Hirdetés
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
De. Csak ebben én nem látok semmi hibára utalót. TiBi -ben én az alkalmazások adatait mondtam. Ott van a menüpont, a korábbi hsz -emben.
Még egy dolog jutott eszembe. Töltsd le a Logcat Extreme alkalmazást! Indítsd el (root kell neki is) és a jobb szélső ikonra kattintva floatingban tudod futtatni a logot. Mérezd át, helyezd el, hogy ne zavarjon (úgyis fog, én is pakolgatom). És indíts vmi frissítést, aminél biztos kiakad. Közben figyeld a logot! Biztos lesz pár error, amiből ki lehet deríteni, hogy pontosan mi csinálja ezt és miért. Pause ikonnal meg tudod állítani és visszagörgetni. Azt is lehet, hogy még a teljes képernyős felületen nyomsz egy recordot, majd háttérbe rakod és produkáltatod a hibát. Utána újra előhozod és leállítod a recordot. Ekkor elmenti a hibát tartalmazó rész logját a /mnt/sdcard/Logcat alá egy dátumozott txt -ben. Ezt tudod böngészni, hogy ráakadj. Ha jól tudom, akkor vissza is töltheted a programba, mert ott színekkel is elválasztja az üzenettípusokat.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- Felsőkategóriás AMD Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! R7 9800X3D / 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
crok
mobilizmo