- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Azonnali navigációs kérdések órája
Hirdetés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
air
nagyúr
válasz
#79335424 #44009 üzenetére
Szerintem abszolút nem volt kérdés, hogy egy lopott eszközzel mit kell csinálni. Te keverted ide az egészet, - nem is értem, hogy minek - és próbáltad ezzel magyarázni, hogy szerinted a "hard reset" miért nem hard reset.
A két dolognak a világon semmi köze egymáshoz. Azt pedig, hogy másokhoz hasonlóan miért hívom én is hard resetnek az indokolja, hogy ez a terminológia terjedt el Androidos körökben. Ha te ezt nem vagy hajlandó elfogadni és használni, az a te dolgod. Viszont ne csodálkozz, ha egy szakmai vitában nem érteted meg magad a másik féllel. Ennyi. Részemről lezártam a dolgot. -
punky10
addikt
válasz
#79335424 #44009 üzenetére
Néha túlértékelitek egy jó kézügyességgel megáldott tolvaj minden egyébb tulajdonságát...
Nézzetek már szét a neten!Sokszor még a SIM-et sem veszik ki(ha már okostelót lopott,azon biztos van mobil faszbúk...)inkább fotózzák magukat...És még meg is osszák...
Pesten lehet,hogy képzett informatikusok munkahely hiányában mobillopásokból tartják fenn magukat,de vidéken más a helyzett...
Hogy mi,azt nem írom le,mert nemrég kaptam meg az uj szabályzatról szóló rövid ismertetöt,és nem szeretném,ha valaki aljas indokból kigondolt hasonlatok miatti egybevágóságtól vezérelve rosszat feltételezne...Valakikről...Vagy ezáltal Rólam...
-
törölt tag
válasz
#79335424 #43963 üzenetére
Bocs, sajnos kifutottam az időből. Én most Avastot használok. A Droidwall -t régen használtam. Akkor jó volt, de ahogy nézem, elég régen frissítették. Kicsit keresgélve ez az AFWall+ nekem szimpatikusnak tűnik, bár nem próbáltam. Azt írja, hogy van opció roamingra (ezt az Avast is tudja), profilozható és ráadásul Tasker plugin, tehát automatizáltan is kapcsoltatható.
-
Bozek
nagyúr
válasz
#79335424 #43758 üzenetére
Konkrétan a PowerAMP-ban lehet mappa szerint is lejátszani. Szóval nem tudom, melyik az a sok lejátszó, de a legismertebb mindjárt tudja is.
A dalszöveghez meg a musiXmatch-et lehet beintegrálni alá. -
PioDVD
senior tag
válasz
#79335424 #43772 üzenetére
A szám nélküli hívás eldobására tényleg jó az Avast.
De a másikra nem találok benne módot. Csak hívásszűrést találtam, "mikor ki ne tudjon hívni". Nekem meg fordítva kellene, adott helyzetben "ki tudjon hívni". És lehetőleg előre beállított profilokkal, hogy ne kelljen időpontokkal variálni. De ez csak akkor jönne, ha sikerülne "ki hívhat" listákat csinálni.
Esetleg a fizetős verzióban lenne? -
LonGleY
veterán
válasz
#79335424 #43775 üzenetére
A CM eddig nagyon korrekt volt (leszámítva azt, hogy defaultként eddig is sok baromsága volt engedélyezve).
Nincs ebben semmi hókuszpókusz, a cache-eket listázta, írta, hogy ezek mely programokhoz tartoznak, plusz még néhány extrát, amit felismert (pl. a beépített vagy 3rd party galériához, Dropbox-hoz tartozó thumbnaileket tudta irtani). Sokkal egyszerűbb tömegesen cache-t és thumbnaileket üríteni a programok alól, mint egyesével az alkalmazáskezelőből és fájlmenedzserből. Tehát annak ellenére, hogy én is ódzkodom a hasonló programoktól, egy normálisra szükség lehet (úgy, mint win-en a CCleaner-re).
-
Baku
aktív tag
válasz
#79335424 #43758 üzenetére
Igen, pontosan ez a legnagyobb bajom vele...
Külső file kezelővel meg fagyi van...
De egyszer hátha találunk olyat, ami megfelel...Olyan zenelejátszó appot már találtam, ahol a file kezelőt be lehetett állítani, hogy
csak mappa, és file név nézet legyen, viszont annak meg más gyíkja volt...No mindegy, keresgélek tovább, ha találok valami használhatót, szólok...
-
Baku
aktív tag
válasz
#79335424 #43756 üzenetére
Ezek azért (is) tetszenének, mert offline működnek (ha rendesen működnének)...
Csak ott kell lenni a szövegnek a zene mellett...
Viszont a file kezelőjük rettenetesen béna, mindent mutatnak csak épp file név alapján nem lehet
keresni bennük (nekem meg az kéne), és minden nótát 2x látnak (???),
azon kívül túlbonyolított a kezelése...
Nekem nem kéne Album, Genre, Artist stb... CSAK file név és jónapot...
Egyébként baromi jók lennének ha... -
canniball
nagyúr
válasz
#79335424 #43457 üzenetére
"...lehet, hogy a PC -re nincs telepítve hozzá a plugin..."
Szerintem biztosan nincs, eszembe sem jutott hogy ez nálam is okozhatja ezt a "hiányosságot"..."...lehet, hogy még nem vagytok összekapcsolva (meghívó)."
Milyen meghívó?Chatelni chateltünk már/"ismerjük" egymást ha erre gondolsz, vagy hanghíváshoz más is kell?
"...a "magentafüggő" verziókból ez a lehetőség "véletlenül" kimaradt."
Szolgáltatófüggetlen CM7 van a mobilomon."Tudomásom szerint a 4.1.2-509230 az utolsó."
Köszönöm!"De csak saját felelősségre..."
Igen, olvastam hogy nem lehet csak úgy nekiesni a dolognak. Arra gondoltam TitaniumBackup-pal jegelem a "gyári" alkalmazást és utána próbálkozok. Ha így nem megy akkor a TB-pal csinálok róla egy mentést, utána eltávolítom és aztán próbálkozok a telepítéssel. -
xSide
őstag
válasz
#79335424 #43593 üzenetére
Email-ből kapott link teljes kijelzővel nyitja a chrome-ot, mx player alapból teljes kijelzős, játék ami fenn van szintén.
A jobb alsó sarokba raktam egy 'gombot' és le is vettem a méretét mininálisan még jól használhatóra.
Érintésre a recent appokat és a home 'gombot' adja be.
Chrome, Facebook, Fiendcaster, Atrium, Play áruház, Instagram, ES Explorer amit beállítottam hozzá. -
vadászcsiga
félisten
válasz
#79335424 #43593 üzenetére
Volt régen egy noname tabom ICS-el, azon használtam ezt a fullscreent de a program elindítása után nem sokkal, ha a home gombra nyomtam egy pillanatra felsejlett a pöttyös textúrájú swipe-al indítható google keresés (a nevét nem tudom), meg rendszeresen eltűnt az óra vagy az akksi ikon.
-
Joshi
titán
válasz
#79335424 #43519 üzenetére
A teló S3 T-és gyári 4.3-as droiddal semmi mókolás még root sincs. A PowerAmp is eredeti megvásárolt cucc.
ui.: és mondjuk valamelyik fájlkezelőn keresztül? Az Es file explorerben beállítottam IP alapján de nem tudom hozzárendelni a PowerAmpot csak a gyári lejátszót és az Es lejátszóját.
-
canniball
nagyúr
válasz
#79335424 #43453 üzenetére
Az ismerősöm PC-zik, így ez a Rebtel dolog nem játszik. A mobilomon lévő GTalk viszont úgy látom még nem tud telefonálni (vagy csak azért mert az ismerős offline?), a Hangoutsra frissíthetnék de arról meg szinte csak negatív vélemény van a GPalyen; le lehet tölteni valahonnan az utolsó GTalkot?
-
Jb001
tag
válasz
#79335424 #43212 üzenetére
Az az external sd -s sor is érdekes. Nincs benne kártya? Nincs vmi app2sd, vagy átlinkelés, ami hiányzik neki?
"Csak" 64 Gb belső memória.
Fontos lehet, hogy csak a frissítéseknél írja a hibát, telepítésnél soha, akkor se ha újrarakom az adott progit. Tegnap "véletlenül" egyet sikerült neki újítani, de a vibert, ES-t pl. továbbra sem.
Az app2sd írja h. App2sd is not totally supported bí your device! és ha rányomok h. vmit tegyen át, behozza az app rendszerbeállításait és írja h. nyomjak rá a nem létező áthelyezés az SD-kártyára.
Nemrég bekerült a VirtualSD Manager a romfrissítéssel, 2-féleképpen lehet létrehozni "SD"-t: vfat v. ntfs filerendszerrel. Mindkettőt kipróbáltam, u.azt csinálja az app2sd mint korábban.
Az átlinkeléshez nem értek, el tudnád mondani, mit csináljak? Sajna a linux nekem magas, huszon éve dos + windows-on élek.
-
800.henrik
senior tag
válasz
#79335424 #43271 üzenetére
A gépből nem tudok hotspot-ot csinálni:
netsh wlan set hostednetwork mode=allow ssid=Wifi key=jelszo1234
The hosted network mode has been set to allow.
The SSID of the hosted network has been successfully changed.
The user key passphrase of the hosted network has been successfully changed.C:\Windows\system32>netsh wlan start hostednetwork
The hosted network couldn't be started.
A csoport vagy az erőforrás nincs megfelelő állapotban a kért művelet végrehajtá
sához. -
olivera88
veterán
válasz
#79335424 #43212 üzenetére
Köszi. Megpróbáltam a Teamviewer Quicksupportot, de evvel kimondottan nem lehet irányítani a telefont.
Hogy kell kikapcsolni képernyőzárat? Érintési késleltetés meg nincs nálam. Olyan kellene ami van My phone explorerben, de ott csak USB kapcsolaton keresztül lehet vezérelni a telefont az a baj..
-
Jb001
tag
válasz
#79335424 #43139 üzenetére
Nos, amennyire én értek hozzá, a probléma itt van, ebben kérném a segítséged és a többiekét h. hogyan tovább?
01-27 07:02:27.791 512 928 D PackageManager: installPackage , uri:file:///data/data/com.android.vending/cache/patches/com.estrongs.android.pop354158226.apk, flags:2, installer:com.android.vending, uid:10103, pid:2681, userId
serHandle{0}
01-27 07:02:27.826 669 669 D OnDemandProgressBar: release indeterminate drawable android.widget.OnDemandProgressBar{424ba240 G.ED.... ......I. 0,0-0,0 #102000d android:id/progress}
01-27 07:02:27.831 669 669 D OnDemandProgressBar: new OnDemandProgressBar android.widget.OnDemandProgressBar{424ba240 G.ED.... ......I. 0,0-0,0 #102000d android:id/progress}
01-27 07:02:27.836 669 669 I RemoteViews.Performance: apply:com.android.vending prepareContext:4 inflateContent:41 performApply:4 actionsCount:11 bitmapMemory:0.0
01-27 07:02:27.891 512 562 W MountService: getVolumeState(/storage/ext_sd): Unknown volume
01-27 07:02:27.896 2681 2681 D Finsky : [1] PackageVerificationReceiver.checkPrerequisites: Skipping verification because own installation
01-27 07:02:27.896 512 562 W ActivityManager: No content provider found for permission revoke: file:///data/data/com.android.vending/cache/patches/com.estrongs.android.pop354158226.apk
01-27 07:02:27.916 2681 2681 D Finsky : [1] PackageVerificationReceiver.onReceive: Verification requested, id = 1
01-27 07:02:28.141 512 562 W ActivityManager: No content provider found for permission revoke: file:///data/data/com.android.vending/cache/patches/com.estrongs.android.pop354158226.apk
01-27 07:02:28.141 512 562 I PackageManager: Copying native libraries to /data/app-lib/vmdl354158226
01-27 07:02:28.696 512 632 D WifiStateMachine: fetchRssiAndLinkSpeedNative RSSI = -57
01-27 07:02:28.696 512 632 D WifiStateMachine: fetchRssiAndLinkSpeedNative mLinkspeedCount = 2, mLinkspeedSum: 102
01-27 07:02:29.626 512 562 W NativeHelper: Could not delete native binary: /data/app-lib/com.estrongs.android.pop-1/libsapi_so_1.so
01-27 07:02:29.626 512 562 W NativeHelper: Could not delete native binary: /data/app-lib/com.estrongs.android.pop-1/libmyaes.so
01-27 07:02:29.626 512 562 E PackageManager: Cannot rename native library directory /data/app-lib/vmdl354158226 to /data/app-lib/com.estrongs.android.pop-1
01-27 07:02:29.756 2681 5636 D Finsky : [312] 1.packageInstalled: Package install status for "com.estrongs.android.pop" is -4
01-27 07:02:29.776 512 902 V NotificationService: dual Led off
01-27 07:02:29.781 2681 2681 D Finsky : [1] InstallerTask.cancelCleanup: Cancel running installation of com.estrongs.android.pop
-
Jb001
tag
-
válasz
#79335424 #43118 üzenetére
Most kipróbáltam, PC és androidos készülék összeállítással. Viber üzenetet simán írtam TW-vel a készüléken.
(Mármint a PC billentyűzetén pötyögve. Csak az ékezeteket nem vitte át értelmesen.
)
De persze, jobb lenne, ha lehetne megosztani a dolgot, mint pl. a Viberben. Ott van PC-s program is, oda-vissza lehet a két kliens között váltani.
Most gondolok bele, nálad a másik eszköz nem PC, ez így Viberrel sem menne akkor, ha jól értem...
)
-
-
-
-
hamti2
csendes tag
válasz
#79335424 #43076 üzenetére
Hát igen .
Ez a bajom ,a telo csak Bluetooth-ot tud ,fm transzmitter nincs benne .
A rádió sem mai darab , se USB ,se Blu nincs benne .
1 olyan App-ra gondoltam ,ami úgy működik ,mint egy rádióadó ,valami üres frekin.
És akkor a rádiót arra a frekire beállítva fel tudom erősíteni a navigálás hangját .
1 külön fm transzmitter lesz talán a megoldás ,App nélkül ?Köszi a türelmet
-
LonGleY
veterán
válasz
#79335424 #42974 üzenetére
Mondjuk én már leszoktam az SMB-zésről. Egyszer majdnem nagyon pórul jártam, mikor újratlepeítés előtt nem állítottam vissza a korlátozott jogosultságú mappáim alapértelmezésre. A win-ben borzasztó ocsmány a jogosultság-állítás, egy kezdő biztosan nem fogja átlátni, hogy most melyik mappát melyik user hogyan fogja látni. Fujj, soha többet...
NTFS és win alapon osztogasson az, akinek két anyja van (és nem félti a fájljait).
-
zolka95
őstag
válasz
#79335424 #42960 üzenetére
hogy érted azt hogy azonos munkacsoport?
a munkacsoportom: WORKGROUP, az alapértelmezettet
windows telepítésnél nem szoktam megadni mást
az android nem kéri a munkacsoportotegyébként találtam logout-os ES File Explorer-ről leírást, hogy hogyan lehet vele megcsinálni ezt, amit én akarok csak win7-en
úgy állítottam be, ahogy a leírásban van
csak én még a titkosítást átállítottam és próbálkoztam újra a total commanderrel, de ugyanott vagyok
képviszont történt valami, amit nem értek
nyomkodtam be az otthoni hálózat jelszavát és visszaléptem, mert meguntam
aztán ott volt a megosztott mappám neve és még más mappáké is, kezdtem örülnide aztán jött a hibaüzenet hogy felhaszn név vagy jelszó nem felel meg
ha jól emlékszem ez voltés most ugyanott tartok még mindig
jelszót kér, bármit írok, nem ír ki semmit, hanem újra kérivadkörte ismerem a progit
de ezt a total commandert akarom belőni vhogy -
zolka95
őstag
válasz
#79335424 #42954 üzenetére
a total commander pluginjával próbálkozok már egy jó ideje, de valamiért nem tudok csatlakozni
szerver név/könyvtárnál megadom az ip címem és a megosztott mappámat, ahogy írja "ip/megosztott mappa"felhasználónévnél és jelszónál vagy megadom az adatokat vagy nem, de ugyanazt fogja csinálni
tölt egy kicsit aztán jelszót kér
kép2itt már próbáltam a wifi jelszavát, a gépem jelszavát és a hálózat jelszavát, ezt:
kép3a beírt jelszó után tölt egy kicsit aztán megint kéri
tehát nem írja ki, hogy hibás a jelszó, hanem visszadobmi lehet a baj?
Baku
nem akarom a dropboxot használni
mert akkor külön fel kéne oda töltenem gépről az adatokat, hogy ott letölthessem
nekem olyan megoldás kéne, amivel telón el tudom érni azt a mappát ami a gépemen van
és a total commanderrel lenne a legjobb, mert ezt a fájlkezelőt használom már régóta és ha már van rá ez a plugin ezzel szeretném használni -
Bozek
nagyúr
válasz
#79335424 #42893 üzenetére
Utolsó hozzászólásom a témában: azok az oldalak, ahonnan zenét lehet letölteni és ilyen reklámokat dobnak fel, biztos, hogy nem legálisan megvásárolható albumokat tartalmaznak, ami pedig warez. A kérdés erre vonatkozott és nem a legális alkalmazásokról, az avast!-ról vagy a data.hu-ról. Ennyi, végzetem.
-
Bozek
nagyúr
válasz
#79335424 #42881 üzenetére
Már csak azért se hasonlítható össze a két eset, mert a programok ingyenes verzióinál szokott előfordulni ez, hogy más programokat is akar telepíteni. Fizetős programnál nem. Márpedig a zenéért fizetni kell, ingyenes változat nincs belőle.
A másik, hogy esetedben a telepítés közben szólt, hogy akarod-e telepíteni (az más kérdés, hogy alapból be volt pipálva), szóval megkaptad a választási lehetőséget. Az meg, aki nem olvas, csak a tovább gombot nyomkodja, meg is érdemli a sorsát. -
tonyqa23
senior tag
válasz
#79335424 #42798 üzenetére
Nem is PC-re gondoltam a dolgot, hanem nekem a telóm inteles x86 féle. Pontosan úgy csináltam, ahogy kell, de akkor sem működik. CWM van fent, abból szoktam ugyanilyen módon feltenni a ROM-ot is, meg különböző módosításokat is. A belső sd kártya 2 részre van osztva. van egy 1,5 gigás hely a programoknak, (ide be sem tudom másolni se, mert nincs elég memória, holott van még 507 mega szabad.) és egy 0,5 gigás hely a fotók stb-nek. Ha jól tudom ez a felhasználói tárhely..... de nem megy innen se.Elkezdi, de a végén valami errorral kilép és aborted...fekvő rorbot felkiáltójellel.
Valszeg az ARM - Intel különbség lesz a gebasz, már hozzászoktam, h szinte nincs olyan alkalmazás a playen, ami ne lenne átvariálva intelesre, ezért elsőre nem is gondoltam, h nem fog futni... -
tonyqa23
senior tag
válasz
#79335424 #42708 üzenetére
Üdv!
Nekem errorral kilép a recoveryben, mikor telepíteném ezt a zip fájlt. Pontosan melyik részre kell bemásolni? Mert micro sd-ről szintén error, a belső tárhelyen az sd(2), ami fotóknak videóknak van, szintén error, a fájlrendszer gyökérbe meg nem engedi, hiába van több, mint 500 mega szabad hely, "nincs elég memória" hibával nem engedi. Jó ez egyáltalán x86 -os cuccra? -
morfondőr
addikt
válasz
#79335424 #42731 üzenetére
CWM-et ismerem és használom is! Jelenleg van több Kitkat alapú rom a telefonomra, amit ki szeretnék próbálgatni (CM11, Mokee, Slimkat), meg tapasztalat szerint, ha sok nightly-t rakok fel egymás után dirty install-al, akkor az is tud galibát okozni. Ezért szeretnék egy olyan backupot, ami elmenti az alkalmazásokat úgy, hogy visszaállításkor ne kelljen újra konfigurálgatni mindent egyenként. Ha visszaállítom az appokat, utána a market frissíti őket, ha van újabb verzió automatikusan?
-
Harlond
tag
válasz
#79335424 #42661 üzenetére
köszönöm ezt a gyors választ, éreztem hogy root kell majd hozzá, amikor utoljára itt jártam még nagyon uj volt a telefon
a hétvégén meglesz a root, most sajnos annyi időm nincs vele foglalkozni. De akkor root után már megoldható lesz a dolog? Ugy vettem észre nagyon meríti a 3G az akkumulátort, így amikor csak tudom szívem szerint kikapcsolnám
-
vadkörte
addikt
válasz
#79335424 #42616 üzenetére
ROM-ot cseréltem a G700-on és nem ahogy kell a Robot-ban mentettem a parancasimat. Majd amikor importálni szerettem volna feltűnt, hogy egyik sincs meg.
Szerencsére az SD/data/com.bartat.android.robot/app_commands-ban megvoltak így csak az XML-eket kellett "importálni". -
rongaucho
tag
válasz
#79335424 #42533 üzenetére
Ok, értem, amit mondasz (nagyon képszerű volt a metafórád), az nem volt világos, hogy mondjuk egy böngésző app (pl. Opera Mini) miért tudta használni egy fél éve az external_sd-t, most meg miért nem tudja (de vsz. ez telefon vagy android verzió függő).
Még egyszer köszönöm, sokat segítettél! -
rongaucho
tag
válasz
#79335424 #42510 üzenetére
Értem, köszönöm. 8 gb-os SD kártyám van, mekkora részt érdemes ebből ext-re particionálni? Ha jól értem, az átlinkelt appok csak ezt a partíciót fogják látni? Az még mindig nem világos, hogy bizonyos appok vígan használják most az SD kártyát, mások meg nem, ez miért van?
-
rongaucho
tag
válasz
#79335424 #42343 üzenetére
Kedves Somatom!
Köszönöm a válaszod! Nyilván a második megoldást választanám, le is töltöttem a link2SD-t. De ugye a második partíciót ext fájlrendszerrel nem találja a link2SD, ezt gondolom Windows alatt magamnak kellene megcsinálnom. Ha ez megvan és átlinkelem az alkalmazásokat, akkor pl. az Opera Miniből, ha el akarok indítani egy bármilyen letöltést, tudom majd használni a külső SD-met?
(Igazából csak azt nem értem mindig, hogy az előző telefonom, ami 2.3-as volt, ott miért nem volt ez probléma, miért tudta bármelyik app gond nélkül használni a külső SD-t? Lehet, hogy azért, mert ott a "belső SD" 0 MB-ra volt particionálva???) -
válasz
#79335424 #42498 üzenetére
Ez NEM Android hiányosság.
Ez minden gyártó minden készülékénél probléma lehet, op. rendszertől függetlenül.
Évekkel ezelőtt is szenvedtem ezzel, mikor pl. a Motorola V525-ömben nem voltak benne a megfelelő ékezetes karakterek, illetve, mikor a Nokia telefonjaimon nem jó ékezeteket használtam. -
canniball
nagyúr
válasz
#79335424 #42397 üzenetére
"Tudom, hogy Operában működik..."
Akkor bocsi, nem tudtam hogy tudtad."De ha jól tudom, akkor az Opera saját szerveren keresztül renderel..."
De csak akkor ha be van kapcsolva a Turbo (vagy hogy hívják újabban), ha nincs akkor nincs "tömörítés", azaz "sima" böngészőként működik, vagy nem erről van szó?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- 3DMark 11 eredmények
- sziku69: Szólánc.
- Alkoholista nevelde
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3032, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest