letölteni.
-
crok
Topikgazda
válasz
Viktor0610 #142754 üzenetére
.*mentes
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Viktor0610 #142724 üzenetére
De szerintem ő nem az adugaurd -tól vette a kulcsot
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #142721 üzenetére
En nem adtam meg email cimet csak beirtam a kulcssot
-
hangyász2
aktív tag
válasz
Viktor0610 #142599 üzenetére
Nekem egyszer Fishingen lett ilyen a szelfim. Már értem.
-
bigrock
addikt
válasz
Viktor0610 #142599 üzenetére
Kölcsönvehetem háttérképnek?
-
Somatom
veterán
válasz
Viktor0610 #142630 üzenetére
Most mi van? Én csinálhatnék így, én szaladtam alá egy Android One Xiaominak, amin képtelenség összehozni a normális dual SIM kezelést. A dual SIM topikban az is kiderült, hogy a Xiaomi kifelejtett belőle egy olyan menüpontot a dual SIM kezeléshez, ami ugyanennek a telónak (MI A2 Lite) a MIUI -s verziójában benne van.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Viktor0610 #142617 üzenetére
Esetleg az értesítésekért is felelnek?
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
Viktor0610 #142617 üzenetére
Ami amúgy Play szabályellenes
-
Somatom
veterán
válasz
Viktor0610 #142534 üzenetére
De, nincs ideje tiltani. Egy FB felhasználónak miért lenne szüksége arra, hogy már akkor dolgozzon az app, mielőtt rábökne, hogy bejelentkezzen és használatba vegye? Egyáltalán miért olyan különleges a FB kliens, hogy azt ne lehetne a Play -ről telepíteni?
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Viktor0610 #142502 üzenetére
Pushbullet van, de egy ideje nem megbízható (nálam legalábbis).
-
válasz
Viktor0610 #142497 üzenetére
Nem egyszerre folyamatosan görget az alkalmazások legvégére lefelé, hanem oldalanként megáll és te görgeted tovább oldalanként az ujjaddal.
Mert van ugye a folyamatos függőleges lapozás és oldalankénti függőleges lapozás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EAFC 25
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Metal topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest