Hirdetés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PioDVD
senior tag
válasz
#79335424 #43772 üzenetére
A szám nélküli hívás eldobására tényleg jó az Avast.
De a másikra nem találok benne módot. Csak hívásszűrést találtam, "mikor ki ne tudjon hívni". Nekem meg fordítva kellene, adott helyzetben "ki tudjon hívni". És lehetőleg előre beállított profilokkal, hogy ne kelljen időpontokkal variálni. De ez csak akkor jönne, ha sikerülne "ki hívhat" listákat csinálni.
Esetleg a fizetős verzióban lenne? -
PioDVD
senior tag
válasz
Superhun #43764 üzenetére
Kösz! Megpróbálom ezt, ha ingyenes. A másikkal annyi a bajom, hogy nincs belőle demo, a bemutató videóiban meg ilyen részt éppen nem találtam. Amúgy tényleg pilóta-vizsgásnak tűnik, főleg, amilyen egyszerű dolog kellene nekem.
Somatom: neked is kösz! Örülök, hogy érthetően sikerült fogalmaznom.
Legelőször persze olyan app lenne jó, ami a szám nélküli hívásokat elküldi a rákba (de legalább hangpostára, ahol meghallgathatná, hogy szám nélküli hívást SOHA nem veszek fel), de ez - azt hiszem - max. szolgáltató által beállítható lenne.
-
PioDVD
senior tag
Hátha valaki ismerne ilyen app-ot:
Alapból talán profil-kezelő app kellene, de a következő lenne az igény:
Normál profil: minden hívás csörög.
Család profil: csal a család hívásai csörögnek.
"Béla" profil: csak "Béla" hívása csörög.Az alap android-dal (4.1) addig jutottam, hogy "Bélához" vagy a családtagokhoz tudok csengőhangot rendelni. Ha a beállítások/hangok menüben némát állítok be csengőhangnak, akkor elvben csak azok a hívások csörögnek, aminek van külön csengőhangja. Illetve a "Bélán" kívüli családtagokat csoportba foglalhatnám, külön csengőhanggal, de ez így elég fapados megoldás, lassú az ide-oda kapcsolgatás. (Beállítás/Hangok -> csengőhang átkapcsolása némára; Család csoport csengőhang átkapcsolás némára, ha éppen csak "Béla" kell. Aztán vissza az egész, amikor szólhat a teló.)
Van erre valami app? Vagy egyszerűbb megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest