- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jakuu
őstag
válasz
Somatom #113173 üzenetére
Ez pontosan igy van, ettol függetlenül vannak tvk amiken fut a kodi. De konkretan itt a streamelesrol volt szo androidos exkozrol okostvre. Az pedig egy telefonrol is megoldhato. Irtam a lehetoseget erre, pontosabban megemlitettem a bubbleupnpt is. Nem egy nagy ordongoseg, foleg, ha az okoseszkoz (szandekosan irom igy. Egy halozaton log a tvvel, ami dlna-t tud. Szamtalanszor hasznaltam igy is, vagy wifi kapcsolattal, regen sajnalatos modon, tobbseguk nem igazan toleralta a kulso vagy belso feliratozast, az a tartalom nem jelent meg a tv-n a mediatartalommal ilyen formaban streameleskozben, de mara mar kezdenek a fejlesztok erre is kiterni, sot a reverse megjelenitesre is. Csak egy rovid video a lehetosegekrol: VIDEO
-
mzso
veterán
válasz
Somatom #113136 üzenetére
+(#113134) Bozek
Kösz a tippeket. Hát akkor úgy néz ki bonyolultabb a dolog mint gondoltam. Kár hogy a google nem csinálta meg korrektebben.
Tesóm Xiaomijában van ilyen nyomvatartásra bekapcsoló lámpa, ezért is említettem, de gondolom az a MIUI-ba van integrálva.
No mindegy. Egyelőre meg leszek a háromszor nyomkodóssal. Vagy a lehúzóssal.
@Bozek
Nekem is ott van android 6 óta ha lehúzom, bár mondjuk az kevésbé kényelmes. (Meg tökre ki is ment a fejemből.) -
-
Bozek
nagyúr
válasz
Somatom #113136 üzenetére
"Robotnak miért kell külső segítség (Tesla Led) a zseblámpa kapcsolgatásához"
A Tasker-nek nem kell, ott az Alert - Torch lehetőség, azzal simán megy.
"Azt nem tudom, hogy a hardvergombok root nélküli remapolása (pl. Autoinput) működik -e kikapcsolt kijelzőnél, illetve lezárt lockscreenen."
Kikapcsolt kijelzőnél nem, de lezárt lockscreenen igen. Előbbi esetében szerintem roottal se megy, a fejlesztő azt írta róla, hogy a gombokról az Android nem küld adatot az AutoInputnak kikapcsolt kijelzőnél.
Az AutoInput esetében még probléma lehet, hogy nem tud figyelni hosszan nyomást, de kis matekkal elvileg megoldható a lenyomott és a felengedett állapot közt eltelt idő segítségével.
-
nyisziati
veterán
válasz
Somatom #113078 üzenetére
Nem FB függő, hidd el.
10 éve sehol nem volt a fácsé, amikor azt vettem észre, hogy a regisztrációk számának emelkedésével folyamatosan nő a spam-ek száma. BÁRMELYIKKEL.
Aztán ahogy fejlődtek a szűrők (igen, a freemail-en is), úgy csökkent ezeknek a száma.
Ma már szinte 0.Hetente max. néhány csusszan át, ami azt hiszem megsüvegelendő teljesítmény a sokszor lenézett freemail-től.
Pláne, hogy lassan 17 éves regről beszélünk, amit már kb. 100-nál is több helyen adtam meg (minimum). -
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Somatom #113066 üzenetére
Speciális eset:
Egyrészt rossz a Flexben a giro, másrészt az Eurosport player néha villan egyet (passz, hogy mi lehet ez), olyankor visszaáll a képernyő állóba, de nem a robot állítja.
Egyelőre próbálom majd a robottal megoldani, mondjuk egy automatikus forgatás megváltozott eseménnyel, amihez alkalmazás fókuszban feltételt adnék.
De ez már másik topikba való -
-
Bozek
nagyúr
válasz
Somatom #112690 üzenetére
Az értesítések között ott van továbbra is, tehát ha lehúzod a státuszsort, akkor látod. Nekem elég sok ikon lenne, ezért amiket nem akarok látni, azoknak 1. szint van beállítva. Ezek a lezárási képernyőn se jelennek meg. Van a 0. szint is, de akkor értesítés sincs. Ez nálam az Autonotification-nél például bezavart, mert annak is van alap értesítése, de ha küldettem vele egy sajátot, az se jelent meg.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Somatom #112687 üzenetére
Van olyan prioritás, hogy ikon nincs, csak értesítés. Én ilyeneket használok általában, mert nem kell minden ikon a státuszsorba. Nougat alatt meg már úgy is beállítható a prioritás, ha az alkalmazás alapból nem tudja, csak elő kell hozni a Kezelőfelület-hangolót és ott bekapcsolni a Teljes körű értesítésvezérlők menüpontot.
-
darvinya
titán
válasz
Somatom #112652 üzenetére
Én csak felvetésre adtam választ.
Hívás alatt a hívás hangsáv prioritása nagyobb és némítja a média hangot.Ezek szerint nincs némítás.
Nálam kiadja médiát is, mert múltkor Telenor Üsz emberke félre rakáskor indítottam el a zenét, s mikor visszatért hallózása teljes meglepődés volt, hogy milyen zene szól.
Mikor leállítottam, már végkép nem tudta mi van, mert mondokájában hirtelen elakadt. -
darvinya
titán
válasz
Somatom #112625 üzenetére
Úgy mondod, hogy RIL valami csoda app, mikor egy védelemmel ellátott kód.
Szerinted ha nem érdekel, akkor is csináljam meg.?
Minden megcsinálható, csak törekedni kell hozzá.Nálam alap szintű a védelem, emiatt könnyen módosítható.
Ti univerzális app-ot szeretnétek, miközben nem lehetséges biztonság miatt.
Megcsinálhatja Tasker -rel is elvileg.
Kicsöng 3x-felvesz hívást-lejátsza hanganyagot-elindítja felvételt
Ezt miért nem javasoltad?
Te vagy ebben guru. -
darvinya
titán
válasz
Somatom #112621 üzenetére
Hol írtam más készüléknek app-jának portolását?
Te/Ti írtátok állandóan melyik készüléken mit kell át venni, s Én egyéni dolgot írtam, hogy mit kell módosítani nálam.
Erre írtam, hogy miért várod el tőlem Te készüléked átírását, mikor nekem nem az van.Ti kezdtétek HW marhaságot is.
-
Mr Dini
addikt
válasz
Somatom #112605 üzenetére
Valóban nincs hardveres függősége a lejátszásnak. A probléma azzal van, hogy bár az Android nyílt forrású, a RIL nem az benne. Plusz sok gyártó egyedi megoldást használ. Szóval maximum, ha támogatná az API a funkciót, akkor lehetne kihasználni.
Már többször volt téma a Droid fejlesztői csoportban a funkció implementálása, de mindannyiszor el is lett vetve. Ennek az oka pedig elsősorban a biztonság. Nem véletlenül nem engedi sem az iOS, sem pedig az Android csak úgy 3rd party alkalmazásoknak át a lehetőséget. Hiszen így szinte bárki át tudná verni a vonal másik oldalán hallgatózó felet, kéretlen alkalmazások tudnának belekontárkodni a fontos beszélgetésekbe stb.
Hivatalos megoldás nincs rá. Nekem egyedül az vált be, hogy felfedeztem véletlenül azt, hogy a DTMF hangokat átadja a Droid. Így lecseréltem a kevésszer használt # hangját egyedire. Ehhez viszont root kell, s nem vagyok benne biztos, hogy minden gyártó eszközén működhet.
A másik kettő, még nyakatekertebb megoldásom pedig nem fér el egy nyílt fórum keretei közt...
-
ArthurShelby
addikt
válasz
Somatom #112507 üzenetére
"Szándékosan nem támogatott"
Miért?"de 5,5" -on nem érzem a hiányát"
Samsung galaxy alpha-m van, pont azért, mert nem szeretek egy lapátot a zsebemben hordani, szeretem egy kézzel kezelni...A mobilverziónál az a rossz, hogy nincsennek formázási lehetőségek és emoik. Szóval én is a desktop verziót használom. Én azért érzem a hiányát egy alkalmazásnak
(és pont azt nem értem, hogy egy informatikai portál hogy hogy nem lépte még ezt meg)
-
Bozek
nagyúr
válasz
Somatom #112436 üzenetére
Ne FTP Native Server-t, hanem FTP Server-t csinálj, az előbbi ugyan gyorsabb, de kevesebb funkcióval bír. Utóbbinál tudsz felhasználókat is adni hozzá, azzal beenged. Az FTP Native Server nálam is bejelentkezési hibát dob, de egy februári XDA-s poszt szerint is hibás. Mondjuk érdekes, hogy azóta se javították.
-
Fall-N
veterán
válasz
Somatom #112294 üzenetére
Itt egy leírás mire jó a Custom Tabs.
Röviden az alkalmazás meg tudja a hivatkozást hívni a Chrome-mal, de nem a teljes Chrome töltődik be csak egy lap. Így gyorsabban nyílik meg és könnyen vissza lehet térni. Természetesen Tasker vagy Robot is használható vele, ezért is jó. Másrészt sajnos a "search an image" sem működik másik böngészőben.
A Custom Tabsra csináltak egy 3rd party alkalmazást is ő a Chromer.
Persze vannak ilyen popup böngészők is erre pl. Flynx de nekem nem jönnek be és nem natív megoldást használnak.
A jelszó kezeléssel kapcsolatban, a SafeInCloud is tud automatikus kitöltést Androidon, de csak Chrome-mal. Én így használom vele. Chrome forkokkal nem működik sajnos.
-
Fall-N
veterán
válasz
Somatom #112262 üzenetére
Nem érdemes törölni a Chrome-ot, mivel az újabb Androidokban (7+) már ő az alap web renderer, nem a WebKit. Nougaton már nem is lehet használni az Android WebKit-et. Igaz, hogy fent van de tiltva is alapból, amit nem lehet engedélyezni. (Állítólag jobban meríti az akkut, így nem tudja senki felrakni Playből sem, sem manuálisan. Egy 0 kB-os "szellem alkalmazásként" van fent.)
Másrészt sok app használja (főleg a saját Google alkalmazások - te esetedben a GMail) a Chrome Custom Tab funkciót, ami tényleg jó dolog.
Egyébként a Dolphin vagy másik 3rd party böngésző sem jobb ha tárolja a jelszavakat. Főleg az új kínai Opera. Igaz én sem tárolom böngészőben a jelszavam, arra van a SafeInCloud Pro a telefonomon.
Nem erőszakos a Chrome hanem ő az alap Google féle böngésző, és tényleg a leggyorsabb is.
-
-
Jakuu
őstag
válasz
Somatom #112175 üzenetére
Nalam fement a tvgo root nyivakolas nelkul, bar lehet kesobb fizetes keresnel ellenoriz, azt nem probaltam, mert meg sohasem hasznaltam elotte ezt az appot. A kodi nekem eppen eleg es engem nem zavar a kulfoldi kommentar, legalabb gyakorlom az anfolt, sport,film,tv meg egyebb addon meg van ra eleg.
-
válasz
Somatom #112113 üzenetére
Ebben a totyikban volt:
su válasza, ha nincs rootszerk.: sokáig az Android szakmai topikban kerestem...
-
air
nagyúr
-
air
nagyúr
válasz
Somatom #112018 üzenetére
"Nandroid mentést semmilyen, OS alatt futó program sem tudhat."
Ez sem teljesen igaz, ebben a formában.
Ezzel lehet nandroid mentést csinálni, leállítás nélkül: Online Nandroid Backup -
proper
őstag
válasz
Somatom #111938 üzenetére
a térkép része szerintem offline
a közösségi rész az online, trafi, balesetek, stbigo nálam az első, de a "szülinap" az kicsit butus
a here sem rossz, sőt jó is de bevitt már párszor a málnásbaa wazze meg eddig nekem úgymond tökély
de ha belőtted online szerintem csak mint navi elvan offline is -
Jakuu
őstag
válasz
Somatom #111667 üzenetére
Az a gond azzal az appal, hogy csomo https-es php-vel nem boldogul. En a uc browser beepitett lapmento funkciojat hasznalom, ami a tools alatt a menujeben elerheto, viszont ezt kezzel kell megtenni autofrissites funkcioja viszont nincsen, arra viszont elegendo, hogy a lapokat, mentes utan ellehessen olvasni, illetve kezzel menteni.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Nintendo Switch Pro Controller (19000 Ft / db)
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest