- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
G4bi89
senior tag
Nálam tökéletesen megy, igaz magisk modul van fent.
A környezetemben viszont pont ezt csinálja, hogy 10-30sec és pufferel. Ezen a készüléken nincs root, így gmscore+utolsó jhc revanced apk van fent. Visszajelzések alapján is azt szűrtem le, hogy a gmscore megoldásnál jelentkezik ez a hiba. 😞 -
csipuka
senior tag
Koszi a tutorialt, tupontos volt.
Megcsinaltam, feltettem, mukodik, de tovabbra is megtalalja a play update, es frissiteni akarja, persze nem megy, csak bosszanto, hogy ott van a listaban feleslegesen, es panaszkodik, hogy nem megy a frissites.
Ezer koszonet a segitsegert, de inkabb megszabadulok az app-tol es megy browser-bol a radio. Azert a 2 csatornaert inkabb nem opatom magam.
Koszi a turelmet megegyszer. -
WhiteWalker
nagyúr
"De minek mobilra letölteni úgy egyáltalán mikor ez egy nettó Win-es batch file-olból összerakot-összedrótozott script gyűjtemény?"
Gondoltam míg használatban van a notebook , addig letöltöm mobilra , aztán átmásolom oda a hálózaton keresztül.
"Soul-ban, Firefox-ban ugye ezt csinálja"
Ez a két böngésző miért kapja ezt a "fícsőrt"?
De unom már ezeket az állandó utólagos mókolásokat.Mindenesetre köszi hogy felraktad és megosztottad
-
crok
Topikgazda
Na.
BatchAPKTool - van neki egy blogspot blogja itt
szóval nem kell a 4PDA login se (a 4PDA is ide vezet egyébként - bocs).
Jelenleg a 3.8.0 a legfrissebb (Április 3):
x64: BatchApkTool3801.7z
x86: BatchApkTool3801_32bit.7z
Yandex mindkét link, nálam nem kellett regisztráció a letöltéshez
de azért feltettem nektek a Mega tárhelyemre az APK / BatchAPKTool-ba:
x64: BatchApkTool3801.7z
x86: BatchApkTool3801_32bit.7z -
F.E.K..
senior tag
Ha ez segít,. akkor egy nextcloud kliens az "áldozat". Az újabb verziókban dobták a régebbi kiszolgálóval való kompatibilitást.
Pontosabban: owncloud kiszolgálót (ingyenes) használok nextcloud (fizetős) helyett , de egy verzió után az androidos nextcloud kliens már nem hajlandó kommunikálni vele. (a hozzávaló owncloud kliens elmarad mögötte, ezért használom inkább ezt).
Egyrészt idegesítő, hogy ajánlgatja, másrészt olykor mégis sikerül frissülnie (mert figyelmetlen vagyok pl. ), akkor lehet törölni --> régi verziót felrakni... ami természetesen nem megoldhatatlan, de macerás. (ha meg valamely családtagomnál történik, akkor extra macera).
-
F.E.K..
senior tag
Ó, nekem is pont erre lenne szükségem... szóval ha a a package id-t átírom a Batch APKTool-al, akkor többet nem is fogja "keresni" a play egyáltalán? Ha jól tippelem, ez egy pc-n módosítja az apk-t (legfeljebb újra kell telepíteni a módosítás után), így nem szükséges hozzá root a telefonon magán?
-
Az a baj, hogy mindenki akkor vakaródzik, amikor már megvan a baj.
A megelőzéssel nem foglalkozik senki.
Itt van egy 5let azoknak, akiknek még épp a kijelzője: a Banana Studio féle SSH szerver. Telepíteni kell a még épp telefonra, engedélyezni az Anonymous felhasználót, beállítani alatta a tárhelyet és egyszer el kell indítani a csatlakozott wifihálózat alatt. Feljegyezni a telefon teljes ip címét a porttal együtt és egy SFTP klienssel máris lehet böngészni a belső tárhelyet, de akár külsőt is, ha be lett állítva.
Persze mondhatná bárki, hogy ha hozzáfér a telefon kijelzőjéhez, akkor már el tud bármit indítani. Igen, de az SSH szerver nagy előnye, hogy nem kell folyamatosan futnia a háttérben, mert többféle indítási módszert tud.
Kiemeltem, amelyek lezárt kijelzőnél is működnek.
Indítás, ha adott Wifi-hez csatlakozik
Indítás, ha Hotspot engedélyezve van,.
Indítás, ha kábelen vagy vezeték nélküli töltést érzékel.Egyetlen fontos dolog van, ha összetörik a kijelző. Nem szabad a telefont újraindítani vagy hagyni lemerülni, mert újraindítás esetén a zárkód vagy jel megadása nélkül nem indul el a teljes rendszer.
Sim kártyát ki lehet venni nyugodtan bekapcsolt mobil esetében is. -
DrKapocs
őstag
Nekem van egy appom (CallMeter 3G), ami 2019 óta nem kapott frissítést és működik android 14 alatt is, hibátlanul. Megmagyarázhatatlan.
-
Fall-N
veterán
Meg a fizetős kiegészítők is benne vannak, így az XDA-s sem teljesen ingyenes, ha kellenek a plug-inek.
Megvettem a MiXplorer Silvert régen már, de a legtöbbet az X-Plore-t használom, annyira jól eltalált és kézre álló cucc. Egyedül a kép nézegetője, ami bénább. MiXplorer meg azért jó még, mert jó a beépített PDF és HTML nézője. A videólejátszója is simán kivált bármilyen célprogramot.
Solid Explorert is megvettem régen, de szerintem lemaradt a fent említett kettő mellett, igazán nem tud velük szemben semmit. Egyedül az eyecandy, azaz szebb külsőre. Pedig a Holo designos időben az akkori verzió volt talán a legjobb.
-
tibbike01
őstag
Köszi, köszi, akkor maradok a Kiwinél. Annyira bejön, hogy a Bitwarden és az Ublock Origin is tök jól működik benne.
File managernek pedig a MiXplorer-t látom mindenhol ajánlani, de ahogy látom nincs GPlayen, manuálisan meg nem akarom frissítgetni. Illetve MiXplorer Silver van Playen 1800ft-ért. Ez ugyanaz lenne?
-
tibbike01
őstag
Igen, a Kiwit próbáltam, bejönne, csak kellene a google felé szinkronizálás. Erre pedig csak a Chrome alkalmas, (ha jól tudom) ezért maradnék a Chromenál. Fontos lenne hogy pcn, munkahelyen, mobilon is lássam a megnyitott lapokat, előzményeket, keresési ajánlásokat...stb.
-
WhiteWalker
nagyúr
Sejtettem
Azért érdekes , hogy hívtam a szolgáltatót , hogy ki hívott rejtett számról , mert kivételesen várok egyet és mondták előre is , hogy rejtett számról fognak hívni ( persze pont akkor nem volt nálam a telefon) , és azt mondták hogy ők se látják ki hívott mármint a szolgáltató.
Hát ezt azért nehezen hiszem el , hogy a szolgáltató nem tudja ki hívott milyen számról. Még ha nekem nem is akarják megmondani. Vagy csak az ügyintéző volt analfabéta.
-
mzso
veterán
"A Vanced MicroG-t törölheted is (előtte kilépnék a fiókból benne)."
Azt meg hogy? Ez nem olyan app amit el lehet indítani kézzel.
"Az Android rendszered milyen főverzió? Valami régebbi? Mert ilyet csak jó régen csinált a rendszer (nem a microG egyébként) hogy a futó folyamat miatt kitesz egy téged értesítő és egyébként idegesítő értesítést"
A rendszer? Elég egyértelműen a "MicroG Services" van feltűntetve. Akkor meg hogy?
Amúgy Android 12.Engem nem zavarnak a youtube push értesítések. Leginkább csak kommentekhez kapok ahogy nekem be van állítva.
-
mzso
veterán
Engem is ilyennel szpemmel. Én revanced.app-ról szedtem (revanced-manager-1.20.1.apk). Leszedetett velem valamit (app.revanced.android.gms-240913008-signed.apk), de olyan nincs hogy gmscore. Viszont én is ugyanezt az üzenetet kapom a gmscore-hoz. Plusz van egy álladó push üzenet is:
Ilyenek vannak az alkalmazásoknál, hogy "microG Services", meg "Vanced microG" viszont mindkettő korlátlanra van állítva.
A korábbi 1.19.3-as az egy microg.apk-t szedetett le. Gondolom ez a "microG Services", de nem tudom. Vajon eltávolítható már?
-
milan26
senior tag
Én nem találok ott sem sehol egyértelmű bizonyítékot rá, hogy malware lenne.
Nem gondolom, hogy ajánlani kellene, főleg hogy warez (legalábbis szürke), de talán leszólni sem.
A redditen az eredeti oldal csatornáját linkelted, aki szintén semmi konkrétat nem ír, csak a saját egzisztenciáját védi.
-
milan26
senior tag
Sehonnan sem tudom, hogy belenyúlt-e, de tapasztalom, hogy nincs vele baj. Az összes zárt forráskódú programról sincs fogalmam se, pláne hogy nem vagyok programozó. Így a nyíltról sincs.
De attól még nem malware, ahhoz kellene valami bizonyíték is szerintem a paranoián kívül.
Azt vettem észre, hogy sokszor van egy fekete bárány, vírusirtóknál pl az avast, akin el lehet verni a balhét olyanról, amiről másik terméknél sincs fogalmunk sem. Nem is lehet.
A nem bízom benne, és az egyértelműen malware között szerintem óriási különbség van.
-
Wolfskin
őstag
Köszi!
ADBAppControl Ilyen appot nem találok
Azt a parancsoros megoldást nem teljesem vágom. És a downgradelés helyett inkább egy általános megoldást keresnék, ha még egyszer ilyen agresszív progi beragadna/megfertőzné a telóm. Nagyon ritkán és nagyon óvatosan frissítek bármit, és mindig mentek előtte apk-t. Nem emlékszem, olyan esetre, hogy a frissített verzió funkcionalitásában jobb lett volna, mint az előző. Gyanítom az adatgyűjtő algoritmuson fejleszetnek legtöbbet, és a biztonsággal ijesztgetve veszik rá az usert a frissítésre. Én a youtube videók miatt próbáltam firssíteni, mert nem lehetett benne előre hátra tekerni. Ha megmozdítottama csúszkát, onnan kezdve lefagyott a lejátszás és csak homokórázott.
Találtam Uninstaller nevű progit, ami szintén látja az operát, de törlés után frissítve megint látja, tehát nem tudja törölni.
A Revo uininstaller, ami win alatt nekem bevált, nem is látja az operátHa tudsz segíteni, azt megköszönöm. Lehet, rootolni kéne a telót, akkor könnyebb lenne az ilyet megoldani?
-
Wolfskin
őstag
ADB-vel tedd fel inkább.
ezt nem igazán értem.
megnéztem, de passz. és már nem is downgradelni szeretném, csak megszabadulni tőle!
Egyszerűen csak szeretném levakarni az Operát a telefonomról.
Próbáltam uninstallálni:• Android /alkalmazások menü és itt a program eltávolítása
• SDMauidPro /Programkezelés /törlés (törli, majd frissítés után ugyanott mutatja)
• Play áruház/eltávolítás gombra nyomvaSemmivel nem lehet. A program ott marad egy rejtett rendszerkönyvtárban, újratelepítéskor le sem tölti, csak elindítja magát. Sőt messengerben youtbe linkre kattintva felajánlotta mint applikáció a társításhoz, a kiválasztottam simán indult.
Nincs valami olyan app, ami le bírja vakarni? Az opera úgy látszik egy vírus lett, a mi megfertőzte a telefonom és nem tudom leszedni róla.
Nem tud valaki valami olyan appot, módszert. ami teljesen legyalulja?
-
-
4D4M
senior tag
Majdnem ugyanott, egy másik step by step leírást követve lyukadtam ki a GmsCore-nál. Igyekszem a github gyökoldalakról elindulni, mert sz.rásig van már a net a gondolom fake revanced apk-val.
Köszönöm szépen az útbaigazítást és külön köszönet a karbantartott blogodért. -
4D4M
senior tag
Kb évente követem ezt a történetet, kicsit lemaradtam a dolog logikájával, így szeretnék kérni némi tisztázást.
Innen próbáltam feltenni a GmsCore-t – sikertelenül.
Itt az előfeltételeknél írja a signature spoofing képességet, ahol is mindenféle főzött ROM-okat emleget. Jól értem, hogy ez a vonal a gyári nem rootolt androidokon nem fog menni? Vagy ez valami leágazása csak a revanced vonalnak?Ezt amúgy feltettem és patcheltem a 19.09.37-es YT-ot, de pufferelésnél megállós állapotban működik csak nem bejelentkezve.
Van esetleg valami javaslatod hol csúsztam le az útról?
-
svgyula
addikt
Szia! Fent van de nagyon nem tetszik! Nekem nem megfelelő. Ezért szórakoztam a másikkal. Még annyit ez nem a sima androidos tv sajnos! Ebben a google tv rendszer van. Azért gond még a playról letöltött alkalmazás(ha egyáltalán talál?) használata.
Szenvedtem a böngészővel is! Az online filmeket nem tudja normálisan lejátszani, mert teljes képernyőn össze-vissza villog a kép! A "gyári" reklámos pedig meg sem nyit ilyen oldalakat! Pl. jobbmintatv, dmdamedia. Tehát kicsit még ebbe is beleraktak valami tiltást. Egy csomó olyan applikációt amit soha nem fogok használni pedig nem tudok eltávolítani! De undorítóan előjön ha véletlenül rossz helyen fogom meg a távkapcsolót! Ezért használom 99%-ban monitorként inkább! Az még "codda" számba megy, hogy SSD-ről lejátszik filmeket! -
Probert75
addikt
-
axlfsi
veterán
Nem rootolt a készülékem, szóval amit letölt magának a Manager, ... köszi az infókat, elolvasom a reddit threadet és megpróbálom közben, hogy kikapcsolom a spoofot, amiről dilajoska1 írt; apropó: mi az, hogy belépni a fiókba? Én mindig is belépett fiókkal használtam (MicroG is fent).
Köszi, közben elolvatam a Reddit posztot és rá is jöttem mi a baj nálam. A lényeg nálam ebben volt:
Azaz, habár fent volt az eredeti YT app, de le volt tiltva és már jó ideje skippelve is voltak a frissítések, amik jöttek rá (+ ki kellett még kapcsolnom a méret spoofot is (device dimensions).
Így már tökéletes!
-
dilajoska1
őstag
-
joelke HU
őstag
-
pietrrr
aktív tag
Ezek a linkek már nekem is működnek, de az összefoglalóban lévők nem:
A cube-ot mindenhogy próbáltam, a másik felet sehogy sem vette fel. A support is lepattintott.
Erre az NLL-re ránézek, hátha ezzel működik.
És bocsi a több fórumban való duplikációért
#170584 antal750
Ez tárcsázó is egyben? Honnan lehet ezt a verziót leszedni? Megbízhatók ezek a különféle apk-letöltő oldalak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Yettel topik
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest