- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Magisk
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Honor 200 Pro - mobilportré
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Mobil flották
Hirdetés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
PioDVD #43791 üzenetére
Igazad lehet, én sem találok benne fehér/fekete listát. Ez eddig fel sem tűnt. Én a számsorozat szűrés miatt szeretem. Mindegy, hogy azonos kezdet esetén milyen végű számról keresnek (egy cég, több szám), azt dobni fogja. Szerintem a legjobb hívásmanager a Sanity volt, Cristiano Tagliamonte -tól. Anno, még paypal utalással vettem meg tőle a pro -t. Magyarítást is készített vki hozzá
. De sajnos, 2011 -es az utolsó verzió. Nagy kár érte. De biztos, hogy van több ilyen manager, amiben van fehér/fekete listázás. Biztos tudnak ajánlani ilyet a többiek. Nekem olyan lenne az igazi, ami úgy lenne Tasker kompatibilis, hogy a profilváltást is lehetne automatizálni. De eddig nem találtam ilyet.
-
törölt tag
válasz
PioDVD #43768 üzenetére
Nekem ez a név nélküli tiltás feature a rom része, de ez Samu feature, nem Android. De ilyet sok hívásmanager tud, sőt, még az Avast -ban is van ilyen funkció. Én mindkettőt használom. A romban levő a Secure Settingsen keresztül Tasker plugin, így ki-be tudom kapcsoltatni. Ezt használom a Voip híváshoz, hogy ne csörögjön be, hanem dobjon olyankor minden GSM hívást. Az Avast -ban levő pedig a profilozott korlátozásokra van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen autót vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Futás, futópályák
- Androidos tablet topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Eladó Lego Star Wars - Mandalorian Fang Fighter vs Tie Interceptor (75348)!
- Asus AM1M-A AMD AM1 alaplap + Quad Core AMD Sempron 3850 Processzor
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Logitech G923 PS5/PC + Váltó + playseat brake pedal + 3D mod
- Samsung Odyssey G40B 27" 240Hz 1ms IPS G-Sync full HD pivot HDR10 gamer monitor
- 4 db érhető el (130/131/132/133) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac Surface üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3100, 100% Akkumulátor
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest