Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #79335424

    törölt tag

    válasz olivera88 #43195 üzenetére

    De ha már én kaptam.... ha a telón működik a TeamViewer Quick Support alkalmazás, akkor igen. Egyébként meg lehet próbálni a Webkey -t is. Mindkettőhöz root kell. Másik telóról megy Webkey -ből, PC -ről pedig böngészőből. Csatlakozás előtt kapcsold ki a képernyőzárat és az érintési késleltetést állítsd hosszú időre!

    Andyka0908 (#43198):
    Vannak olyan lejátszók, amikben szoftveresen lehet még erősíteni. Az MXplayerben biztos, bár ez videólejátszó (de azért lehet használni zenére is). De ha jól emlékszem, a Player Pro -ban is van ilyen lehetőség. Meg talán az equalizerrel is lehet ilyet trükközni, ha feltolod az összes frekvenciát.

    Jb001 (#43203):
    Még tanulmányozom. A Finsky az a Google Play és egy darab errort látok. Egyébként a kategóriák:
    V — Verbose (lowest priority)
    D — Debug
    I — Info (default priority)
    W — Warning
    E — Error
    F — Fatal
    S — Silent (highest priority, on which nothing is ever printed)
    Az az external sd -s sor is érdekes. Nincs benne kártya? Nincs vmi app2sd, vagy átlinkelés, ami hiányzik neki?

    zhata (#43211):
    Van VOIP korlátozás, ami szolgáltatónként és netcsomagonként eltérő. A minőség nem csak net típus és sávszélesség, de hardverfüggő is. Sztem a Viber nem éppen a legolcsóbb és a legpraktikusabb out hívásra. Ilyenre általában a Dellmont klónok valamelyikét szokták használni. Én Telenoros feltöltős kártyához vásárolt 1GB -os adatcsomaggal (ezen jelenleg nincs VOIP korlátozás) ActionVoip -ot használok, de a Free Voip Deal ettől is olcsóbb. Esetleg a Nordtelekom Reenger szolgáltatása is érdekes, mert ennél is a telefonszám az azonosító, mint a Vibernél, de ad egy saját, 0621 -es számot, ami egy vezetékes tarifával hívható szám, tehát bármilyen készülékről hívható. Természetesen két account között ingyenes. De out hívásra VOIP viszonylatban ez is drága. Egyébként itt a VOIP topik.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák