- Google Pixel topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
air
nagyúr
válasz
LonGleY #51503 üzenetére
Ha hiszel benne, a placebo is gyógyít. Ugye ezt még nem hallottad?
Ha akarsz, higgy az ilyen baromságokban, de ne akard már meggyőzni a normális embereket. Egyébként itt te hülyézel másokat, ami merőben ellentétes a fórum szabályzatával.Re:
Tudod mit? Kipróbáltam. 15bpm eltérést mutat egy Omron vérnyomásmérőhöz képest. Ez túl van a 3-5%-os mérési hibahatáron. Maradjunk annyiban, hogy egyesek hisznek Istenben, mások pedig nem. Ettől még senki sem lesz sem több, sem kevesebb. De ezért ilyen stílusú becsmérlést se te, se senki más nem engedhet meg magának. -
air
nagyúr
válasz
LonGleY #51493 üzenetére
Tény majd akkor lesz, ha mutatsz egy tudományos cikket, ami bebizonyítja, hogy lehetséges így pulzust mérni, mobiltelefonba épített kamerával.
Addig ostoba parasztvakítás, amit értelmes ember nem szop be.
Parancsoljatok! Ennyit lát egy Xperia SP, amin ráadásul legalább 1cm a távolság a LED és a kamera között. -
törölt tag
válasz
LonGleY #50953 üzenetére
Ezt még meg lehet licitálni azzal, hogy az apk -k, vagy a Titanium Backup mentés mappáját szinkronizáljuk a két eszköz között. Így a frissítés is megoldott. Csak így a telóra is telepíteni kell a miniPC -s alkalmazásokat. De a legtutibb az, amit írtál. Ugyanaz a fiók az összes droidon, csak az alkalmazásoknak.
-
Wolfskin
őstag
válasz
LonGleY #50690 üzenetére
az igaz... és nem is lényeges kérdés, hogy a mappákon kis ikonok vannak, vagy nagy ikonok. vagy hogy az asztalon csoportosítja őket össze, a tálcán vagy a programtárban (amit én leginkább preferálok, mert az asztal a legszükségesebb működés területének marad meg).
az egyik legfontosabb, hogy a samsung saját widgetjeit nem jeleníti meg. pl. az akciójegyzetet vagy az s-tervezőt (naptár). találtam egy menüpontot, hogy vegye át a beállításokat, de ezeket nem vette át. igaz, a többit is csak kb 10%-ban. a másik meg, ha a programtárban lapozgatom a widgeteket (modulokat) a 10. oldal után leáll a program. ennyi. igaz, még dob egy üzit, hogy leállt.nálam így néz ki:
ez a főoldal 2 mappa, a többi a leggyakoribb program, amit naponta hazsnálokez pl. nagyon hasznos, a jegyzet widget, a második asztalon, :
a harmadikon meg ugyanez csak naptárban. ennél többet nem szeretnék lapozni. 1-2-3 max.és minden más a programtárban:
de itt is csak kettőt kell lapozni, mert ezen kívül minden más mappákban van. a kb 200 +/- progtram pedig egy látótérben megtalálható, nem kell se lapozni, se görgetni az összeset látom egyszerre (néhány új az alsó sorban):
-
-
törölt tag
-
Wolfskin
őstag
válasz
LonGleY #50600 üzenetére
így már értem, köszi!
közben letöltöttem és próbálgatom... az első sokk, ez nem vesz át semmit. kezdhetem elölről beállítgatni az összes asztalt...egyébként érdemesebb a pro-t használni? anno amikor egy dialert kipróbáltam, és aztán megvettem a pro-t csodálkozva tapasztaltam, hogy nem upgradelei, hanem egy mellé telepszik. és kezdhettem előröl konfigurálni...
basszus... ez nem csak az asztalt nem veszi át, de még az alkalmazások könyvtárait sem... napokat töltöttem azzal, hogy tematikus könyvtárakba csoportosítsam őket...
na asszem nem máról holnapra lesz az átállás, majd lassacskán... csak rá kell jöjjek, hol tudom váltogatni. azért köszi, egy problémával kevesebb! (egy fél év tanulás, guglizás, fórumozás után lassan elérem, hogy tudjon annyit, mint a régi nokiám...
)
-
Wolfskin
őstag
válasz
LonGleY #50598 üzenetére
ezek szerint fel kell telepíteni egy launchert, a gyári ezt nem tudja? ez egyfajta ilyen látványprogram? mert egyszer valaki magyarázta, hogy neki nem így forog körbe, hanem amúgy, meg bukfencezik, meg nem tudom még miket tud, remélem ezeket ki lehet kapcsolni. nekem bőven sok, ha annyit tud, amennyit a gyári. azért 95%-ban egy telefonra van szükségem.
azért kipróbálom, köszi!
közben tölti le... a pro miben tud többet? illetve ugye a nem pro sem dobál fel reklámokat? -
St3ven
addikt
válasz
LonGleY #13694 üzenetére
Bevált anno az I'm sleeping whitelist app?
-
törölt tag
válasz
LonGleY #49946 üzenetére
Gondoltam, kipróbálom (még az ingyenest), de elakadtam. Helyi rádiókeresést akartam, de szerinte ez ki van kapcsolva. GPS nincs, de a beállításoknál engedélyeztem az alkalmazásoknak a helyadatokhoz hozzáférést. Lanon csatlakozom az otthoni nethez, aminek publikus IP -je van. Nyelv alapján is próbáltam, de nem találtam benne ilyen lehetőséget. Viszonyítási alap a TuneIn pro, ami ugyanezen a készüléken mindkét módon megtalálja a helyi adókat. Mit csinálok rosszul?
-
tybsen
addikt
válasz
LonGleY #49718 üzenetére
Nem valtozott semmi, ugyanaz van. Csinaltam egy kepernyomentest arrol, amit nalam mutat.
-
törölt tag
válasz
LonGleY #49569 üzenetére
Ez így nem teljesen igaz. Az Android SDK valóban nem tartalmaz ilyen lehetőséget. De shellparancsokkal lehet közvetlenül utasítani a kernelt. Erre lehet programot készíteni, ami rootolt telón működik. A dual simes telók jelentős részében MTK SOC van. Ehhez létezik SDK. Ha ehhez vki hozzájut, akkor ezzel is tud fejleszteni rá programot. Az említett MTK Controll is ilyen dual simes program.
-
törölt tag
válasz
LonGleY #49511 üzenetére
Dehogy. Azt csak azért fűztem bele, mert sokszor felmerül egy-egy óhajnál, hogy Magyar nyelvű legyen. Jeleztem, hogy megoldható. Az örökítést azért csinálom, mert így nekem egyszerűbb a tárolt adatok költöztetése. Ami a frissítést illeti, utóljára májusban frissült, amikor a Dropbox sync és az UI. -n pár apróság lett javítva. Bevallom, nem emlékszem, hogy frissítettem -e, mivel a Dropbox feature nem érdekel. Egy dologra hivatott, arra így is tökéletes. Nem tudom, hogy lehetne ellenőrizni a titkosítás erősségét, de az biztos, hogy az adatbázis fájlban titkosítva vannak az adatok (ellentétben sok Android alkalmazással, amiknél még a jelszavakat is ki lehet olvasni).
-
pete_21
addikt
válasz
LonGleY #49337 üzenetére
Pontosan. Az az 50 dollár évente nagyon sok... Még ha egyszeri költség lenne, akkor is ott lenne néhány ingyenes alternatíva. De évente még húzósabb.
Igen, én is nézegettem, a szűrőkkel még jobban le tudom szűkíteni a megjelenítést. Nagyon jó kis program, köszi még egyszer!
Még egy kérdésem lenne vele kapcsolatban: ha egy bejegyzésnél a dátum alá beírok egy időpontot (pl. 12:00), de alatta a "No reminder"-t választom, akkor nem fog jelezni, az időpont csakis nekem egy feljegyzés? (Csak mert az időpontnál eredetileg "No reminder time" szerepel, még mielőtt megadnék valamit. Ez kicsit összezavart, hogy most melyik is a reminder?)
-
pete_21
addikt
válasz
LonGleY #49330 üzenetére
Köszi!
Közben feltettem a Todoist-et, de néhány funkció csak a fizetős verzióban érhető el, pl. a címkézés is.
Ez nekem hasznos lenne. Most a Business Tasks-ot tettem fel, ezzel ismerkedek. Ebben van valami ilyesmi funkció? Labelt, vagy taget hozzá tudok adni az egyes bejegyzésekhez, hogy utána ezek alapján is meg tudjam nézni őket?MOD: Azt hszem megvan: ha elhúzom a bal oldali menüt, majd fent a két kis lapot ábrázoló ikonra megyek, és itt rákattintok a New tasklist gombra, akkor hozzá tudok adni listákat. Így minden bejegyzésnél be tudom állítani, hogy melyik listába menjen. Ezután az All Tasks-nál mindent kilistáz, de ha szűrni akarok, akkor csak a különböző listákat nyitom meg. Így pont azt érem el, mintha labeleket, vagy tageket csinálok, csak máshogy kell kivitelezni.
Azt hiszem maradok ennél a programnál. Köszönöm a tippet! -
-
-
Monyos
aktív tag
válasz
LonGleY #49195 üzenetére
a webes felületen sikerült "bejutnom" a Google fiókommal, ott írja is hogy minden oké.
Telefonon meg sehogy sem enged be, azt írja, hogy nincs ehhez a fiókhoz rendelve Endomondo account.Először használnék ilyen app-ot futáshoz, de úgy tűnik nem támogat a mozgásban.
Más alternatíva futáshoz, ami hasonló kaliberű mint az Endomondo? Runkeeper?
-
-
darvinya
titán
válasz
LonGleY #49183 üzenetére
Opera Classic és Mini: a jó öreg Presto -- ezek a leggyorsabbak a nem agyonscriptelt oldalakon; az asztali gépeken az Opera 12-re ugyanez igaz, bár ott már nem érdemes a 20-as helyett bevetni, míg az Androidon a Classic / Mini máig az egyik legjobb alternatíva a lassabb / mobilnetes gépekre (ezek nem könyvjelzőznek felhőbe)
Ezt hogy érted?
Mert tud fiókhoz könyvjelzőt, gyorshívót szinkronizálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- Gamer PC kompromisszumokkal, de garanciával RX 7800 XT + Ryzen 5 3600 32Gb-DDR4
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest