- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
raziel01
veterán
A hivatalos nem csak azt jelenti, hogy a telefongyártó által kiadott.
Itt arra vonatkozik az official szó, hogy a CM srácok csinálták. Amit XDA-sok tovább moddolnak az meg már nem a hivatalos CM.
Mivel nem a telefongyártó adja ki ezért garit bukod. Persze ha elromlik és visszarakod a régi szoftvert akkor nem veszik észre. -
neo-geo
senior tag
Ez jó ötlet lenne, de max 30 perc a képernyő elalvás funkcióm, meg ugye akkor a zsebben össze vissza nyomkodja magát a teló. Végül is nekem egy olyan progi kellene, ami GPS jel segítségével tudná, hogy mennyit tekertem, adatokat, mi egymást, és esetleg mutatná a térképen is. Nálam nem igen, mert a Mapson ha bepozicionált a GPS, és kikapcsolt a kijelző, utána ha újra élesztettem a képernyőt, a GPS újra kezdte keresni a helyem, és a térképen sem ott mutatott ahol lennem kellett volna!
-
fatal`
titán
PowerAMP is.
(#26629) Tyer: A PP is pénzbe kerül, ha nem warezolsz...
(#26633) R19: Ha mentésből rakod vissza, akkor nem jó. Újra kell telepíteni a programot is és az unlockert is a playről (a beállításait a programon belül ki lehet menteni az SDre és visszaállítani, így ez sem okoz problémát).
-
LonGleY
veterán
Előbb próbáld ki az Apex-et, aztán vitassuk meg, hogy miért is nem szereted (bár kétlem, hogy panaszra sor kerülne... :]). Akkuidő szempontjából biztosan jól járnál.
A menü-kinézetek ugyanazok maradnak. A programtár és a kezdőképernyő viszont nagyon sokat fejlődik egy jó launchertől! Ezek csak az animációk és a felületi elrendezés... A Sense-féle óra-időjárás widget pótolható (vannak ugyanolyanok), a naptár és az SMS-ek kirakására vannak jobb megoldások, más pedig nem jut eszembe, ami hiányozhatna.
A gyártók által beépített cuccoknál mind van jobb a Play-en. Ez a Sense-re és a widgetjeire is vonatkozik.
Eleinte én is ódzkodtam attól, hogy a csodás HTC felületet lecseréljem... De mióta megtettem, eszembe nem jutna visszatérni ahhoz a szutyokhoz. :] HTC-sként arra jutottam, hogy nem vennék még egyszer gyártói cuccokkal telenyomott készüléket, csakis stock-ot.
-
LonGleY
veterán
Miért? A készülék minőségéért. Attól, hogy jobb launcher-t raksz, nem lesz kevesebb a masina, sőt.
A Sense háttereit tudod használni, a kiválasztott stílus továbbra is hatással lesz a rendszermenüre, gombokra, és az értesítési sáv is ugyanaz marad. Ami az asztalon van, az úgyis csak az ikonok (ami nem Sense-függő, hanem az alkalmazások sajátja), szóval semmilyen hátrányt nem szenvednél el attól, hogy fölraknál egy rendes launcher-t. Jobban átrendezhetnéd a felületet, widgeteket, kapnál gesture-öket, normális beállíthatóságot. Merthogy az itteni cikkek nagy része hülyeség.. én is azt hittem, hogy milyen jól beállítható, de egy frászt. Egy alap Apex launcher is ezerszer kezesebb, és nem mellesleg gyorsabb, kevesebbet fogyaszt.
A Sense egy szemét, ráadásul utolérte a stock rendszer is a "tudását". Ma már értelmetlen Sense miatt készüléket venni. Legalább próbálj ki valami értlemeset helyette, aztán ha nagyon nem tetszik, ugyanúgy leszedheted, mint bármelyik másik appot!
-
w333
félisten
-
tonyqa23
senior tag
Próbáld ki az új verziót. 3.4 asszem. Ha használom is, egy idő után kilép a memóriából és nem jön vissza. A régebbiek mindig azt csinálták, h hiába lőttem ki, mindig visszaette a fene és zabált vagy 60 megát.Valami béta verzió ez,linkelte is itt vki,vagy lehet teszternek jelentkezni és akkor play-ből leszedni.
-
LonGleY
veterán
-
CHIPman
nagyúr
A soronként arra vonatkozott, hogy lehessen benne entert ütni, és ne törölje ki. Tehát az Android alap ezek szerint jó, csak idegesítő lenne egyenként végignyomkodni a hozzáadást, ha minden nap megfordul kb 5-10 kontaktnál. Olyan nincs, amiben alapból benne van? Tabletről lenne szó.
-
fatal`
titán
-
fatal`
titán
Semmilyen, nem rendszer app nem fogja kapcsolgatni a GPS-t (és a 2G/3G-t, valamint az NFC-t), mert a Google 2.3 óta letiltotta.
(#25143) LonGleY: ICS-től sehogy (feljebb sem). ROOTolt telónál van lehetőség System appot csinálni egy alkalmazásból és van amelyik app ilyenkor tudja kapcsolni (talán a Notification Toggles? Nem emlékszem, nagyon rég használtam). De rootolt telóra egyszerűbb módosított systemui-t tenni, amin vannak kapcsolók.
-
LonGleY
veterán
A közvetlen GPS-állításra nem ad a rendszer engedélyt, ezért minden térkép vagy toggle-program csak a beállítások erre vonatkozó felületére dob. Így csinálja a Notification Toggle is. A WiFi-vel más a helyzet, azt (legalábbis az NT) egyből tudja kapcsolni. Nem tudom, hogy ICS fölött vagy rootolt telónál ez hogyan változik.
-
Bozek
nagyúr
Ha nincs megfelelő szenzor a telefonodban, akkor hiába is keresel. Ennek csak olyanokon van értelme, amik rendelkeznek hőmérséklet szenzorral.
[ Módosította: philoxenia ]
-
McReay
aktív tag
Milyen hőmérsékletet szeretnél mérni?
Ha a telefonét akkor Battery widget reborn - fizetős (én is ezt használom, rengeteg más funkciója van -elsődleges funkciója az akku töltöttségének mutatása)Ha a szoba hőmérsékletét, akkor szerintem arra értelmes megoldás nem létezik!
(#24818) darvinya: A Pixlr Express hasonló tudással bír!
(igaz ebben nincs képtorzítás, de van benne sok egyéb) -
alienpapa
senior tag
valami olyasmire gondoltam, hogy összedugom a tabot a gépemmel, és látja mint egy pendrivot. Mert most ha összedugom nem történikm semmi. Elvileg csatlakozott a géphez médiaeszközként, de én nem látom.
Nem igaz, hogy egy rohadt film felmásolásával ennyit kell pöcsölni....... -
Ez egy nagyon jól használható program!
Ehhez, kicsit bővített módon, hasonló a superbackup.
-
BullZeye
veterán
-
LonGleY
veterán
Háát, nem mindig. De ez még a kisebbik baj.
Alapvetően bejön a dolog - még a közelségérzékelő nélkül is, kizárólag a dőlésszögek alapján. A vízszintes felületeket pl. szépen lekezeli. Imádom, hogy felkapom és nem a bekapcs-gombot kell sanyargatnom.
Viszont nincs benne a magától adódó timeout opció: hogyha egyáltalán nem mozog a készülék, akkor szépen sötétítse a képernyőt x másodperc elteltével. (?!..) Ez azért nagy baj, mert nem lehet mindig odafigyelni, hogy képernyővel lefele pakoljuk le - vagy legalább vízszintesen legyen, ha felfele néz. Mondjuk ha az ágyban bealszom vele, vagy egyéb okból egyenetlen felületre rakom, akkor simán egész éjjel/nappal világít.
-
LonGleY
veterán
Válasz volt a kérdésedre.
A GSAM részletes akku-log-elemző, a Battery Doctor-ban ez a funkció csak egy tabocska, amin listázza a legtöbbet fogyasztó appokat. Ez a Battery Doctor inkább egy designolt placebó kapszula, mint egy valóban hasznos vagy javallott program - részemről legalábbis.
-
w.miki
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- Sony PlayStation 5 (PS5) Pro Játékkonzol
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- GRADO GW100x bluetooth fejhallgató eladó.
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA Quadro A2000 Ada -8GB-, 64GB DDR5 1TB NVMe, 4G LTE
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest